• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar baskülde rakam 105 i gösterdi bir haftada 5 kilo bundan sonrada haftada 2.5 kilo versem eylülde 70leri görebilirim çokkk mutluyum herkese benden öpücükler opuyorumnanaktan

Senin baskülden bende istiyorum :1shok: delikafadulden

Valla ilk haftanda çok iyisin umarım durmaz kilo verişin ama haftada 2.5 kilo vermeyi hedefleme çünkü erken verilen kilonun hayrı olmuyor :umursamaz: 1.5-2 versen yeter a.s

Sonunda regl oldum kaydirigubbakcemile3 kabus gibi geçen 1 haftaydı eyvahedigeldismile bu hafta kilo kaybı yok ama bu haftayı çok iyi değerlendirip haftaya en az 3.5-4 kilo vermiş olmam lazım şişlikler gittikten sonra :bbo: nasıl olacağını bende bilmiyorum ama olur umarım :Saruboceq:

sasirdim valla nasil yaptinki ben ilk ayda 6 kilo anca verdim simdide 2 kilo bir ayda verdim cok yavas gidiyor ya

kilo çok olunca gidende çok oluyor tatlım bide ben guatr hastasıyım ondan farketmeden hızlı bir şekilde kilo almıştım senağlama
şimdi ilacımı düzenli bir şekilde kullanıyorum ondan böyle hızlı gidiyor galiba
zemuszemus
herkez diyete başlamadan bi hormon testi yaptırmalı kızlar hatta aranızda yaptırmayan varsa gitsin ve yaptırsın:oklava:

Senin baskülden bende istiyorum :1shok: delikafadulden

Valla ilk haftanda çok iyisin umarım durmaz kilo verişin ama haftada 2.5 kilo vermeyi hedefleme çünkü erken verilen kilonun hayrı olmuyor :umursamaz: 1.5-2 versen yeter a.s

Sonunda regl oldum kaydirigubbakcemile3 kabus gibi geçen 1 haftaydı eyvahedigeldismile bu hafta kilo kaybı yok ama bu haftayı çok iyi değerlendirip haftaya en az 3.5-4 kilo vermiş olmam lazım şişlikler gittikten sonra :bbo: nasıl olacağını bende bilmiyorum ama olur umarım :Saruboceq:

verirsin güzelim arkanda kk var:enbuyukkk:
2.5 çok mu ama ben nasıl inicem 70lere :gitme:

verirsin güzelim arkanda kk var:enbuyukkk:
2.5 çok mu ama ben nasıl inicem 70lere :gitme:

tabi ki çok tatlım a.s kilom çok ondan çok gidiyor diyorsun ama benimki kat kat çok öyle hemen gitmiyor ilk önce ödemlerin ve vucudun fazla suyunu atıyorsun baksana kızlar nerdeyse ayda 2 kilo veriyor ben 2 haftada 1.5 kilo verdim. Haftada 2.5 kilo verebilsek keşke ama umarım senin vucudun hemencek verir aklinialirimsmile

tabi ki çok tatlım a.s kilom çok ondan çok gidiyor diyorsun ama benimki kat kat çok öyle hemen gitmiyor ilk önce ödemlerin ve vucudun fazla suyunu atıyorsun baksana kızlar nerdeyse ayda 2 kilo veriyor ben 2 haftada 1.5 kilo verdim. Haftada 2.5 kilo verebilsek keşke ama umarım senin vucudun hemencek verir aklinialirimsmile

veriyimde ya ne zaman giderse gitsin zemuszemus ben beklerim vakit bolll kilo çok yol uzun :hulya:

merhaba tatlım özel mesaj atamıyorum burdan yazıyorum :) sen anlarsın zaten.profil ayarlarından profil değişiklikleri varya en başta ona giriyosun aşağıya doğru kişisel rütbe yazıyor zaten mutlaka görmüşsündür.oraya istediğini yazıp değişiklikleri kaydediyosun bukadar :dance:

merhaba tatlım özel mesaj atamıyorum burdan yazıyorum :) sen anlarsın zaten.profil ayarlarından profil değişiklikleri varya en başta ona giriyosun aşağıya doğru kişisel rütbe yazıyor zaten mutlaka görmüşsündür.oraya istediğini yazıp değişiklikleri kaydediyosun bukadar :dance:

Teşekkürler canım a.s. yaptım tamamdır :lepi:

kızlar kusura bakmayın
kayuın val,idem geldi sabahtan
eşim hasta ewdeydi
bakamadım pc ye
listenizi hazırlıyorum hemen

DERS AS YS BS BAŞARI
1005 - ıKTıSADA GıRıŞ 40 57 - 52 G
2071 - AıLE EKONOMıSı 70 43 - 51 G
2232 - TÜRK DıLı 65 60 - 62 G
2252 - ATATÜRK ıLK. ıNK. TARıHı 20 33 - 29 K
2413 - AıLE SAĞLIĞI 77 63 - 67 G
2414 - AıLE YAPISI VE ıLıŞKıLERı 53 60 - 58 G
2415 - EV YÖNETıMı 70 47 - 54 G
2416 - TOPLUMSAL YAŞAMDA KADIN 54 46 - 48 K
2417 - AıLE PSıKOLOJıSı VE EĞıTıMı 53 67 - 63 G

* Değerlendirilmesi bitmeyen derslerin notları görüntülenmemiştir.
* G: Dersten başarılı, K: Dersten başarısız
* 222: Devamsız, 333: Kılık kıyafet ihlali, 444: Toplu kopya, 555: Sınav kural ihlali, 666: Sınava girmedi, 777: Soru kitapçığını teslim etmedi, 888: Bireysel Kopya
* Mezun olan öğrencilerin diplomaları, sınav sonuçlarının açıklanmasından 20 (yirmi) gün sonra hazır olmaktadır.

APPLEARZU .............101,5.............................???
Bonus.................. .87.2...............................88.4
carnivale...................123.1............................121.5...........................1.6
egedeniz03.................89,5................................izinli
Derin......................115.5............................aynı
elifsevde....................109,9..............................aynı
Gelincik.....................87,2 ............................??
halley.......................109.6...............................?
Nur1835 ..................68 .................................aynı
pregant.....................73.................................aynı
sutem ......................103,4 .........................102.0 ............................1.4
seferan.....................139.5 .............................???
Seçil00.......................84,4...........................izinli
tursari......................85.5 ...................................izinli
tebessum77.................86.4 ............................???
UmuTBahaR.................121.3............................?
YENA........................90 ................................aynı
yasafat ....................109.5..........................???
Yağmurgözlü................106,1.................................?
zalimi........................83 ...............................82,3...........................0.7
zeynep957 .................94.2.................................94.7...izinli

2 hafta üst üste bildirimde bulunmayanlar ( sebebsiz yere)
listeden çıkarılıyo ama
benim gönlüm razı gelmiyo çıkarmaya

gene bildirmeyenler fazla
kızlar lütfen sebeb bildirin izinli yazalım

yeni gelenler bana özel atsın listeye ekleyim

bişi sorcam arı poleni iştah açtığı içinmi yersen kilo alırsın

yoksa şişirici bişi mi var içinde

aşırı vücudumda hiçbirşey kalmamış

ilaçlar midemi bağırsaklarımı mahvediyor

mide koruyucu kan ilacı gaz giderici ilaç ve çaylar

işkence yani oda kilo aldırıyormuş

ama poleni denesemmi

tanıdık çok memnun

bir kutusu bitmeden toparlanmış bütün değerleri

ne derseniz bir akıl verin hadi . . .

yaşasın ekmekle yenmiş 3tabak makarnaya

ketçap mayoneze batırıla batırıla yenen 3 dilim ekmeğe ve

yaptığım tüm cozutmalara rağmen yinede derecedeyim çok mutluyumkaydirigubbakcemile2

tabiikiii mutlaka bırakma zaten de yani bana şuanda 75 kilo hayal geldiği için :1no2: yani 75 olunca 65 kilo olmak istermiyim kestiremiyorum :1rolleyes: biz burdayız desteğiniz ayrıca 73 kilo olmana rağmen hala 90 kilo üzeri topicinde olman arkadaşlarını bırakmamanda çok güzel bir davranış a.s. umarım sağlıklı sağlıklı verirsin bütün kilolarını olumunekankayizsmile

evet canım ya. bu topiği seviyorum. muhabbet güzel. herkes çok tatlı. aslında başka bir topiğe geçmek hiç aklıma gelmedi. ama şimdilik istemem. ben zayıfladıkça hala kendimi şişman buluyorum. insanoğlu istedikçe istiyor :)

Back
X