Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar baskülde rakam 105 i gösterdi bir haftada 5 kilo bundan sonrada haftada 2.5 kilo versem eylülde 70leri görebilirim çokkk mutluyum herkese benden öpücükler opuyorumnanaktan
sasirdim valla nasil yaptinki ben ilk ayda 6 kilo anca verdim simdide 2 kilo bir ayda verdim cok yavas gidiyor ya
Senin baskülden bende istiyorum :1shok: delikafadulden
Valla ilk haftanda çok iyisin umarım durmaz kilo verişin ama haftada 2.5 kilo vermeyi hedefleme çünkü erken verilen kilonun hayrı olmuyor :umursamaz: 1.5-2 versen yeter a.s
Sonunda regl oldum kaydirigubbakcemile3 kabus gibi geçen 1 haftaydı eyvahedigeldismile bu hafta kilo kaybı yok ama bu haftayı çok iyi değerlendirip haftaya en az 3.5-4 kilo vermiş olmam lazım şişlikler gittikten sonra :bbo: nasıl olacağını bende bilmiyorum ama olur umarım :Saruboceq:
verirsin güzelim arkanda kk var:enbuyukkk:
2.5 çok mu ama ben nasıl inicem 70lere :gitme:
tabi ki çok tatlım a.s kilom çok ondan çok gidiyor diyorsun ama benimki kat kat çok öyle hemen gitmiyor ilk önce ödemlerin ve vucudun fazla suyunu atıyorsun baksana kızlar nerdeyse ayda 2 kilo veriyor ben 2 haftada 1.5 kilo verdim. Haftada 2.5 kilo verebilsek keşke ama umarım senin vucudun hemencek verir aklinialirimsmile
tabi ki çok tatlım a.s kilom çok ondan çok gidiyor diyorsun ama benimki kat kat çok öyle hemen gitmiyor ilk önce ödemlerin ve vucudun fazla suyunu atıyorsun baksana kızlar nerdeyse ayda 2 kilo veriyor ben 2 haftada 1.5 kilo verdim. Haftada 2.5 kilo verebilsek keşke ama umarım senin vucudun hemencek verir aklinialirimsmile
merhaba tatlım özel mesaj atamıyorum burdan yazıyorum :) sen anlarsın zaten.profil ayarlarından profil değişiklikleri varya en başta ona giriyosun aşağıya doğru kişisel rütbe yazıyor zaten mutlaka görmüşsündür.oraya istediğini yazıp değişiklikleri kaydediyosun bukadar :dance:
Teşekkürler canım a.s. yaptım tamamdır :lepi:
tabiikiii mutlaka bırakma zaten de yani bana şuanda 75 kilo hayal geldiği için :1no2: yani 75 olunca 65 kilo olmak istermiyim kestiremiyorum :1rolleyes: biz burdayız desteğiniz ayrıca 73 kilo olmana rağmen hala 90 kilo üzeri topicinde olman arkadaşlarını bırakmamanda çok güzel bir davranış a.s. umarım sağlıklı sağlıklı verirsin bütün kilolarını olumunekankayizsmile