• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eşim İstanbulda,BEYZUS'um ben gelemedim ya,çok istedim ama..
İnşallah başka sefere...

Metallica yla coşucak benimki..:)) bakayım tvde falan çıkar belki,şimdi haberlerde konser haberi vardı..:))

TNT de ''Kırmızı leke''diye güzel bir film var,dönem filmi seviyorsanız kaçırmayın derim..Benim 3.izleyişim..:))

indirdimmmm benden kaçar mı sengözlerimebaksanab ama çok hızlılar ya ben ilk baştakini indirdim sizin 3 mil dediğiniz daha mı yavaş acaba bilmiyorumkismile ben bunlara yetişecem diye karnım ağrıdı :sinifsinif:

Fast mile serisinden indirmişsin sanırım sen..orda da diyor zaten daha hızlı adımlı,hızlı kilo vermeye yönelik diye..Ben neden onu indirmedim ki,3 mil gayet kolay yyaaw şakkıdı
Hepsini indirecek gibi duruyorum ben zaten onu da indiririm laelaelaelaelae

kizlar ne bu indirmeler? banada söyleyin ya....ha bu arada ben bir saat yürüdüm hava cok sicakti cok terledim...ama malesef dondurma yedim hemde dört top....ama bugün fazlada birsey yemedim iki tane kitir ekmek gibi birsey zwieback adi burda,,,bir kac tanede cilek ve bir yesil cay az balli....

kizlar bide su kilo tabelesi olmuyor benim ,yapistiriyorum hersey yapiyorum ama sorun olusuyor,,,nasil yapicam acaba sizler bana yollayabiliyormusunuz yani öyle bir imkan varmi,benim icin hazirlasaniz?

kizlar bide su kilo tabelesi olmuyor benim ,yapistiriyorum hersey yapiyorum ama sorun olusuyor,,,nasil yapicam acaba sizler bana yollayabiliyormusunuz yani öyle bir imkan varmi,benim icin hazirlasaniz?

Canım kaç kiloydun şuan kaç kilosun ve hedefin nedir yaz ben sana tablo yapayım.

arkadaslar su karbonhidrat diyete bi göz atin ya baya iyi i$e yariyo ben cok memnunum ve hic ac kalinmiyo

maralca senin yaptigin cok yanlis canim ilerde bikarsin yememekten
yemelisin ac kalmamalisin

arkadaslar su karbonhidrat diyete bi göz atin ya baya iyi i$e yariyo ben cok memnunum ve hic ac kalinmiyo

maralca senin yaptigin cok yanlis canim ilerde bikarsin yememekten
yemelisin ac kalmamalisin
ya suan pek canim cekmiyor yemek havva sicakya canim...zaten ben normalde de pek yemek yigen biri degilimdir,,ama üc dört ögün yemeye calsiiyorum azda olsa....

benim vermem gereken kilo ile senin vermen gereken kilo aynı aşağı yukarı maralca gazamız mübarek olsun:: çıktık iki yiğit meydane;Allah yüzümüzü kara çıkartmasın::
süpersiiinnnn yaa canim benim...bak 117,5 kiloydum,,,suan 98 kiloyum ve 68 kiloya düsmek istiyorum.....hihoyyyt

maralca ben 2bucuk ayda yaklasik 10 kilo verdim su anki kilom 101 olmus olmasi lazim
iyi vermisin masallah sende,,böyle devam su kilolardan kurtulalim hayirlisiyla dimi..sende almanyadanmisin benim gibi,burda yine sisman var ama tr dahada dikkatli bu konuda ,herkes azicik kilolu olsa zayiflamak istiyor,haksizmiyim?

benim vermem gereken kilo ile senin vermen gereken kilo aynı aşağı yukarı maralca gazamız mübarek olsun:: çıktık iki yiğit meydane;Allah yüzümüzü kara çıkartmasın::

evet canim hayirlisi ,ama basaricagiz hep birlikte insallah....sende 68 olmak istiyorsun demek,,gene senin boyun uzun,benim boyum 1.65 ..ama 68 olsam yeter yakisiyor o kilo bana,,ahh keske düsebilsem o kiloya....

sutem gördüm,,ama üc ögün yemis aslinda daha fazla ögün yenilmesi gerektigini söylemiyorlarmi?birde zeytin penir istedigin kadar diyor,ama benim bildigim onlarda kalori fazlasiyla mevcüt ,nasil oluyor?

ya daha önceden de söylemistim,19 kilo verdim ,dogru dürüst kimse zayiflamisin demiyor,gerci ben kiyafetlerimden felan anliyorum...ama hani insan isitmek istiyor,,dimi ama....

slmmm ne alemdesiniz çok ihmal ettim sizleri ve kendimi bu haftada rahtsızım bağırsaklarım ve mığdem çok kötü diyetide sallıyorum kg 109.0 110.0 gidip geliyor

Back
X