- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye kelebekim,nerde sorun çıktı??
indirdimmmm benden kaçar mı sengözlerimebaksanab ama çok hızlılar ya ben ilk baştakini indirdim sizin 3 mil dediğiniz daha mı yavaş acaba bilmiyorumkismile ben bunlara yetişecem diye karnım ağrıdı :sinifsinif:
kizlar bide su kilo tabelesi olmuyor benim ,yapistiriyorum hersey yapiyorum ama sorun olusuyor,,,nasil yapicam acaba sizler bana yollayabiliyormusunuz yani öyle bir imkan varmi,benim icin hazirlasaniz?
Canım kaç kiloydun şuan kaç kilosun ve hedefin nedir yaz ben sana tablo yapayım.
ya suan pek canim cekmiyor yemek havva sicakya canim...zaten ben normalde de pek yemek yigen biri degilimdir,,ama üc dört ögün yemeye calsiiyorum azda olsa....arkadaslar su karbonhidrat diyete bi göz atin ya baya iyi i$e yariyo ben cok memnunum ve hic ac kalinmiyo
maralca senin yaptigin cok yanlis canim ilerde bikarsin yememekten
yemelisin ac kalmamalisin
arkadaslar su karbonhidrat diyete bi göz atin ya baya iyi i$e yariyo ben cok memnunum ve hic ac kalinmiyo
maralca senin yaptigin cok yanlis canim ilerde bikarsin yememekten
yemelisin ac kalmamalisin
süpersiiinnnn yaa canim benim...bak 117,5 kiloydum,,,suan 98 kiloyum ve 68 kiloya düsmek istiyorum.....hihoyyyt
iyi vermisin masallah sende,,böyle devam su kilolardan kurtulalim hayirlisiyla dimi..sende almanyadanmisin benim gibi,burda yine sisman var ama tr dahada dikkatli bu konuda ,herkes azicik kilolu olsa zayiflamak istiyor,haksizmiyim?maralca ben 2bucuk ayda yaklasik 10 kilo verdim su anki kilom 101 olmus olmasi lazim
benim vermem gereken kilo ile senin vermen gereken kilo aynı aşağı yukarı maralca gazamız mübarek olsun:: çıktık iki yiğit meydane;Allah yüzümüzü kara çıkartmasın::
slmmm ne alemdesiniz çok ihmal ettim sizleri ve kendimi bu haftada rahtsızım bağırsaklarım ve mığdem çok kötü diyetide sallıyorum kg 109.0 110.0 gidip geliyor