- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öğle yemeğim ton balıklı makarna yağsız az salçalı![]()
kibrit kutusu canımkk peyniri ne anlama geliyor?
cokacimcoookben de istiyomÖğle yemeğim ton balıklı makarna yağsız az salçalı![]()
seçilcim valla ne kadar değişiklik var artı yüzünde vücudunda gençleşmiş
boyun kaç acaba?
daha önceleri eklemiştim ama gene ekliyeyim size motive olucaksa yalnız alıntı yapmazsanız sevinirim akşama silerimmm:):)
Öğle yemeğim ton balıklı makarna yağsız az salçalı![]()
canım resimlerini gördüm maşallah çokk güzelsin ve güzel güzel vermişsin kilolaları darısı başımıza:hulya:
birşey sorcam özel olmazsa o kadar kilo kaybı sarkmaya neden olmuştur kanımca ama sende pek farkedilmiyo diyet yaparken spor yaptığından mı toplanmış böyle yoksa bi operasyon mu oldu merak ettim canım
bende yeni başladım diyete 2. haftam bu seneye yaza bikini giymek istiyorumda cildim nasıl düzelir onu merak ettim![]()
çitolüm uzun aradan sonra gene ben :) hani şutladığın:):) 84 tatlım
su klasik laf vardir ya,sismanlarin yüzü güzeldir diye,,ama hakikat ,yani bakiyorum da asana masallah gercekten güzel bir arkadasimizsin ,birde su kilolar gidince harika olur canim...
Tatlım hoşgeldin,iyiki geldin..hiç kimse yok çünkü..
Bir daha gitme,hadi benide gaza getir hazır gaz almışken.kaydirigubbakcemile3..
tamam tatlım gitmemm geldinmi gazaaa :):):)
secilcigim sen simdi kac kilosun anlamadim ben?bu resimde ki halinde kac kiloydun?
Eeeee anlat bakalım,nasılsın.? neler yaptın.?
baktım kilo alıyom hemen dur seçil dedim napıyım sınıfımı takıntısız geçtim bu arada o dersler bana hiç bişey yaptırmamıştıııı şimdi gene egzersiz ve dengeli beslenmeye asıldım 1 haftada 1,8 kilo verdim tabi buraya bildiirim yapmamıştım şükür aldığım fazlalıklar gitti gibi artık 79,9 u bi görebilsem diorum:):) sen nasılsın şeker görüşemiyoz ne zamandırrr