• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bana müsade canlarim söyle disarda bir saat yürüyeyim hava mütis sicak,kendimi sarayimda...aksama girin kizlar aksam yediklerinizi yazin,,hadi görüsüsrüz canlarim....

daha önceleri eklemiştim ama gene ekliyeyim size motive olucaksa yalnız alıntı yapmazsanız sevinirim akşama silerimmm:):)

canım resimlerini gördüm maşallah çokk güzelsin ve güzel güzel vermişsin kilolaları darısı başımıza:hulya:
birşey sorcam özel olmazsa o kadar kilo kaybı sarkmaya neden olmuştur kanımca ama sende pek farkedilmiyo diyet yaparken spor yaptığından mı toplanmış böyle yoksa bi operasyon mu oldu merak ettim canım
bende yeni başladım diyete 2. haftam bu seneye yaza bikini giymek istiyorumda cildim nasıl düzelir onu merak ettim:D:D

canım resimlerini gördüm maşallah çokk güzelsin ve güzel güzel vermişsin kilolaları darısı başımıza:hulya:
birşey sorcam özel olmazsa o kadar kilo kaybı sarkmaya neden olmuştur kanımca ama sende pek farkedilmiyo diyet yaparken spor yaptığından mı toplanmış böyle yoksa bi operasyon mu oldu merak ettim canım
bende yeni başladım diyete 2. haftam bu seneye yaza bikini giymek istiyorumda cildim nasıl düzelir onu merak ettim:D:D

hepinize tşk ederim bayanlar gaza getirebildiysem sizi çok mutlu olurum boyum 1,65 vücudumda sarkma olmadı çünkü spor çok yaptım sadece kollarımda deforme vardı onunla kurtulduğuma dua ediyorum 5 ay yüzdüm epey toplandı

Selam arkadaşlar..

Citol haklı,kilo bildirimi çok az yapışlmış..Burası sadece geyik topiği değil arkadaşlar,bildirimde bulunalımki bir anlamı olsun lütfen...

Veya izinli olduğunuzu belirtin...

çitolüm uzun aradan sonra gene ben :) hani şutladığın:):) 84 tatlım

Tatlım hoşgeldin,iyiki geldin..hiç kimse yok çünkü..

Bir daha gitme,hadi benide gaza getir hazır gaz almışken.kaydirigubbakcemile3..

Carnivale ve tombulkelebekim tebrikler.alkisalkisalkis.

Eeeee anlat bakalım,nasılsın.? neler yaptın.?

baktım kilo alıyom hemen dur seçil dedim napıyım sınıfımı takıntısız geçtim bu arada o dersler bana hiç bişey yaptırmamıştıııı şimdi gene egzersiz ve dengeli beslenmeye asıldım 1 haftada 1,8 kilo verdim tabi buraya bildiirim yapmamıştım şükür aldığım fazlalıklar gitti gibi artık 79,9 u bi görebilsem diorum:):) sen nasılsın şeker görüşemiyoz ne zamandırrr

baktım kilo alıyom hemen dur seçil dedim napıyım sınıfımı takıntısız geçtim bu arada o dersler bana hiç bişey yaptırmamıştıııı şimdi gene egzersiz ve dengeli beslenmeye asıldım 1 haftada 1,8 kilo verdim tabi buraya bildiirim yapmamıştım şükür aldığım fazlalıklar gitti gibi artık 79,9 u bi görebilsem diorum:):) sen nasılsın şeker görüşemiyoz ne zamandırrr

Bende darmadağın oldum seçil,bir türlü toparlanamıyorum yine..

Tam herşeyi yoluna sokuyorum,bir misafir yada herhangi bişeyde hoooop kaçamaklar başlıyor...
İki gündür malum dönemimdeyim şişliklerde cabası..:(

.....

Son düzenleme:
Back
X