• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bende 5 gündür yapıyorum önce 2 ile başladım şimdi anca 3 mili yapıyorum ki baya zorlanıyorum henüz alışamadığım için herhalde sende bayadır yapıyorsan eğer geçebilirsina am benim gibi yeniysen birden vücudunu zorlamanın bi anlamı yok diye düşünüyorum bayanssulusmile

3 mili 6 aydır yapıyorum haftada en az 3 kez , 4 milide arada bir bu süreçte toplam 4 kez filan yapabilmişimdir

hımm ben her gün 3 mili yapıyorum bende haftaya 4 mile geçicem sende geçebilirsin bence baya olmuş çünkü canımcım olumunekankayizsmile

selam kızlar... walla geçmişi okurken yoruldum. bu leslie sansone denen hatunu bende indirdim. ama bilgisayar açmıyor. indirdiğim dosyada rar uzantısı olduğu için açamıyormuş. yardımcı olabilecek varsa sevinirim

selam kızlar... walla geçmişi okurken yoruldum. bu leslie sansone denen hatunu bende indirdim. ama bilgisayar açmıyor. indirdiğim dosyada rar uzantısı olduğu için açamıyormuş. yardımcı olabilecek varsa sevinirim

Canım 4 tane ********** sayfasını da indirdiysen eğer 4ünü beraber sağ tıkla klasöre çıkart de o zaman oluyor.

3 mili 6 aydır yapıyorum haftada en az 3 kez , 4 milide arada bir bu süreçte toplam 4 kez filan yapabilmişimdir

Ben bu konuda çok tutarlı ve bilgili değilim maalesef canım..İlk gün 3 mil olanı yaptım..Sonra 4 really big miliyaptım..Sonra 5 mil ve walk & kick olanı beraber yaptım..Şimdi genelde 5 mil ve 2 mili beraber yapıyorum..toplamda 8 gün yaptım;ama ciddi sıkılaşma var.. delikafadulden

günaydın kızlar kızımı 1 yaş aşısına götürdüm geldim şimdide leslie ile yürüyeceğim 3mill bakalım 2 millde bırakacakmıyım 3. mille gelince bırakıyorum bazen
badem bravo sana 5 mill yapıyorsun demek 1.5 saat sürüyor kızlar bu 5 mill bir keredemi iniyor bende indireyim bana arkadaş cdye çekip vermişti ama 3 mill şimdi hafif geliyor

kızım uyanmadan yapayım sporumu yaptırmıor

Sağol canım bu defa iyi azmettim inşallah son zayıflama deneyimim olacak,inşallah inşallah :Saruboceq: Google Amca'ya 'sende zayıfla leslie yürü ve incel tek link' yaz ilk siteyi tıkla orda var tek link halinde..İlk mili zar zor bitiriyorum;ama terledikçe yoruldukça kilo verdiğimi düşünüp daha bir iştaha geliyorum kaydirigubbakcemile2 günde 8 mil yaptığım oluyor sempatiksalakcinni sonra tabi akannehir

21 yaşındayım,ne acı değil mi :kedi:

O kadar şanslısınki..Bak 21 yaşında olduğun için çabucak kilo veriyorsun ve kısa süredir yapmana rağmen leslieyi hemen toparlanmaya başlamışsın...yerimseniben

O kadar şanslısınki..Bak 21 yaşında olduğun için çabucak kilo veriyorsun ve kısa süredir yapmana rağmen leslieyi hemen toparlanmaya başlamışsın...yerimseniben

İşte oburikslik yapmasam da en başta almasam bu kiloları,daha mantıklı ama :sm_confused: Aklım nerdeymişse - sanırım midemdeydi cokacimcoook-

geçmişi okudum ve yena hanfendiyi aradım burdanda yazayım bari ben seni yolmammııııııııııııııııııııııııı kaydirigubbakcemile

arkadaşlar affınıza sığınarak benim isteğimi söylicem size ben uzun süre bu bölümdeydim ve kilomu burdaki arkadaşlarımın desteği sayesinde verdim her akşam gün boyu yediklerimizi yazdık az yada çok yediğimizde birbirimize kızdık yeme alışkanlığımızı burda sağladık hergün egzersizimi yaptık cuma kilo bildirimi yaparken diğer arkadaşımıza yaptığımız spor dakikasını bildirdik kilo verenlere ödül yemeğimiz varken kilo veremeyenler ödülsüz bir hafta geçiriyorduu bu bize daha çok hırs veriyordu eskiye geri dönmeyi size öneriyorum her aylık ve haftalık kilo takiplerimiz aylık vücut ölçülerimiz oluyordu spor dakikalarını ben tutmaya razıyım fikirlerinizi bekliyorum

geçmişi okudum ve yena hanfendiyi aradım burdanda yazayım bari ben seni yolmammııııııııııııııııııııııııı kaydirigubbakcemile

arkadaşlar affınıza sığınarak benim isteğimi söylicem size ben uzun süre bu bölümdeydim ve kilomu burdaki arkadaşlarımın desteği sayesinde verdim her akşam gün boyu yediklerimizi yazdık az yada çok yediğimizde birbirimize kızdık yeme alışkanlığımızı burda sağladık hergün egzersizimi yaptık cuma kilo bildirimi yaparken diğer arkadaşımıza yaptığımız spor dakikasını bildirdik kilo verenlere ödül yemeğimiz varken kilo veremeyenler ödülsüz bir hafta geçiriyorduu bu bize daha çok hırs veriyordu eskiye geri dönmeyi size öneriyorum her aylık ve haftalık kilo takiplerimiz aylık vücut ölçülerimiz oluyordu spor dakikalarını ben tutmaya razıyım fikirlerinizi bekliyorum

Kilo vermemizi sağlayacak,hızlandıracak her şeye varım vereliniortak

bende ilk defa okuyorum...ama ben çok katı dıyet yapıyorum ..buna ragmen acıkmıyorum...kfleks ve gunde bır öğün hangısını scersem yemek yıyorum...sabahları leslıe ile ve termel esofmanla yürümeye basladım. bugum 3 millik yürüyüşü yaptım ..bırıncı haftam bugun itibari ile doldu...bundan sonra bu kuşarrala uygun olarak dememkı buraya yazmam gerekıyorrr:))

Ben bunu yeni okuyorum yyaaw,3000 küsür sayfayı okuyamamıştım ilk geldiğimde konuya :kedi: Şimdi ara ara bakıyorum da yeni rastladım..İyiymiş bu kurallar,seçilin bahsettiği de bunlar sanırım yerimseniben

evet canım bunlardan bahsediyorum bu akşam gün boyu yediklerimizi ve yaptıklarıkmızı yazmaya başlıyalım die düşünüyorum bide vücut ölçülerimizi yazalım göbek göğüs kalça basen mide 1 ay sonra gene ölçtüğümüzde kaç cm inceldiğimizi görelim

arkadaşlar bende bugün diete başladım.Şuan 115 kiloyum cuma tartı grubuna benide yazın bu arada 1 ayda 10 kilo verdirdiği söylenen bir corba dietine başladım ilgilenen olursa yazarım.Hepimie iyi şanslar

evet o listeyi bende ilk kez görüyorum ama zatren hemen hemen ona uygun yaşıyoruz ve yazıyoruz =)

Bugün ki menüm;
Sabah 1 domates, 1 salatalık, kk peynir,3 tane zeytin 1 dilim kepekli ekmek (light bulamadım carfeoursaya ekmek almaya gittiğimde benden öndeki tombul kadın son kalan 2 paketide aldı :kızgın: bana bırakmadı alsanaalsanasmile ) 2 tane de yulaflı bisküvi ve %100 ananas suyu şeker ilavesiz.
Ara öğün danone damla sakızlı puding iki tatlı kaşığı
Öğle kavun,peynir ve 3-4 tane bisküvi
Akşam ızgara köfte incecik 4-5 tane 2 dilim kepekli ekmek yanında kavun
3 lt suyumu içtim daha da içmeye devam edeceğim bugün çok sıcaaaakkkk yada ben yanıyorum :kedi:

merhaba arkadaşlar bende bugün başladım şu an 115 kiloyum tartı grubunua benide katın.Bir ayda 10 kilo verdiren bir diet yapıyorum ilgilenirseniz yazarım

Back
X