Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yatar artık.. "Seviyor musun?" dedim, "Seviyorum." dedi. "Ne kadar?" dedim, "Çok." dedi. "Ne kadar çok?" dedim. "Her akşam eve gelip dırdırını çekecek kadar çok..." dedi. Sustum.. İYİ GECELERR,TEBESSÜMLE!!
Ben Şişmanmıyım Sorusuna Verilecek Cevaplar
![]()
neye ulaşmaya çalışıyor
Saç dökülmesini engellemek için bildiğiniz bir karışım var mı kızlar :uhm: kel kalmak istemiyorummm :1no2:
Ben Şişmanmıyım Sorusuna Verilecek Cevaplar
günaydın güzeller...hayırlı cumalar...![]()
slm ekleyin kızlar faceden derya zalimi olarak foto yüklücem zaten saedce kk başka kimse yok
![]()
neye ulaşmaya çalışıyor
günaydın güzeller...hayırlı cumalar...![]()
Günaydın hayırlı cumalar..
Tartıda yüzünüz gülsün arkadaşlar...
Günaydınlar canım..Benim yüzüm epk gülmedi açıkcası :1no2: Sadece 500 gr vermişim o kadar spora ve yediklerime dikkat etmeme rağmen;ama billiyordum zaten kilo veremediğimi versem anlardım çünkü..
Bir yandan da diyorum 500 gr neyine yetmiyor,öyle yada böyle gidecek hepsi takma kafana sen spor ve diyetine dikkat et..kaydirigubbakcemile2 Bu hafat 500 gr,haftaya 1 kilo,diğer hafta veremezsin hiç belki,sonra bir bakmışın 2 kilo gitmiş aklinialirimsmile
AMA MORALİM BOZULDU ne yalan söyleyeyim :sm_confused:
Canım moralini hiiç bozma, ama sen çok fazla egsersiz yapmaya başladın...Spor sonrası bünye kendini korumaya geçiyormuş..Bence günde 45-60 dk.arası kafi..
Kilonda düşüş oldukça egsersiz süreni fazlalaştırırsın..