• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben Şişmanmıyım Sorusuna Verilecek Cevaplar :1:

-sana şişman denemez; sen şiman değilsin, sana şişman diyebilmek için bi 10-20 kilo vermen gerekir...

-saçmalarsııın..

-köşeyi dönerken önce göbeğin, biraz sonrada suratın görünüyosa...

-evet oylesin.
ama bi de iyi tarafindan bak.bir yere gitmek icin artik
yurumen gerekmiyor,yuvarlansanda olur.

-göbegini icine cekince mi yosa normal halinde mi?

-soran kadınsa :
"shishman degilsin
shishwoman sin"
denebilir

-kemiklerin kalin...

-terazi kullanabiliyomusun yoksa araba tartılarına mı çıkıyosun?

-üzerine düştüğün insan öldü mü?

-denize girince dalga kıran görevi yapıyo musun?

- heheee zitini goremio goremio !!!
pis sisko

-midye tepsisi kadar kıçını kafam kadar göğüslerini börül börül göbeğini saymazsak...
hayır canım şişman diilsin!

-yok aabi bu kameralar ööle çekiyo

-bi$ii söölememek lasım en iyisi iplememek...

-ya şey... senin saçların kabarık ve açılmış olduğundan şişman gözüküyorsun.. saçların topluyken daha zayıf gösteriyorsun..

--ben şişman mıyım?
-yok canım, bir kaç kaçak kat var ama istersen yıkabilirsin
-hö??!

-hiç düşünmeden "hayıır?" cevabı verilmelidir. birkaç yüz milisaniye olsa da bakmak, düşünmek başınıza çorap örebilir. kadınların en çok sorduğu sorulardandır tabii ki. ilgisiz olarak

-yok canım nerden çıkartıyorsun?...hem göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer ve biliyorsun balkon gölgesinde yetişen hıyarlar *...

-bir de bu soruyu dolaylı yoldan soran tipler vardır. açık açık ben şişman mıyım demezler ama duymak istedikleri yanıt hep aynıdır. saruman bu tip davranışlara asla pirim vermez.

mesela şişman kişi tvde sumo güreşçilerini görür.
- saruman bak benim gelecekteki halim
- ne bakımdan canım?
- kilo bakımından tabii ki. yakında ben de onlar kadar olacağım.
- hayrola rejime mi başlıyorsun?
- hiyyyaaaaa
- hööönnnk kalk üstümden nefes alamıyorum

-yoo sisman falan degilsin, sadece...
dombilisin ulan, filsin!

-ben şişman mıyım?
-hayvannnnnn gibisin..
-hangi hayvan? (şişman olduğunu kabul edemeyen insan modeli)
-domuz..
-şirin ve küçük bir domuzcuk mu?
-kendi bokunu yiyen besili göt göbek domuz
-onlar şişman mı olur ?
-....

-- ben sisman mıyım?
- onemli olan ruhunun kilosu hayatim!

slm film müzük indirmek yasaklanmış orjinal olmalıymış yoksa ıp adresin alınıyormuş haberiniz olsun filmleride heryerden izlemicez orjinal olmalıymış

n3aqmt.jpg

neye ulaşmaya çalışıyor

Ben yatar artık.. "Seviyor musun?" dedim, "Seviyorum." dedi. "Ne kadar?" dedim, "Çok." dedi. "Ne kadar çok?" dedim. "Her akşam eve gelip dırdırını çekecek kadar çok..." dedi. Sustum.. İYİ GECELERR,TEBESSÜMLE!!

alkisalkisalkis alkisalkisalkis ben de çoook seviyorummm... :asigim:

Günaydın Kızlaaarrrr :3:

Bugün kilo bildirimi günü yeni gelen arkadaşlar lütfen ''citol''e kilo bildiriminde bulunun Yani şu kilodaydım şu kiloya düştüm yazmanız yeterli.

Ben yine ilk iş tartıldım tam 120.5. kilo vermemişim ama bu hafta içinde hep 500 ila 1000 gr arası fazla çıkıyordum bugün tam 120.5 çıktım ona bile sevindim sempatiksalakcinni

Yine ani bir kararla saçlarımı kestirmeye karar verdim çünkü kendimde değişiklik şart yoksa kiloma acayip takıldım gidiyorum :sinifsinif: sevgilimle de kavga ettim canım sıkkın zaten o saçlarımı çok seviyordu inadına kestircem alsanaalsanasmile zaten acayip dökülmeye başladı saçlarım

Saç dökülmesini engellemek için bildiğiniz bir karışım var mı kızlar :uhm: kel kalmak istemiyorummm :1no2:

bi yerde düşük kalorili diyetten normal kalorili yada 1200 kalorili bi diyete gecildiginde kilo artışı oldugunu gördüm.doğru mudur acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın hayırlı cumalar..

Tartıda yüzünüz gülsün arkadaşlar...

Günaydın hayırlı cumalar..

Tartıda yüzünüz gülsün arkadaşlar...

Günaydınlar canım..Benim yüzüm epk gülmedi açıkcası :1no2: Sadece 500 gr vermişim o kadar spora ve yediklerime dikkat etmeme rağmen;ama billiyordum zaten kilo veremediğimi versem anlardım çünkü..
Bir yandan da diyorum 500 gr neyine yetmiyor,öyle yada böyle gidecek hepsi takma kafana sen spor ve diyetine dikkat et..kaydirigubbakcemile2 Bu hafat 500 gr,haftaya 1 kilo,diğer hafta veremezsin hiç belki,sonra bir bakmışın 2 kilo gitmiş aklinialirimsmile
AMA MORALİM BOZULDU ne yalan söyleyeyim :sm_confused:

Günaydınlar canım..Benim yüzüm epk gülmedi açıkcası :1no2: Sadece 500 gr vermişim o kadar spora ve yediklerime dikkat etmeme rağmen;ama billiyordum zaten kilo veremediğimi versem anlardım çünkü..
Bir yandan da diyorum 500 gr neyine yetmiyor,öyle yada böyle gidecek hepsi takma kafana sen spor ve diyetine dikkat et..kaydirigubbakcemile2 Bu hafat 500 gr,haftaya 1 kilo,diğer hafta veremezsin hiç belki,sonra bir bakmışın 2 kilo gitmiş aklinialirimsmile
AMA MORALİM BOZULDU ne yalan söyleyeyim :sm_confused:

Canım moralini hiiç bozma, ama sen çok fazla egsersiz yapmaya başladın...Spor sonrası bünye kendini korumaya geçiyormuş..Bence günde 45-60 dk.arası kafi..

Kilonda düşüş oldukça egsersiz süreni fazlalaştırırsın..

Canım moralini hiiç bozma, ama sen çok fazla egsersiz yapmaya başladın...Spor sonrası bünye kendini korumaya geçiyormuş..Bence günde 45-60 dk.arası kafi..

Kilonda düşüş oldukça egsersiz süreni fazlalaştırırsın..

Evet spor fazla yaptım;ama inşallah korumaya geçmesi falan değildir de regl öncesi şişkinliktir..Diyete başladığımda bitmişti,24-25 günde bir oluyor adetim,şu sıralar olmam lazım inşallah ondandır..Adet bitince devam eder kilo vermem..Canım bünyem kilitleme kendini böyle mühim bir dönemde,daha işimiz var seninle vereliniortak

Back
X