Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oricinal bir yanlış yani alkisalkisalkis
Biz de beklentilerle aldık,sanki koşu bandı alınca yetecek yürümek gerekmeyecek :1ninca: Gerçi ilk aldığımda ayakkabısız yürümüştüm kaslarım hep acımış,ağrımıştı sonra daha yürümedim..Leslie'yle yürürken alıştım diye yürüdüm ve bıkmadan 45 dk yürüdüm sengözlerimebaksanab
Bu arada ben bir aydır buraya bir sosyal paylaşım sitesinden daha çok takılıyorumFoto nerden ekleniyor acaba ben de ekleyeyim??
Waovvvv pregnant..Nekaddan mikemmel olmuşsun pu pu pu..
![]()
Yanlız senin kilolu halinde pek bi fazla değil daha çok göbekte yığılmış yağlar diimi..
Ama alttaki fotoda tam bir afet olmuşsun..:jeyyar:
Arkadaşlar bilen biliyor citol arkadaşımız izinli...İzinli olmasına rağmen fedakarlık yapıp kilo listemizi tutuyordu sağolsun..hemde bayağı zamandır...
citolün izni bitip aramıza dönünceye kadar ben ve seçil arkadaşımız kilo listesini tutucaz...
Lütfen bu cumadan itibaren kilonuzu ve yaptığınız haftalık egsersiz sürelerini topiğe yazın..
Spor listeside tutalımki daha çok gaza gelip tepinelim..:))
Cuma kilo bildirimini size mi yapacauk??
Günlük yazıyoruz zaten,haftalık olarak da yapacauk yani??
Ben çok gaza gelemem,yağ yakmam gerek;ama kas da yapıp şişmemem gerek neme lazım şişliğim yiter baa..naniknanik
Hayatta sevdiğim her şey;Ya ahlak dışı... Ya yasa dışı...Ya da şişmanlatıyor.! ...Woody Allen kaydirigubbakcemile3
suuuuuuuuuuuuupppeeerrrrrr olmusun seni gonulden tebrik ediyorum!!!!
nasil siliniyo hemen silim ben
pregant lutfen bana neler yaptigini nasil yaptigini bukadar kiloyu nasil boyle verdigini yazarmisin lutfeeeeen
00000000000
teşekkür ederim canım. okudun mu yazımı?
evet birkez daha kutluyorum seni cok etkilendim gozlerim yasardi yazdigin seyler bana okadar tanidikki!bilmem basarabilirmiyim ama elimden ne geliyosa yapmaya kararliyim.cok sagol canim guzel yazilarin icin.