Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayatta sevdiğim her şey;Ya ahlak dışı... Ya yasa dışı...Ya da şişmanlatıyor.! ...Woody Allen kaydirigubbakcemile3

Oricinal bir yanlış yani alkisalkisalkis

Biz de beklentilerle aldık,sanki koşu bandı alınca yetecek yürümek gerekmeyecek :1ninca: Gerçi ilk aldığımda ayakkabısız yürümüştüm kaslarım hep acımış,ağrımıştı sonra daha yürümedim..Leslie'yle yürürken alıştım diye yürüdüm ve bıkmadan 45 dk yürüdüm sengözlerimebaksanab

ay ne güzel ya evde öle bişeyin varsa leslieyi napacan? kaça almıştınız? piyasada ucuzlar var ama çok dandik. adam gibi bişey almak lazım.

Bu arada ben bir aydır buraya bir sosyal paylaşım sitesinden daha çok takılıyorum kaydirigubbakcemile4 Foto nerden ekleniyor acaba ben de ekleyeyim??

burda aynı duyguları paylaşan insanlar var da ondan. imageshack ten yüklüyorsun resmi.

Waovvvv pregnant..:1: Nekaddan mikemmel olmuşsun pu pu pu..:nazar: :nazar:

Yanlız senin kilolu halinde pek bi fazla değil daha çok göbekte yığılmış yağlar diimi..

Ama alttaki fotoda tam bir afet olmuşsun..:jeyyar:

ay evet ya korkunç bi göbeim vardı. popom da büyüdüydü baya. bugün 48 beden bi takım elbisemi terziye daraltmaya götürdüm. o kadar mutlu oldum ki. terzi şaşırdı baya. çok incelmişsin dedi. neey afet mi? valla mı? saol şekercim. bi arkadaş benim bu resimlerim için anne kız gibisin demişti.

Arkadaşlar bilen biliyor citol arkadaşımız izinli...İzinli olmasına rağmen fedakarlık yapıp kilo listemizi tutuyordu sağolsun..hemde bayağı zamandır...

citolün izni bitip aramıza dönünceye kadar ben ve seçil arkadaşımız kilo listesini tutucaz...

Lütfen bu cumadan itibaren kilonuzu ve yaptığınız haftalık egsersiz sürelerini topiğe yazın..

Spor listeside tutalımki daha çok gaza gelip tepinelim..:))

ben yaptıkça yazıom canım sporları. seçil kimdi ya :utangac:

Cuma kilo bildirimini size mi yapacauk??
Günlük yazıyoruz zaten,haftalık olarak da yapacauk yani??
Ben çok gaza gelemem,yağ yakmam gerek;ama kas da yapıp şişmemem gerek neme lazım şişliğim yiter baa..naniknanik

yağlar yanmadan kas mı olur yavrum? kas yapmak çok da kolay değil bence. o kadar yağımız var ki önce yağ gider bence.

Hayatta sevdiğim her şey;Ya ahlak dışı... Ya yasa dışı...Ya da şişmanlatıyor.! ...Woody Allen kaydirigubbakcemile3

hmm bi düşüniim. hayatta sevdiğim şeyler evet yediklerim... en sevdiğim şeyler hep kilo yapıcı. bu adam da abartmış yaw.

bademciği resmini gördüm kız. sen de çok güzelsin maşallah. hiç şişman görünmüyorsun.

evet birkez daha kutluyorum seni cok etkilendim gozlerim yasardi yazdigin seyler bana okadar tanidikki!bilmem basarabilirmiyim ama elimden ne geliyosa yapmaya kararliyim.cok sagol canim guzel yazilarin icin.

ay canım benim. sen de başarırsın emin ol. bu pis boğazımla ben başardıysam sen de başarırsın. ama sen sen ol şok diyet filan yapma. ben bu kiloları hep yiye yiye verdim. asla şok diyet yapmadım. hiç aç kalmadım

Back
X