Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yok bunda öely löngürdeklik falan;koşunca acuk löngürdüyoramaa alete de hak vermek gerek doksan kilo insan tepiniyor tepesinde kendince tepki veriyor alet delülülülülülü
çok iyiymiş ya. ben geçen gün indirimde gördüm bitane. yürüdüğün bant löngür löngür sallanıyodu.

bence de sen gayetiyiyorsunyiyorsun teyze::Bir_iki günlük diyetlerden yapılabilir bence;yiyerek değil yemeyerek bünye şaşırtmaca :qq (yazım hatalarım için özür dilerim klavyem kafayı yedi de;mal sahibine çekmezse haramzadedir der zaten aennm)
ben bu kiloyu 6 ayda verdim. şimdi de korumaya mı geçti nedir 73 ten aşağı inemiyorum. gerçi yiyorum da ondan galiba. aklinialirimsmile şok diyet mi yapsam diyorum ama biliyorum ki ben açlığa dayanamam. güşsüz kalırım. spor yapamam o zaman. acaba yapsam bi faydası olur mu bana

hoşgeldin hayalci ;)) burda herkes ne yedi ne içti ne duydu ne gördü paylaşıyor zaten::sorun varsa sor cevaplıyak zati insan bilmediğinin öğrencisi;bildiğiinn öğretmeni aklinialirimsmile Çizelgeyi http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html bu linkten yararlanarak ekleyebilirsin canı:::
Arkadaşlar ben de 95 kiloyum ve de çocuk sahibi olmak istiyorum, acil yardım istiyorum. Bildiklerini ve uyguladıklarını benimle paylaşacak olan bir arkadaş yok mu? Bi de bu kilo çizelgesini nereden alıyorsunuz bende altına yapıştırmak istiyorum. Kararlıyım kilo vermek istiyorum... Lütfen yardımmmmmafoldumben

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben de 95 kiloyum ve de çocuk sahibi olmak istiyorum, acil yardım istiyorum. Bildiklerini ve uyguladıklarını benimle paylaşacak olan bir arkadaş yok mu? Bi de bu kilo çizelgesini nereden alıyorsunuz bende altına yapıştırmak istiyorum. Kararlıyım kilo vermek istiyorum... Lütfen yardımmmmmafoldumben

hoşgeldin canım. burda kalmaya kararlıysan yardımcı oluruz. buraya hergün birileri dert yanarak geliyor ama bidaha görünmüyorlar.

bence de sen gayetiyiyorsunyiyorsun teyze::Bir_iki günlük diyetlerden yapılabilir bence;yiyerek değil yemeyerek bünye şaşırtmaca :qq (yazım hatalarım için özür dilerim klavyem kafayı yedi de;mal sahibine çekmezse haramzadedir der zaten aennm)

bana şöyle en fazla 2 günlük detoks gibi bişi olabilir. daha fazlasını asla yapamam.

bana şöyle en fazla 2 günlük detoks gibi bişi olabilir. daha fazlasını asla yapamam.

Ben günlerdir pirinç lapası diyetine niyetleniyorum;ama cesaret edip başlayamadım..Bir de %100 detoks diyeti var ayranlı çorbalı;ama işte cesaret edemiyorum onları yapmaya..Bu cuma da tartıda 88i göremezsem yapacağım,beni isteklendirecek unsurlar gerek bana Çok üzgünüm çoook

Arkadaşlar ben babamı kaybettim 6 ay önce ve üzüntüyle nasıl oldu bilmiyorum hep 80 lerde dolaşırken 108 kg olmuşum. Şimdiye kadar 95 kg. a düştüm. Bundan sonra da devam edebilirim artık, bünyem alıştı böyle beslenmeye. Ancak görüyorum ki sizler burada çok iyi desteksiniz birbirinize. Ben kararlıyım kalmaya ,sizde karalıysanız aranıza almaya çizelgemi yaptım ama yayınlayamıyorum çünkü buradaki mesajım 100 olması lazımmış yayınlamak için benimse 38 imiş! O kadar da uğraştım...:sinifsinif:

kessssinlikle!!! seneye bu zamanlarda kücük beden kıyafet bulamadıgımız icin moralimiz bozulur inşşalllaaahhhzemuszemus

Ahahha ne güzel temennil böyle....)

ben bu kiloyu 6 ayda verdim. şimdi de korumaya mı geçti nedir 73 ten aşağı inemiyorum. gerçi yiyorum da ondan galiba. aklinialirimsmile şok diyet mi yapsam diyorum ama biliyorum ki ben açlığa dayanamam. güşsüz kalırım. spor yapamam o zaman. acaba yapsam bi faydası olur mu bana

Canımcım 2 günlük protein dieti yap veya bir-iki gün tek tip beslen..Oda işe yarar..

Örneğin karpuz,peynir tüm gün onu ye..Veya yoğurt sadece...

Hoşgeldin aramıza..dilerim hedefine sağlıkla varırsın..a.s..

Arkadaşlar ben babamı kaybettim 6 ay önce ve üzüntüyle nasıl oldu bilmiyorum hep 80 lerde dolaşırken 108 kg olmuşum. Şimdiye kadar 95 kg. a düştüm. Bundan sonra da devam edebilirim artık, bünyem alıştı böyle beslenmeye. Ancak görüyorum ki sizler burada çok iyi desteksiniz birbirinize. Ben kararlıyım kalmaya ,sizde karalıysanız aranıza almaya çizelgemi yaptım ama yayınlayamıyorum çünkü buradaki mesajım 100 olması lazımmış yayınlamak için benimse 38 imiş! O kadar da uğraştım...:sinifsinif:

Başın sağolsun..

greendreams, bol bol mesaj yaz..MEsajını 100 e tamamlamak için..Kendinden bahset örneğin.:))

İzmir'in neresindensin mesela..Birde cuma günü kilonu yazarsın cuma günü liste tutup haftanın birincisini seçiyoruz..
Ve yaptığın egsersizlerin toplamınıda yazarsın cuma günü kilonla birlikte..hadi kolay gelsin..:))

ya benim moralim cok bozuk :( hic kilo veremedim ya ben su karbonhidrat diyetini yaptim yapiyorumda hala ama birakabilirimde.... gecen pazartesinden bu zamana kadar bir gram bile vermemisim... cok üzgünüm cookkk..

eski yaptigim diyetle kendi basima haftada yaklasik 1 kilo veriyodum bu diyetde sadece 3haftadir birbucuk kilo verdim. bi akil verin arkadaslar cook üzgünüm cookkk

vay tembel vay niye gitmedin kız kursa? ayrıca akşam erkenden sızma da gel muhabbet edek. benim 16 aylık oğlum bile gece 12de uyuyo :1:

16 aylık çocuk kadar olamadım desene boshayallersmile tavukum ben tavuk laelaelaelaelae Akşamları sevgilimle konuşuyoruz ama 12 olmadan ikimizinde uykusu geliyor o gidince bende uyuyım bari diyorum mirmirmirmir ama bu akşam uyumam gelirim laklak ederiz vereliniortak

greendreams, bol bol mesaj yaz..MEsajını 100 e tamamlamak için..Kendinden bahset örneğin.:))

İzmir'in neresindensin mesela..Birde cuma günü kilonu yazarsın cuma günü liste tutup haftanın birincisini seçiyoruz..
Ve yaptığın egsersizlerin toplamınıda yazarsın cuma günü kilonla birlikte..hadi kolay gelsin..:))

Arkadaşlar ben erkek infertilitesi sebebiyle hamile kalamayanlardanım, ama buna bir sebep de benim kilom. Dolayısıyla benimde kilo vermem gerekiyor. İzmir'de Şirinyer'de oturuyorum.26 yaşındayım, 27 ye girmek üzereyim.30 a varmadan Allah'ın izniyle çocuk sahibi olmak istiyorum, bu nedenle çok üzgünüm ama elimden geleni de yapmaya çalışıyorum. 108 kg idim ve hiç sporsuz diyetle 95 kg oldum. 100 lerin altına inmek beni çok sevindirdi önce şimdi de 80 li kilolarıma geri dönmek istiyorum öncelikle. Artık bunun hayali daha yakın geliyor. O nedenle aranıza katılmaya kara verdim. Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim.

greendreams bencede kilo ver öyle hamile kal
bendeniz 100kilo ile hamile kaldim 120 ile doguma gittim
inan hamilelik hic iyi gecmiyo tadini cikaramiyosun sürekli belin agrio malum kilo var bebekde agiligni yapiyo
ondan sonra giyim problem ic camasiri bulamazsin xxxl hamile giyimleri kisitli burda en büyük beden 48
rezillik inanki cok kiloyla hamile kalmak.. helal olsun hedef koymussun kendine kilo ver ondan sonra misler gibi hamileligini yasa :)

Seni çok iyi anlayabiliyorum canım bende 7 yıl önce kaybettim babamı senin acın henüz çok taze Allah rahmet eylesin ama kendini bırakma ben babamı kaybettikten 5 ay sonra rejime başlamış ve 3 ayda 30 kilo vermiştim bu tarz hayatını gerçekten etkileyen durumlarda insan daha iradeli olabiliyor. Yemenin içmenin ne kadar gereksiz olduğunu kavrıyor çünkü hayatın gerçek yüzünü görmüş oluyor. Onun için biz artık yemek için yaşamıyoruz da yaşamak için kafi derecede yiyoruz. Her zaman destekçiniz umarım sende bizimle beraber bu maratonu zayıflayarak tamamlarsın.

Ayrıca gayet iyi kilo vermişsin bizi bırakmazsan zayıflarsın emin ol vereliniortak

Arkadaşlar ben erkek infertilitesi sebebiyle hamile kalamayanlardanım, ama buna bir sebep de benim kilom. Dolayısıyla benimde kilo vermem gerekiyor. İzmir'de Şirinyer'de oturuyorum.26 yaşındayım, 27 ye girmek üzereyim.30 a varmadan Allah'ın izniyle çocuk sahibi olmak istiyorum, bu nedenle çok üzgünüm ama elimden geleni de yapmaya çalışıyorum. 108 kg idim ve hiç sporsuz diyetle 95 kg oldum. 100 lerin altına inmek beni çok sevindirdi önce şimdi de 80 li kilolarıma geri dönmek istiyorum öncelikle. Artık bunun hayali daha yakın geliyor. O nedenle aranıza katılmaya kara verdim. Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim.

Yaşın genç,disiplinli olduktan sonra istediğin kiloya inersin hiiç merak etme...

Şirinyer güzel bir yer..yakınlarım dolayısyla sık olmasada geliriz arada oraya..:)

Back
X