Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben günlerdir pirinç lapası diyetine niyetleniyorum;ama cesaret edip başlayamadım..Bir de %100 detoks diyeti var ayranlı çorbalı;ama işte cesaret edemiyorum onları yapmaya..Bu cuma da tartıda 88i göremezsem yapacağım,beni isteklendirecek unsurlar gerek bana Çok üzgünüm çoook
Arkadaşlar ben babamı kaybettim 6 ay önce ve üzüntüyle nasıl oldu bilmiyorum hep 80 lerde dolaşırken 108 kg olmuşum. Şimdiye kadar 95 kg. a düştüm. Bundan sonra da devam edebilirim artık, bünyem alıştı böyle beslenmeye. Ancak görüyorum ki sizler burada çok iyi desteksiniz birbirinize. Ben kararlıyım kalmaya ,sizde karalıysanız aranıza almaya çizelgemi yaptım ama yayınlayamıyorum çünkü buradaki mesajım 100 olması lazımmış yayınlamak için benimse 38 imiş! O kadar da uğraştım...:sinifsinif:
herkes için uygun olur mu bilmem ama benim diyetisyenin bana hazırladığı sağlıklı beslenme planı başlıklı diyetim şöyle:
sabah kahvaltısı(07:30)2 dilim tam buğday/çavdar/kepek ekmeği, 1 köfte kadar light peynir ya da 2 yemek kaşığı lor peynir, taze sıkılmış portakal suyu, domates, salatalık ve yeşilikler, 1 yumurta
kuşluk(09:30-10:30)200ml light süt ve 1 porsiyon meyve
öğle yemeği(12:30-13:00)8 yemek kaşığı susuz sebze yemeği, 1 kase light yoğurt veya cacık veya ayran, 1 dilim ekmek, bol salata yağsız tuzsuz.
ikindi(15:00-16:00)2 dilim ekmek arası 1 köfte büyüklüğünde light peynir, yağsız tuzsuz salata ve light ayran
ara öğün (1 veya 2 posiyon meyve)
akşam yemeği(19:00)1 kase çorba, 3 köfte büyüklüğünde kırmzı etveya 4 köfte büyüklüğünde ttavuk eti veya balık veya 6 yemek kaşığı kuru baklagil, bol salata, 1 dilim ekmek, çorba yerine 2 yemek kaşığı bulgur veya pilav veya erişte veya makarna(makarna yağsızsa 4 kaşık olabilir)
ara öğün 2 porsiyon meyve
günlük 5 porsiyon meyve hakkı var bu 5 porsiyonun 2'si sabah portakal suyu ile gidiyo eğer portakal suyu içmezseniz günlük 5 porsiyon meyve yiyebilirsiniz. günde en az 2 lit su.
kızlar benim diyetim budur. öğle ile akşam menüsü yer değiştirebilir.
Canımcım 2 günlük protein dieti yap veya bir-iki gün tek tip beslen..Oda işe yarar..
Örneğin karpuz,peynir tüm gün onu ye..Veya yoğurt sadece...
16 aylık çocuk kadar olamadım desene boshayallersmile tavukum ben tavuk laelaelaelaelae Akşamları sevgilimle konuşuyoruz ama 12 olmadan ikimizinde uykusu geliyor o gidince bende uyuyım bari diyorum mirmirmirmir ama bu akşam uyumam gelirim laklak ederiz vereliniortak
başın sağolsun canım. kararlıysan aramıza hoşgeldin. bol bol mesaj yaz ki 100e tamamla. bi de günde neler yiyorsun, ne kadar spor yapıyorsun bunları da yazsana.
Arkadaşlar ben erkek infertilitesi sebebiyle hamile kalamayanlardanım, ama buna bir sebep de benim kilom. Dolayısıyla benimde kilo vermem gerekiyor. İzmir'de Şirinyer'de oturuyorum.26 yaşındayım, 27 ye girmek üzereyim.30 a varmadan Allah'ın izniyle çocuk sahibi olmak istiyorum, bu nedenle çok üzgünüm ama elimden geleni de yapmaya çalışıyorum. 108 kg idim ve hiç sporsuz diyetle 95 kg oldum. 100 lerin altına inmek beni çok sevindirdi önce şimdi de 80 li kilolarıma geri dönmek istiyorum öncelikle. Artık bunun hayali daha yakın geliyor. O nedenle aranıza katılmaya kara verdim. Desteğiniz için hepinize teşekkür ederim.
Rejime ilk başladığım günlerde yazıyordum hatrlarsınız 1 kase yoğurda 1 çay kaşığı zencefil 1 çay kaşığı zerdeçal 1 çay kaşığı tarçın koyup yiyordum yaklaşık 3 haftadır onu yemiyordum ama ilk 20 günde iyi kilo vermiştim bugün yine onu yemeye başladım. Yağ yakıcı ve tok tutucu olduğunu okumuştum yağ yakıyormu bilmiyorum ama acayip tok tutuyor. Umarım kilo vermeme yardımcı da olur.
ZAYIFLATAN-GÖBEK ERİTEN VE GÜZELLEŞTİREN HİNT KADINLARININ SIRRI:UYGULA:
Kızlar size bomba gibi bir haberim var.Siz de benim gibi mucizeye inanamayacaksınız!Aşağıdaki kür ile hem göbek yağlarınız mum gibi eriyecek hem de cildiniz ışıl ışıl olacak ve güzelleşeceksiniz.
Bu kür garantili ve %100 etkili.denemesi bedava.Çünkü bilimsel olarak kanıtlandı.Gülden Çimen’in önerdiği bu kür ile yüzlerce kişi aynı anda hem zayıflıyor ve hem de güzelleşiyorr.
Bilimsel açıklamasına gelince;yağsız yoğurdun göbek yağlarının %81 inin tek başına erittiği ABD Tennesse Üniversitesinde yapılan araştırmalar da ortaya kondu.Ayrıca zencefil’in yağ yakıcı özelliği aşikar.Yine zerdeçalın hazmı kolaylaştırdığı ve ödem attırdığı bilinmekte.
Kür:
1 kase yağsız yoğurt
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
1 kase yağsız yoğurdun içine 1 çay kaşığı zencefil ,1 çay kaşığı zerdeçal ve 1 çay kaşığı toz tarçın ilave edip karıştırıyoruz.Bunu sabah,öğlen ve akşam olmak üzere 3 kez yapıyoruz ve tüketiyoruz.Tadı da muhteşem.Aynı zamanda yoğurtun tok tutma özelliğinden açıkmıyoruz.Ben uygulayalı 1 hafta oldu ve şimdiden 3,5 kilo verdim.Yüzümde düşmeden sağlıklı bir şekilde kilolarımı verdim.
Hepinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah bende sizler gibi başarılı olurum. Bi sorunum varsa o da sporu hiç sevmemem ama sanırım yürüyüşlere başlasam iyi olacak. Sizler nerede oturuyorsunuz bu arada?
herkes için uygun olur mu bilmem ama benim diyetisyenin bana hazırladığı sağlıklı beslenme planı başlıklı diyetim şöyle:
sabah kahvaltısı(07:30)2 dilim tam buğday/çavdar/kepek ekmeği, 1 köfte kadar light peynir ya da 2 yemek kaşığı lor peynir, taze sıkılmış portakal suyu, domates, salatalık ve yeşilikler, 1 yumurta
kuşluk(09:30-10:30)200ml light süt ve 1 porsiyon meyve
öğle yemeği(12:30-13:00)8 yemek kaşığı susuz sebze yemeği, 1 kase light yoğurt veya cacık veya ayran, 1 dilim ekmek, bol salata yağsız tuzsuz.
ikindi(15:00-16:00)2 dilim ekmek arası 1 köfte büyüklüğünde light peynir, yağsız tuzsuz salata ve light ayran
ara öğün (1 veya 2 posiyon meyve)
akşam yemeği(19:00)1 kase çorba, 3 köfte büyüklüğünde kırmzı etveya 4 köfte büyüklüğünde ttavuk eti veya balık veya 6 yemek kaşığı kuru baklagil, bol salata, 1 dilim ekmek, çorba yerine 2 yemek kaşığı bulgur veya pilav veya erişte veya makarna(makarna yağsızsa 4 kaşık olabilir)
ara öğün 2 porsiyon meyve
günlük 5 porsiyon meyve hakkı var bu 5 porsiyonun 2'si sabah portakal suyu ile gidiyo eğer portakal suyu içmezseniz günlük 5 porsiyon meyve yiyebilirsiniz. günde en az 2 lit su.
kızlar benim diyetim budur. öğle ile akşam menüsü yer değiştirebilir.
Allah razı olsun! Ben sabah aç karnına ender saraç kürü içiyorum, ve de kolesterolüm yüksek olduğu için de bir bardak suya iki ceviz içi geceden atıp sabah aç karnına onu içiyorum.
Sabah iki dilim kepek ekmeği,iki dilim beyaz peynir, domates, salatalık, çay şeklinde kahvaltı yapıyorum.
Kuşluk: bir porsiyon meyve
Öğle Yemeği: Sebze + 1 dilim kepek ekmeği + salata + ayran(yoğurt)
Akşamüstü yarım simit biraz peynir, ya da bi porsiyon meyve.
Akşam: Et + salata + ayran(yoğurt)
Saat 21:30 gibi bir bardak süt
Herhangi bir spor yapmıyorum.
YENİ SOYGUN YÖNTEMİ...! DİKKATLİ OLALIM....! UYARALIM....!
Bir benzin istasyonunda, arabasina benzin doldurmakta
olan bir BAYANın yanina gelen birisi, BOYACI oldugunu
söyleyerek, hizmet amaciyla kibarca KARTını sunuyor.
Karti aldiktan sonra arabasina biniyor bayan. Adam da, baskasinin kullandigi bir arabaya giriyor. Bayan, istasyondan çikmaya hazirlanirken, arkadaki
arabanin da ayni anda istasyondan çiktigini ve KENDİSİNİ TAKİP ETTİĞİNİ farkediyor. Tam aninda da bir BAŞ DÖNMESİ ve ZOR NEFES ALMAKTA
oldugunu hissediyor bayan. Camı açmak isterken, adamın verdigi KARTI ALAN ELİNDEN TUHAF BİR KOKU alıyor Arkadakilerin de nerdeyse kendi arabasina yapisircasina yaklastiklarini görüyör. Kaybedecek zaman olmadigini düsünerek basiyor gaza, o hızla giderken ilk gelen park yerine daliveriyor.
Sert bir frenle durduruyor arabayi, ayni anda da kisa aralarla bastigi
klaksonla imdat isareti verircesine durmadan velvele saçiyor ortaliga.
Baskalarinin da bulundugu park yerine gelen ikinci araba var hiziyla çikis yönünü alarak uzaklasip gidiyor.
Adamlardan böylece kurtulan bayan, uzun bir süre sonra kendine gelebiliyor ve normal nefes almaya basliyor ancak. Bayani böyle çok ciddi bir duruma sokan bir maddenin karta sürülmüs oldugu anlasiliyor. Adi, "BURUNDANGA" olan bu UYUŞTURUCU MADDE, bir kisinin üstündekileri çalmak veya baska kötülükler yapmak için kullaniliyor. Basit bir kart üzerine kolayca sürülebilen bu
uyusturucu, cinsel taciz amaçli kullanilan uyusturucuya nazaran dört defa daha tehlikleli. Yolda, disarda tanimadiginiz birisinden ve hele yalnizken
asla böyle bir kart almayin sakin. Ikametgâhlara kadar gelerek hizmet sunanlarin da kullandiigi bir yöntem bu.
Uyanik olun .
Yeni teknolojinin yararli hizmetlerini kullanarak, bu
bilgileri çok genis bir dagitimla çevrenize duyurabilme çabaniz için
tesekkürler.
Emniyet Genel Md.
kızlar bana gelen yazıyı paylaşmak istedim..Allah hepimizi böylesi iğrenç insanların elinden korusun.amiin..