- 31 Mart 2008
- 2.068
- 0
- 356
- 36
bademumm 98 i gördüm ben oleyyyy:)))
kaydirigubbakcemile5 allah 89ları,69ları da göstersin,gönlündekine göre versin yani alsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bademumm 98 i gördüm ben oleyyyy:)))
hay masalllllahhhhhh tuuututuuuuuu darisi bana bademummmmmm:)
Günaydın sabah galeta ve elma yedim bendee. Kabak yemeği onerebilirim yogurtla birlikte. Benim bugün öylede mafoldumbensırnaşık şey
daaaa ben yanlis okumusum heral.. olabilir ya belki $i$misindir bisecik olmaz yola devam :)
Kabağım yok patlıcanım var![]()
basari öykülerinde bi arkadasimiz tam 56 kilo vermis okuyun derim ismi sule30 ben yeniden dogdum baslik altinda... dün okudum hayran kaldim kendisine aklimdan cikmadi valla.
HAVUÇLU MERCİMEK SALATASI
1 su bardağı yeşil mercimek
1 adet iri havuç
Yarım demet maydanoz
3 adet taze soğan
1 adet limon
1 tatlı kaşığı tuz
Mercimek haşlanır, suyu süzülür ve soğumaya bırakılır. Havuç iri rendelenir. Maydanoz ve soğan ince kıyılır. Hazırlanan malzeme birleştirilir. Limon ve tuz eklenir, karıştırılır. Arkadaşlar bunda normalde zeytin yağı vardı ama ben çıkarttım fena bi tarif değil o nedenle ben bugün denemeyi düşünüyorum ne dersiniz?
off kafayı yicem ya.100.3 üm.99u bugün kesin görücem dedim.sabah kalktım bi tartıldım yine 100.3 offf.halbuki 99 u görücem diye azcık yedim boolspor yaptım.sinir oldum ya.mafoldumben
off kafayı yicem ya.100.3 üm.99u bugün kesin görücem dedim.sabah kalktım bi tartıldım yine 100.3 offf.halbuki 99 u görücem diye azcık yedim boolspor yaptım.sinir oldum ya.mafoldumben
GünaydınlaRR!! Galetanın içinde yağ var bildiğim kadarıyla,kepekli ekmek,çavdar ekmeği ya da tam buğday ekmeği çok daha lezzetli bence hem de yağsız :lepi:
GünaydınlaRR,günaydınlaRR!! olumunekankayizsmile
KiloTakibi.com - Online Kilo ve Kalori Günlüğünüz Bu siteye bi bakın derim..Ne yediğini yazıyorsun kaç kalori olduğunu falan söylüyor,yaptığın hareketi yazıyorsun kaç kalori verdiğini söylüyor)