:ecrin_bebek: oldu gitti bile sempatiksalakcinniaaaaaaalmaz: oldu mu ama şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:ecrin_bebek: oldu gitti bile sempatiksalakcinniaaaaaaalmaz: oldu mu ama şimdi
oooohh afiyet olsun.ara sira olcek oyle benim kenime sozum var c.tesi kiymali spagetti yapip doyasiya yiyecem insallah tabiki yarin kilo vermis olursam!gecenlerde cocuklara yaptim ama yemedim tadina bile bakmadim.
:ecrin_bebek: oldu gitti bile sempatiksalakcinni
teşkürler canım.bugün biri dha emekli olalı 10 sene olduğunu inanmadı.üsteelik o kadar uykusuz geceler ve strese rağmen.sanırım iç huzuru ve inançla ilgili.
21 ağustosta 53 oluyorum...evet birtanem ben gelinime layık bir kayınvalide olacağım.yavrum o kadar ince ve narinki..ama önce sağlığım için..:teytey:
olucazzzzz...
Bende sizinle birlikte gaza geliyorum ama arada bir kaçırıyorum....
Gerçi tam olarak rejim yaptığım söylenemez ama olsun
olsun canım sen geç saate kadar uyumuyorsun nasıl olsa önemli değil yakarsın uyuyana kadar inş..pişma olmamak gerek yedikten sonra hem
kizlar ben gidip saclarimi boyayim baya beyazlarim cikti yine ortaya.hadi bana kolay gelsin.birazdan gorusuruz key
selam canim supersin imrendim gercekten duzenli yiyisine masallah deyim![]()
canım sen arada tartılmadın yarını bekliyorsun demek yerimseniben süper..hem canım seni tebrik ederim alkisalkisalkis alkisalkisalkis su ile açlık bastırmak süper
aşkolsun yaniiiiiiiiiiii.şimdi ben 52 yaşındayım diye çıtır olma şamsımı kaçırdımmı?Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
kizlar ben gidip saclarimi boyayim baya beyazlarim cikti yine ortaya.hadi bana kolay gelsin.birazdan gorusuruz key
Değil mi hiç 50 göstermiyorsun,kurtarın beni ben ne yaptım :kedi:
52 yaşında 95 kilo bir kayaya çarptın.şaka canım...yeni arkadaşım....vereliniortak
yok tartiliyorum da son iki gundur tartiyla inatlasip tartilmadim.gunde 10 defa tartiliyordum insan kafayi yiyo beah boylede.ha canim dua ette saclarim iyi tutsun boyayi opuldun birazdan donmeye caliscam okis :1hug:
Olur mu heeeccc ablacim ya hihoyyyt
Hepimiz citir olcaz insallahhhhhhh aklinialirimsmile
hepinizee iyi geceler hanımlar bu haftada gelemedim tatil dönüşü dişimi çektirdim bahsetmişimdir ancak apse yapt ağzımda kocaman bir şişlikle geziyorum ve çok ağrıyooo
yarın listeyi ben tutuyorum yena tatilde olduğu için bilginiz olsun haftalık yaptığınız egzersiz sürelerini toplam rakam olarakda bildirirseniz seviniriz affınıza sıınarak listeyi yarın geç saate asabilirim sabah doktora gidicem bilginiz olsunn hepinize iyi geceler