Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gcn hft bu hafta
pregant......... 74,7 ......72 ......2,7 kilo
ekincik..........86,7........86,2.....500 gram
ayseher........102..........100.....2 kilo
blackandwhite....?.........66,4.......?
greendreams......?..........95.........?
bade.................?...........87.........?
tombulkelebegim..?.........102,7.....?
meruse..............?............95,5......?
tombisim...........?.............105,2....?
derin............114.............114,8 ......(+800 gramm )
badem.........88,3............87........1,3 kilo
zynpkr..........102,6........100,3......2,3 kilo
yena ...........izinli hatun şuan denizdedirrrrrrr :):)
seçil ......... raporluuuuu :):)

Arkadaşım bende milim ilerleme yok yine95 yazarsan sevinirim :umursamaz:

geçen haftanın listesi malesef bende yok arkadaşlar yena atmadı geçmişi taradım ama bulamadım sistemden silinmiş ben elimdekileri yazıyorum geçen haftaki kilolarını bildirmeyenlerde bildirirlerse net sonuçlara ulaşırız arkadaşlar

Seçilciğim benim geçen haftaki kilom 66.2 idi 1haftalık ve diyete rağmen vermeyi bırak, 200 gr almış görünüyorum :(( neyse ben de sizlerle birlikte inşallah vereceğimmyerimseniben

geçmiş olsun dilekleriniz için tşkler arkadaşlar bildirimleri aldım ama saat dahaerken bildirim yapmayan varsa saat 2 ye kadar beklicem ben tartılmıyorum o kadar ilaca baya şişmişimdir şimdi kriz geçirmeyeyim :)

selam canim gecenhafta cuma kilom 97 pazar 98 di suan 95.5kiloyum.spor olarak gunluk en az yarim saat yurumeye calistim.

teşekkür ederim bitanem ama bu sabah moralim okadar bozuldu ki baskülü görmek istemiyorum artık..şimdi biraz daha toparladım nescafe içiyorum yaaaa:içelim::kahve:

afiyet olsun varmi banada bi fincan oh canim cekti.simdi yarin sabah kalkip tartiliyorsun sonra baskulu annene verip bir hafta sana vermemesini soyluyorsun okis canim.kafan rahat olmasa kilolar inatlasiyor!

mafoldumbenmafoldumben deliricemmmm.yine 100.3.veremiyorum.2 gündür oynamıyor.99.9 da bari takılı kalsaydı.mafoldumben depresyona giricem.hiç bişey yiyesim gelmiyor.moralim çok bozuk kızlar.sempatiksalakcinni kafayı yicem yaa.

yok delirmek falan sabirli olalim hele depresyon allah korusun!

afiyet olsun varmi banada bi fincan oh canim cekti.simdi yarin sabah kalkip tartiliyorsun sonra baskulu annene verip bir hafta sana vermemesini soyluyorsun okis canim.kafan rahat olmasa kilolar inatlasiyor!

hiç sana nescafe olmaz mı canımmm kocaman bir fincan hem deeeee:içelim:canım annem yanımda kalmıyor ki memlekete döndü yine :((( kendi kendimi tutmalıyım artık :))

kk nın en güzel tombişleri kilo verenleri çooooooook tebrik ediyorum devamını bekliyoruz ve tebrikler pregnant 2.7 süperrrr kendimide tebrik ediyorum tabi:kedi:
kilo gitmediyse eger üzülmeyin bir iki bitki çayı için tuzu azaltın ödemdir gider kilolar zaten gitmiştirde illa rejim yapıyoruz o kadar değil mi:)

Back
X