Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm dayanıyorum da verememek canımı sıkıyor.yarın veririm inş ya.birsürü yürüdüm.sabah 1 dilim kepek ekmeği 1 kk peynir domates ve yeşilçay öğlen de peynirliton balıklı salata yedim.akşam iş yerinde tavuk şinitzel var bi parça ondan bir de salata yicem.23.00 gibi de 1 elma.artık yarın gitsin noolurrr.:Saruboceq::Saruboceq:

Insallah cnm takma kafana emi opuyorumnanaktan

haftanınnnnnnn en çıtır hatunuuuuu 1 . tombisimmmmm 3 kilo a.s. :nazar:
2. pregant 2,7 kilo a.s. :nazar:
3. zynpkr 2,3 kilo a.s. :nazar:

ödülleri öğrenelim hanımlar bizide cezbetsinkii bizde tepinelim:):)

seçil ....... raporlu( tartıya çıkmaya korktuğumdan çıkamadımm:):):):) ) :oklava:
derin +800 :oklava:
blackondwhite +200 :oklava:

kilo veren herkesi tbrk ediyorum

tek egzersiz bildirimi ile tombisimi kutluyorum 440 dk ilee tbrkler cnmm hakkını verdinnn erittiğin kiloların :):) a.s. :nazar:

:utangac::utangac:
Coook saol Secilcigimmmmm a.s.

Bugunki yediklerim

[Sabah]
- 1 haslanmis yumurta
- 2 kizarmis ekmek
- 1 domates
- 1/2 salatalik
- 1 yesil cay

[Ara] Yesil cay

[Oglen]
- 1 kase pilav
- 1 kase corba
- 1 yesil cay

[Ara] Yesil cay

[Aksam]
- 1 kase corba
- 1 yogurt 0%
- 1 yesil cay

- Simdiye kadar 3L su
- Ogle yemeginden once: Walk off 10 pounds 3 miles

nan seksi hatunlar canim bi dondurma cekiyoooo aman allahim resmen savasiyorum nefsimle.. napsam yesemmiiii ayy cok istiyorum zor tutuyorum kendimiiiiii offfffffffffffffffffffffff

nan seksi hatunlar canim bi dondurma cekiyoooo aman allahim resmen savasiyorum nefsimle.. napsam yesemmiiii ayy cok istiyorum zor tutuyorum kendimiiiiii offfffffffffffffffffffffff

Gecenin bu saatinde dondurma..Cıksss yeme,tut kendini,yarın yersin olumunekankayizsmile

Bugunki yediklerim

[Sabah]
- 1 haslanmis yumurta
- 2 kizarmis ekmek
- 1 domates
- 1/2 salatalik
- 1 yesil cay

[Ara] Yesil cay

[Oglen]
- 1 kase pilav
- 1 kase corba
- 1 yesil cay

[Ara] Yesil cay

[Aksam]
- 1 kase corba
- 1 yogurt 0%
- 1 yesil cay

- Simdiye kadar 3L su
- Ogle yemeginden once: Walk off 10 pounds 3 miles

bana biraz az gibi geldi.hani salata yeşillik yokmu?

İyi geceler millet...

Yeni gelenler olmuş,hoşgelmişsiniz sefalar getirmişsiniz....

Ben deli gibi yiyip,içmeye devam ediyorum..:))) Pazartesi adam gibi yeme düzenine geçeceğim inşallah..:)))

Azıcık ucundan baktımda süper kilolar veriilmiş...Kıskançlıktan çatladım haberiniz olsun..:)))

seçil bebem eline sağlık,bu arada sen neden raporlusun.??

Geçmişi okuyayım bakayım neler kaynatmışsınız..:))

kızlarr tezin kabasını aldım çalıştığım kadarını sundum kabul ettirdim danışmanıma devam edeceğim bitirmek için...
kaydirigubbakcemile4

şimdi ben bu kilo verememe olayını yarın kökten çözüyorum. sabahtan akşama kadar çorba ve salata yiyeceğim suyu üç litreye çıkaracağım ve sporu iki katına çıkaracağım yarından itibaren... yüzün altını görene kadar bu böyle... kesin karar verdim nihayet... sositososito protein için de her gün ya bir haşlanmış yumurta ya da haşlanmış tavuk ara öğün sadece elma...

ders çalışma işini de günde altı saate indiriyorum o yüzden spor için salona da gidebileceğim. kaydirigubbakcemile2

bu aralar iş çok yoğun değil özel üniversitede araştırma görevlisi olduğum için yüksek lisans doktora vs. alımları bitti. hocalar tatile gitti. bana da oturup ders çalışmak ve yazışmaları halletmek kaldı sadece... iki makalemi bir an önce yayına hazırlamam lazım... :hulya: :hulya: :hulya:

bu arada kız kardeşimi eylülde isteyeceklermiş nasipse. yatıp kalkıp dua ediyorum hayırlısı olsun diye... :Saruboceq: yarın dualarıma da başlıyorum zaten nasipse. biner tane okuyup bitireceğim çeşitli dualardan... işte bir ayda bitirmeyi planlıyorum. ramazanda oruç tutacağım inşallah ona uygun beslenmeye alışmak için şimdiden antrenmana başlıyorum. bakalım sabah kahvaltısını dört buçuğa almayı deneyeceğim. becerebilirsem hem rejimi bozmamak hem de ibadet etmek istiyorum. öyle karar verdim...

bu arada son bişi ayın yirmi beşinde regl olabilirsem ilk defa ilaçsız ve düzenli regl olmuş olacağım hayatımda... heyecanla bekliyorum... sositososito

neyse anlatmadığım bir dıdısıyla dıdısı kalmış. biri beni durdursunnnnn:))))))) :roflol: :roflol:

tamam bu sondu hadi byesss öptüm hepinizi... olumunekankayizsmile
yerimseniben

Son düzenleme:
Back
X