Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ablamla kavga ettim benim gibi narin bir insan saç saça düşünün:kedi:
istemiom onu bu ewde tez elden kısmet arıom şöyle onu buralardan alıp yurtdışı olur il dışı olur gözümün önünden uzaklaştıracak bir delikanlı tanıyan tabi bu delikanlının ilerki yıllarına kıymak isteyen ondan nefret eden biri varsa bana ulaşsın tak dedi canıma sevgili tombişlerim 24üne geldi hala evde benle uğraşıyor gitsinde görümceleriyle eltileriyle kaynanasıyla dalaşsın ben 19 senedir çekiom emekli olmak istiom anlıcagınız:=)

oyyhh yoruldum yawf.gşttşm film alıp geldim.yürüdüm tabi.yaklaşık 50 dkmı falan aldı.çok değil ama olsun.hem bugün maşallah hiç iştahım da yoktu.harika hissediyorum bugn kendimi.hiç kaçamak yapmadım.:):)

oyyhh yoruldum yawf.gşttşm film alıp geldim.yürüdüm tabi.yaklaşık 50 dkmı falan aldı.çok değil ama olsun.hem bugün maşallah hiç iştahım da yoktu.harika hissediyorum bugn kendimi.hiç kaçamak yapmadım.:):)

oh oh harikasin yarina tarti felegini sasacak uzerinde sen ama artik 3lu rakamlari basamicak oh canina degsin yarina 99 garantilersin.

oh oh harikasin yarina tarti felegini sasacak uzerinde sen ama artik 3lu rakamlari basamicak oh canina degsin yarina 99 garantilersin.

:Saruboceq::Saruboceq: inşallah.kız ağzından bal damlıyo.oooohhh.gitsin kilocuklar.
gören herkes aa ne güzelleşiyosun sen diyo.düşün 100 kiloda bu iltifatları alıyosam.zemuszemus güzel hatunum tabi.o yüzüme bakmayan benle dalga geçen sıpaları nasıl bozacam ben ama.kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

kiz daha bitmedimi alis verisin daha millet gitmis bende burda tek basima gecmisi hem okuyup hem cevapliyorum.olmuyor boyle tek basina gelivering gari

Geldimmmmmmmmmmm !!
Ufff o kadar yoruldum kiiiii :delphin:
Pilates lastigi ve 0.5kg luk halter aldim, yarin denerim artikimmmm kaydirigubbakcemile2

selam hafif balik etli hatunlar bu sabah hafifden tartildimda :) ne göriyim 97,9 olmusum cook cook cooook mutluyummm coook anlatamam.. erisin yaglarrrrr

Tebrikler ZzZzeynep de ben seni hiç görmedim ne zaman geldin ne zaman verdin naniknanik
teşekkürlerr...
canım ben yazamıyorum bu topige ama bi güzel takip ediyorum kaydirigubbakcemile2

Tebrikler zeynepcim , umarım devamı gelir zemuszemus

Bende bazı sağlık sorunları var onlarda kilolu olmamda etken ama

hiç bir zamanda çöp gibi biride olmadım :3:

teşekkürler..
canım bende hiçbir zaman zayıf olma duygusunu yaşayamayanlardanım malesef :gitme:
ama inşallah bu azimle bu duyguyu yaşıycam..

tebriklerr canımm darısı başımızahihoyyytbu arada çizelge işinide çösdümmkaydirigubbakcemile4

saolasın bitanem..sengözlerimebaksanab

selam hafif balik etli hatunlar bu sabah hafifden tartildimda :) ne göriyim 97,9 olmusum cook cook cooook mutluyummm coook anlatamam.. erisin yaglarrrrr

hihoyyythihoyyyt tebrikler.o 200 kg nasıl sevindiriyor insanı.of beaa.delikafadulden
he bana sorarsanız ben bugn 300 gr almıştım.sevinçten ne yiyeceğimi şaşırdım da dğn.malum bir de regl dönemi.bu cumaya hiç bişi çıkmaz benden.ama sonra bomba gibi gelicem.:lepi:

ben öyle az buz degil... tam tamına 116 kiloyum.. 120 ydim yakın zaman kadar.. nasıl olduysa 116 çıkıyorum... acilen kilo vermem gerkiyor... tüm hayatımı etkiliyor bu durum feci şekilde... ihtiyacım olan benim gibi 120 kilolardan normal kilosuna dönmüş arkadaşlar varsa başırı öyküleri ve destekleri, tavsiyleri....lütfen destek istiyorum... hiç takatim yok yeniden başlamaya, ve başlayamadıkça dibe çöküyorum...mafoldumben:kedi:senağlama

Oncelikle hg Esmaaaaa a.s.
Hic uzulme emi, hepimiz ayni durumdayiz, beraber mucadele etmeye calisiyoruz. Sende katil bize! Inan ki insani cok motive ediyo yerimseniben :enbuyukkk: Yeterki hep azimli ve motive ol, bak gor kilolar nsl da gidiyor hihoyyyt
Ne tur diyeti uygulamayi dusunuyorsun?

korksun kilolaaar bizden korksunn :)
evet arkadaslar 2011e kesin kesssss 70li kilolarla girmek istiyorum bu 79 da olabilir su 7yi görmek istiyorum olurmu sizce?

hihoyyythihoyyyt tebrikler.o 200 kg nasıl sevindiriyor insanı.of beaa.delikafadulden
he bana sorarsanız ben bugn 300 gr almıştım.sevinçten ne yiyeceğimi şaşırdım da dğn.malum bir de regl dönemi.bu cumaya hiç bişi çıkmaz benden.ama sonra bomba gibi gelicem.:lepi:

zeynepcim dönü$Ün muhte$em olucakkkkk braaak gelsin regl megsırnaşık şeyk korksun senden :))

kızlar ablamla kavga ettim benim gibi narin bir insan saç saça düşünün:kedi:
istemiom onu bu ewde tez elden kısmet arıom şöyle onu buralardan alıp yurtdışı olur il dışı olur gözümün önünden uzaklaştıracak bir delikanlı tanıyan tabi bu delikanlının ilerki yıllarına kıymak isteyen ondan nefret eden biri varsa bana ulaşsın tak dedi canıma sevgili tombişlerim 24üne geldi hala evde benle uğraşıyor gitsinde görümceleriyle eltileriyle kaynanasıyla dalaşsın ben 19 senedir çekiom emekli olmak istiom anlıcagınız:=)

kaydirigubbakcemile3
Yok kiz boyle deme, olur abla-kardes arasinda, hemen sepetleme kizi ayippp :roflol:

19 sene sabretmissin, bi kac yil daha beklersen nolur. Hem bakarsin evden giden ilk sen olursun aklinialirimsmile

herkese slmlar arkadaşlarrrrrrr nasılsınız dün misafirim vardı gene azıttım off yaaaaaa kapıya kilit vurmam lazım benim boğazıma vuramadığıma göreee :(:(

Back
X