Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:) gecen bi pantolon giydim gecen derken bundan iki hafta evvel benim herif dediki bu pantolona 1ay sonra sigarsin dedi amaa nolduuuuu 1ay degil 2hafta sonra sigdim ve cok ama cok mutluyum tartildim sabah 97,5 ciktim ya ben ciddi ciddi kilo veriyorum ve su icerken diyorumki kendi kendime su icmezsem kilo veremem icmeliyim mecburum diye diye günde 2.5litre iciyorum yavas yavas sevmeye basliyorum su icmeyi :)ne sacma demi

kaydirigubbakcemile5 Hayırlı olsun sutemim..:nazar: Daha o pantolonlar durmayacak belimizde inip gidecek,40lara 38lere gireceğiz olumunekankayizsmile Alışveriş yapmak dert değil,zevk olacak inşallah inşallah :Saruboceq: :lepi:

badem valla bi kglar gitsin alisverisin anasini aglaticam hatta 7sülalesini filan falan :)))
herifimle gidicem istedigim herseyii ama herseyi aldircam zuahahhahha iyi fikir demi

Günaydın K.K'nin en güseler hatunlari. Bademim söylediklerinde haklısın.FEkat bu dediğim hapı babama Dr U vermişti. İşyerinde mutfak sorunumuz var. O yüzden diyorum olur mı acep diyebilmiyorumkismile:nazar:

Şahsi fikrimi söyledim ARZUMcuuum,bence hapmış,tabletmiş,ilaçmış kullanma :olmaz: Kendine yeni bir yeme-içme ve spor düzeni kur kâfi..Buna rağmen çok çabaladın -ki çok çabalamadan kasıt sporunu düzenli yaptın kaçamaksız 3 ana 3 ara öğün beslendin,suyunu en az 3 lt içtin- hâlâ kilo veremiyorsan doktora kendin görün ona göre başla yerimseniben

badem valla bi kglar gitsin alisverisin anasini aglaticam hatta 7sülalesini filan falan :)))
herifimle gidicem istedigim herseyii ama herseyi aldircam zuahahhahha iyi fikir demi

Hakkındır ağlat,alışverişi yerle bir et arkandayım,yani yanındayım bu savaşta sırnaşık şey aklinialirimsmile Dün uzun zamandır kordonu bozuk duran saatimi tamir ettirttim veeeeee saat bile kolumda emanet gibi durdu zemuszemus Giyebileceğim bir pantolonum kalmadı ki içine giremediklerim bile bollaşmaya başladı.Yani giyecek hiçbir şeyim yok :1rolleyes:Peki ben buna üzülüyor muyum?? HAAYIIIIIIRRRRRRRR :sm_cool: Bayram alışverişim aman amaaaaaan dört gözle bekliyorum sengözlerimebaksanab :jeyyar:

Merhaba canım,hoşgeldin a.s. Hep kilolu olan ben bu kilolara alıştım;ama sen tabi 50 kiloluk çıtırlıktan sonra 92 kiloluk çıtırlığı kaldıramıyor olabilrsin;ama üzülme ve moralini hep yüksek tut :teselli: 92 kilo kaslı bir eski sporcu bence o kadar da kilolu görünmez bu konuda şanslısın en azındanbayanssulusmile Hormon seviyelerin normal çıktığına göre artık ilaçlarını kullanmıyorsundur ne güzel..Senin gibi sporcu olan ve bu hormon rahatsızlıkları yüzünden kilo alan bir arkadaş gayet güzel kilo veriyor- carnivale senden bahsediyorum yerimseniben-
Bir kere ölüm orucu kısmını hiç beğenmedim..Bu tür diyetler malum vücudu kilitler,diyete savunma oluşturur vücut hiç önermiyorum..Spor konusunda sana bir şey demek istemiyorum -zira tereciye tere satmaya çalışmanın bir alemi yok- Benm spor yöntemim Leslie'yle evde yürü..Günde en az 30 dk en çok 2 saat yürüyorum çılgın hatunla,gayet memnunum..Senin kasların çok fazla olduğuna göre kalori yakımın daha fazla değil mi yyaaw fisfisfis o kısmı tam anlamadım ben..Sen bir diyetisyen eşliğinde ya da kendin yapabileceğin bir diyet listesi hazırla..3 ana 3 ara öğünlü metabolizmanı kiltlemek yerine hızlandıracak bir şeyler Allah'ın izniyle en geç ilkbahara 50 kilosun alkisalkisalkis

Kahvaltı yapıyorum geleneksel olandan,ağabeyime de sucuklu yumurta yaptım senağlama onu yiyor senağlama

Siyahbeyaz neden beni teselli etmiyorsun,bak ablam da geldi o da "oooooooooohhhhhhhhhhhhhh sucuk kokusuna bak" deyip gitti kendine sucuk yaptı..İşkence ediliyorum burda mafoldumben

arkadaşlar LUNAAZUL yanımda...tartıldı veeeeeeee 91 kiloya düşmüşşşşşşzemuszemus:lepi:hihoyyytalkisalkisalkis:nazar: hemen sizlerle paylaşmak istedik 3 kilo gitmişşşşş

Siyahbeyaz neden beni teselli etmiyorsun,bak ablam da geldi o da "oooooooooohhhhhhhhhhhhhh sucuk kokusuna bak" deyip gitti kendine sucuk yaptı..İşkence ediliyorum burda mafoldumben

canımm benim sen bakma onlara biz hedefimize giderken kimse bizi yolumuzdan saptırmasın..boşveeeerrr ne güzel hızla gidiyor kilolar kiloların bakkk:nazar:

Sabah aramıza geç teşrif eden arkadaşlarımız, günaydınlarrrrr, kilo veriyoruz arkadaşlarım, daha da vereceğiz İnşallah, bende 600 gr. verdim sonunda.zemuszemus

Sabah aramıza geç teşrif eden arkadaşlarımız, günaydınlarrrrr, kilo veriyoruz arkadaşlarım, daha da vereceğiz İnşallah, bende 600 gr. verdim sonunda.zemuszemus

Kilo vermek yetmez,teselli de vermen gerek kurbaaa prenses kaydirigubbakcemile3 Buarada giden kiloların hayırlı olsun yavruum,darısı diğer fazlalıkların başına inş

bademcim:))
teşekkür ederim öncelikle reelde ki arkadaşlarımdan daha iyi anlıyor ve yüzümde tebessüm bırakan bir hal aldırıyorsun..hele o eski sporcu gazı beni epey edalı yaptı:))sporcular daha iyi kilo verir konuusunda haklısın fakat formunu kaybetmiş metobolizması hareket etmeyen vucüduna kilolları yerleşmiş biri asla klo veremez..çünkü yağ yakmak kolay faat kasa çevrilmiş yağı ertitmrk çok zordur..vucüdm o kadar kararlı ki kilo vermemeye..adeta beniml yarış içerisinde..o vermmemkte pes etmiyo ama beni pes ettiriyo o derece..en azından kendim gibi bayanlarla kilo vermek eminim eğlceli ve faydalı olacak..çünkü zayıf bir çıtırdan böyle sözler duymak emin olun hiç tatmin edici olmazdı..

neyse herkese tekrar merhaba...
bugün yniden doğduğumu hissederek sizlere diyetime başlıyorum..
92 kilo aranıza katiliyorum sewgili baynlar :))
MERHABA:))

bademcim:))
teşekkür ederim öncelikle reelde ki arkadaşlarımdan daha iyi anlıyor ve yüzümde tebessüm bırakan bir hal aldırıyorsun..hele o eski sporcu gazı beni epey edalı yaptı:))sporcular daha iyi kilo verir konuusunda haklısın fakat formunu kaybetmiş metobolizması hareket etmeyen vucüduna kilolları yerleşmiş biri asla klo veremez..çünkü yağ yakmak kolay faat kasa çevrilmiş yağı ertitmrk çok zordur..vucüdm o kadar kararlı ki kilo vermemeye..adeta beniml yarış içerisinde..o vermmemkte pes etmiyo ama beni pes ettiriyo o derece..en azından kendim gibi bayanlarla kilo vermek eminim eğlceli ve faydalı olacak..çünkü zayıf bir çıtırdan böyle sözler duymak emin olun hiç tatmin edici olmazdı..

neyse herkese tekrar merhaba...
bugün yniden doğduğumu hissederek sizlere diyetime başlıyorum..
92 kilo aranıza katiliyorum sewgili baynlar :))
MERHABA:))

Bedeninle savaşmicen yavruum,barışcen :olmaz: Savaş ne kadaaa zorsa barışş da o kadaaa kolayy yerimseniben boyun ve yaşın nedir CADIARZU

Back
X