Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:) gecen bi pantolon giydim gecen derken bundan iki hafta evvel benim herif dediki bu pantolona 1ay sonra sigarsin dedi amaa nolduuuuu 1ay degil 2hafta sonra sigdim ve cok ama cok mutluyum tartildim sabah 97,5 ciktim ya ben ciddi ciddi kilo veriyorum ve su icerken diyorumki kendi kendime su icmezsem kilo veremem icmeliyim mecburum diye diye günde 2.5litre iciyorum yavas yavas sevmeye basliyorum su icmeyi :)ne sacma demi

alkisalkisalkis :nazar:

bademcim:))
teşekkür ederim öncelikle reelde ki arkadaşlarımdan daha iyi anlıyor ve yüzümde tebessüm bırakan bir hal aldırıyorsun..hele o eski sporcu gazı beni epey edalı yaptı:))sporcular daha iyi kilo verir konuusunda haklısın fakat formunu kaybetmiş metobolizması hareket etmeyen vucüduna kilolları yerleşmiş biri asla klo veremez..çünkü yağ yakmak kolay faat kasa çevrilmiş yağı ertitmrk çok zordur..vucüdm o kadar kararlı ki kilo vermemeye..adeta beniml yarış içerisinde..o vermmemkte pes etmiyo ama beni pes ettiriyo o derece..en azından kendim gibi bayanlarla kilo vermek eminim eğlceli ve faydalı olacak..çünkü zayıf bir çıtırdan böyle sözler duymak emin olun hiç tatmin edici olmazdı..

neyse herkese tekrar merhaba...
bugün yniden doğduğumu hissederek sizlere diyetime başlıyorum..
92 kilo aranıza katiliyorum sewgili baynlar :))
MERHABA:))

Hoşgelmişsin canım olumunekankayizsmile

Kadınlar kulübün üye olduğum için muttlu fakat 90 kilo üzeri kadınlar grubunda olmaktan çok mutsuzum hanımlar..

23 yaşındayım..üniversite öğrencisiyim..3 yıl önce yani zayıfken var olan erkek arkadaşımla hala ilişkim devam ediyor..yani henüz terketmedi beni..
kısacası bulunduğum bu durumdan çok mutsuzum.

aramızda uzman yada kilo kontrolünü uzun süre araştıran arkadaşlarımız eminim ki vardır..
sizlerden yardım istiyorum..

4 yıl önce 50 kilo zayıf sporcu biri idim..sonra gençkızlkık dönemi regl düzensizlekleri derken tüylenme sorunum başladı..doktorun ultrasonografi sonucuna göre pco yani polikistikoverim..yumurtalklarımda çok sayıda kist varmış..minik..

tedavi olarak doğum kontrol hapı kullanmamı söyledi..

diana 35 ile başladım..ve sonrsında inanılmaz bir iştah artışı olmaya başladı..

doyduğumu hiç hissetmiyorum..

aradan 4 yıl geçti ve ben her yıl 10 kilo aldım... 4 yılda 40 hatta 42 kilo almanın nasil bir psikoloji olduğunu eminim çok iyi anlıyorsunuzdur...heleki sporcu birinin başına gelmiş ise bu olay..

şimdi trabzonda devlet hastanesinde kilo alma sebebimi araştırıyorum..

ama sonuç yok..

hiçbirşey çıkmıyor..

şeker hastası değilsin diyor

guatrım da yokmuş.

hormonlarım bozuk olduğu tüylenmeden ve regl 2-3 ayda ancak oluşumdan belli iken hormanlarımda test neticesinde normal çıkıyor..

kullanmadığım zayıflama hapı kalmadı...

ama ben hergeçen gün kilo almaya devam ediyorum..

özellikle göbek ve göğüs var..

çok hareketliyim..

vucüdum çok sert bacaklarım kollarım hala çok kaslı..

tenim çok sıkı...
bu nedenle ne kadar spor yaparsam yapayım kasa çeviriyor..zayıflayamıyorum..

günde 2-3 litre arası su içiyorum..yine bişi yok..

ve aşırı kilo alışımdan gğüs üst bacak karın kol her yerim derin çatlaklar içinde..kırmzı renkli deri tırtılması yanii...

psikolojim kötü ben kötüyüm...

1 ay boyunca hiç yemek yemediğim oluyor neredeyse bazen( bide bunu deneyim diorum yemkle alakası var mı)) 1 ayda 1 kilo ancak veriorum..ve nrede ise ölüm orucu denilebilir...

ama sonuç yok..

çözüm yok...
tıp yetersiz..

bana sen hasta değilsin obursun demeye getiiyorlar..değilim ama...

şiş gibiyim..

okula hergün eşofmanla gitmekten bıktım..

ne önerirsiniz ne yapayım hanımlar...

ne zaman yniden 50 kilo olabilirim...

:(( şimdiden teşekkür ediyorum hepinize..

arkadaşım hoşgeldin... öncelikle seninle birebir aynı şeyleri yaşamış biriyim hatta daha fazlası vardı bende... pcos artı tiroid hipofiz vs... ben de sporcu iken hastalandım ve ben bu yaşıma kadar da kilo veremeyip sürekli aldım. aşu an 28 yaşındayım ve yaklaşık iki buçuk ayda 21 kilo vermiş durumdayım.

öncelikle bizler yani hormon sorunu olanlar daha disiplinli olmak zorunda. ne ne kadar kaloridir ne akdar spor yapılır vs. ince ince düşünmemiz lazım. sporcu olduğun için sporu dengelersin zaten... senin de bildiğin gibi spor sadece kas yapmaz. yağlardan kaybetmemen mümkün değil.ama naapabilirsin mesela yürüyüş gibi kardiyo gibi kastan ziyade yağ yakımına yönelik antrenmanları... mesela ben kardiyoda fat burn programını uyguluyorum özel olarak. onun dışında ağırlık vs. çalışma sakın salonda...

diyete gelince ve benim nasıl verdiğime, işin aslı sana önermem ama ben tüm hormon ilaçlarımı bıraktım. zira ilaçlarla kilo veremedim. ama dediğim gibi benimki çok daha komplike bişi olduğundan sen böyle bişeyi deneme. sonra biz malum elli kilo değiliz. acıkıyordum deli gibi... beyaz leblebi aldım kalorisi çok düşüktür. her gün bir avuç ara ara acıktıkça ondan yedim. patates haşladım yedim vs... ödem için herbalpalaceın civanperçemli çayı var onu kullandım. aldığım günlük kalori bin ikiyüzün üstüne çıkmadı. (kilotakibi.com diye bi site var oradan kalori takibi yapabilirsin. bademe tekrar teşekkürler bu arada:))

kendime ödüller verdim. her on kiloda bi hediye aldım kendime. buzdolabının üstü motive edici sözler ve öncesi-sonrası resimleriyle kaplı. etrafımdaki herkes diyette olduğumu biliyor. yani canımcım bi süre sonra insanlar başarına o kadar hayran oluyorlar ki kendiliğinden devam ediyorsun zaten... günlük 1200 kalori akşam altıdan sonra yemek yok spor her gün düzenli olarak yılmamak ve zaman yaymak. bunları yaparsan hormonların engel olamaz sana. umarım faydalı olur yazdıklarım. tekrar aramıza hoşgeldin. ve sakın umutsuz olma sakın...
5

Son düzenleme:
ama badem cim ben çok dikkat ediyorum,spor yapıyorum daha çok gitmeli ama hırslanmam için

:teselli: Haklısın aslında hırs yapmak için kilo verdiğini görmen gerek;ama işi usülüne göre yapıyorsan illa giderler..kaç günde gitti 50 gr??Hem siz nerde tartılıyorsunuz böyle toplu toplu bilmiyorumkismile

Ben rejime adapte olamıyorum ipin ucu kaçmak üzere sabah rejimdeyim diyip başlıyorum akşama rejim falan kalmıyor napıcam ben ya sabah tartıldım 122 Kilo çıktım regl dönemindeyim ama yine de moralim bozuk 120.5 tan aşağısını göremeyecekmiyim ben ya moralim çok bozuk aranızda en şişman benim ve öyle kalıcam galiba :gitme: napıcam ben ya mafoldumben

bademcim:))
teşekkür ederim öncelikle reelde ki arkadaşlarımdan daha iyi anlıyor ve yüzümde tebessüm bırakan bir hal aldırıyorsun..hele o eski sporcu gazı beni epey edalı yaptı:))sporcular daha iyi kilo verir konuusunda haklısın fakat formunu kaybetmiş metobolizması hareket etmeyen vucüduna kilolları yerleşmiş biri asla klo veremez..çünkü yağ yakmak kolay faat kasa çevrilmiş yağı ertitmrk çok zordur..vucüdm o kadar kararlı ki kilo vermemeye..adeta beniml yarış içerisinde..o vermmemkte pes etmiyo ama beni pes ettiriyo o derece..en azından kendim gibi bayanlarla kilo vermek eminim eğlceli ve faydalı olacak..çünkü zayıf bir çıtırdan böyle sözler duymak emin olun hiç tatmin edici olmazdı..

neyse herkese tekrar merhaba...
bugün yniden doğduğumu hissederek sizlere diyetime başlıyorum..
92 kilo aranıza katiliyorum sewgili baynlar :))
MERHABA:))

Aramiza hosgeldin Louboutin a.s.

Ben rejime adapte olamıyorum ipin ucu kaçmak üzere sabah rejimdeyim diyip başlıyorum akşama rejim falan kalmıyor napıcam ben ya sabah tartıldım 122 Kilo çıktım regl dönemindeyim ama yine de moralim bozuk 120.5 tan aşağısını göremeyecekmiyim ben ya moralim çok bozuk aranızda en şişman benim ve öyle kalıcam galiba :gitme: napıcam ben ya mafoldumben

:sinifsinif: Kelebekim neden böyle şeyler diyorsun ki kendine..Sen konuya girmeyi de kestin zaten :oklava: Ne güzel veriyorsun kiloları,vakti zamanında 30 kilo da vermişsin..Bırakma rejimi,30 kilo verdiğin zamanı düşün,kim bilir ne kadar rahat ve mutluydun..Yediklerin o mutluluğa değer şeyler mi,hani hangisi seni mutlu ediyor şu an;ama verdiğin her bir kilo seni ne kadar mutlu edecek..Diyetini bozma sakın ve sporunu aksatma..Attığın her adım,spor yaparken geçirdiğin her bir dakika seni zayıflamaya götürecek ve sonrası boshayallersmile

kıs sıranı bil! 136ydım ben buraya katıldığımda az buz değil yani en ağır topu bendim buraların...:)))))))))) canım benim sen biraz ara verme bünyeyi şaşırtam işini abarttın bir aralar. doğum günün civarları hatırlıyorsundur. sonra yeniden diyete adapte olamadın demekki... ya olsun neler başardık biz di mi canım benim yeniden başlamışsın gibi düşün. unut her şeyi şöyle çıtır olduğumuz zamanları hayal et... yeniden başla rejimine ve sporuna... umutsuzluk yok baharım... ben seni ve azmini biliyorum. hadi bugün başla yeniden... çok acıkırsan leblebi, patataes vs. yaparsın. ilk günü bugün ne de olsa diyetinin öyle düşün bebeeemmkaydirigubbakcemile5

baharcım gün oturop sızlanma günü değil. gün şu an hemen toparlanıp kendine gelme günüdür. o yüzden hemen topla kendini ve bıraktığın yerden devam et. evet şu aralar kaçamaklar yüzünden biraz gerilemiş olabilirsin ama toparlarsan en fazla 2 hafta sonra burada sevinç çığlıkları atabileceksin.
o yüzden sen hiç bir şey kaybetmedin sadece azıcık rötar yaptın kabul et kendini ve harekete geç.

Back
X