Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet kızlar bugün çok mutluyum opuyorumnanaktan

Blackandwhite'ın size haber verdiği gibi 3 kilocuk gitti benden........:lepi:hihoyyyt

Benim bu sevincime eşlik eden sizlerin tombiş yanaklarından öpüyorummmmmmzemuszemus

Artı böyle gaza gelmişken cuma yarışmalarına bende katılmak istediğimi belirteyim....

İlgili arkadaş benide listeye dahil edermisin lütfennnnyerimseniben

:lepi::lepi: cnmm hayırlı olsun.harikasın.zemuszemuszemuszemus:sm_cool: böyle devam.:nazar::nazar:

Blackandwhite'ın size haber verdiği gibi 3 kilocuk gitti benden........:lepi:hihoyyyt

Benim bu sevincime eşlik eden sizlerin tombiş yanaklarından öpüyorummmmmmzemuszemus

Artı böyle gaza gelmişken cuma yarışmalarına bende katılmak istediğimi belirteyim....

:nazar::nazar:Allah devamını getirsin inşallah!!cuma günü tartılıp kilonu citole mesaj atacaksın canım..Aslında citol izinli olabilir cuma günü falan birileri bilgi verir,biz de deriz giden kiloları :lepi:

seçil hazırlıyor listeleri tatlımmm..ayyy bugün senin adına ben de çok mutluyum ama akşam yine tartılınca birlikte tartıldığımızdan 650 gr fazla çıktım mafoldumben

Benim bugün ki yediklerim de şöyle

Sabah
2 tane küçük salatalık
1/2 kibrit kutusu kadar ezine peyniri
1/2 dilim ekmek

Ara öğün
1 bardak yeşil çay

öğle

2 dilim kadar karpuz
1 tane lokma tatlısı

ara öğün

4 tane mercimek köftesi
küçük bir parça haşhaşlı ekmek
(ara öğün normal öğünden daha beter kaydirigubbakcemile3)

akşam

2 tane buğulama balık
domates salatası

Saat 20:00'de yine karpuz

ve şimdide metabolizma hızlandıran çay içiyorum

Umuyorum bu akşam lislie ile yürüyüşüme başlarım kaydirigubbakcemile2

Kilo takibinden hesapladım 1100 kalori almışım bugün:1closedeyes:

seçil hazırlıyor listeleri tatlımmm..ayyy bugün senin adına ben de çok mutluyum ama akşam yine tartılınca birlikte tartıldığımızdan 650 gr fazla çıktım mafoldumben

YAvriim gün içinde tartılırsan böyle 2 kilo fazla bile çıkarsın,sabah kalktığında hiçbir şey yiyip içmeden tuvalete gittikten sonra tartıl..yerimseniben

aaaa cuma günü tartılma imkanım yokki.....bilmiyorumkismile

baskülümü dana yeni sipariş verdim.....

benim kilomu bugün verdiğim kilodan listeye eklesen canımmmyerimseniben

Aynı kilonu cuma günü tekrar yazarsın,kalabalık olduğumuz için unutulabilir...

:nazar::nazar:Allah devamını getirsin inşallah!!cuma günü tartılıp kilonu citole mesaj atacaksın canım..Aslında citol izinli olabilir cuma günü falan birileri bilgi verir,biz de deriz giden kiloları :lepi:

Arkadaşlar buraya veya bana yazın citol izinli ...

Sen gitmedin mi kursa ??????

Neyse gelelim diğer konuya

Valla beni deli etmeeeesempatiksalakcinni

sabah akşam tartılma canım yaaa....

kendini bir rahat bırak bekle vereceksin elbette

bu kadar moralini bozarsan daha kötü oluyorsun sen

Kızlar birde kilo ile birlikte haftalık spor saatlerini yazarmısınız..

Onun içinde liste tutalım,çok daha iyi olur...yerimseniben.

Kızlar birde kilo ile birlikte haftalık spor saatlerini yazarmısınız..

Onun içinde liste tutalım,çok daha iyi olur...yerimseniben.

Ben günlük olrak yazıyorum artık ne kadaaa spor yaptığımı guclubacismile cuma onu da eklerim bildirime yerimseniben

Sen gitmedin mi kursa ??????

Neyse gelelim diğer konuya

Valla beni deli etmeeeesempatiksalakcinni

sabah akşam tartılma canım yaaa....

kendini bir rahat bırak bekle vereceksin elbette

bu kadar moralini bozarsan daha kötü oluyorsun sen

130 tane soru çözüp bitirmem gerekti çözemeyince gitmek istemedim ben de.. yaa ben de kilo vermeye bi başlasam

Back
X