Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

60 kilomu wah yavrum niye oyle zayif gi?ablaninda allah yardimcisi olsun sezeryanla dogum cok kotu ilk dogumum benimde sezeryanla oldu.ama sonucta karsiliginda evladini kucagina aldi allah bagislasin anali babali buyusun insallah:nazar:

Midesini bozmuştu bir ara bir de çalışma saatleri çok yoğun yemeye yemeye öyle küçücük kalmış midesi..Amin Allah analı babalı büyütsün,aslında yeğenbalın peşinde acuk zaman geçirse bir yılda iğne ipliğe döner;ama sıfır hareket ablamınki :sinifsinif:

ah kuzum ya.uzulme sakin hic degmez oylelerine onun icin degil kendin icin zayiflayacaksin mutlu olacaksin sonra seni gercektan hak eden birisiyle birlikte olacaksin insallah.canim vallahi okadar uzuldum ki icim ciz etti okuyunca.allah yardimcin olsun insallah!

inş cnm.onu asla affetmiycem ama ona gününü göstericem.sırf bunun için bi kızı böyle bırakmak neymiş görecek.ondan sonra hayatım boyu yalnız da olsam ona muhtac gibi yaşamıycam.o kadar incitici o kadar kırıcı ve acı birşey ki.Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin.

kizlaaaaaaaaaaaar uyudunuzmu nirde kaldiniz

Geldimmmmmmmmmmmmmm...Bugün sabah 2 mil ve şimdi 5 mil yürüdüm ve bir de 10 dk karşılama oynadım müzüüü açıp neden diye sorarsanız hesap ettim bu hafta cumadan şu güne 550 dk spor yapmış oluyorum bu şekilde kaydirigubbakcemile2 vatana,millete,kkye ve de kilolarıma hayırlı olsunn aklinialirimsmile

Midesini bozmuştu bir ara bir de çalışma saatleri çok yoğun yemeye yemeye öyle küçücük kalmış midesi..Amin Allah analı babalı büyütsün,aslında yeğenbalın peşinde acuk zaman geçirse bir yılda iğne ipliğe döner;ama sıfır hareket ablamınki :sinifsinif:

ayni benim kiz kardesim anladigim kadar

canım yaa günde kaç miles yürüyorsun leslie ile?

Ben 15 haziranda diyete,27 haziranda LesliE'ye başladım bu 33 günde sadece 1 günü Lesliesiz geçirdimzemuszemus Günde en az 2 mil,en çok 2 öğle 5+2 olmak üzere 9 mil yürüdüm..Bu 9 mil yürüdüğüm hafta adet nedeniyle tartıda sadece -500 gr görünce acık bıraktım;ama yine harekete geçtim.Hoş yine adetim yaklaşıo;ama olsun durmak yok WALK WALK WALK!!kaydirigubbakcemile2

inş cnm.onu asla affetmiycem ama ona gününü göstericem.sırf bunun için bi kızı böyle bırakmak neymiş görecek.ondan sonra hayatım boyu yalnız da olsam ona muhtac gibi yaşamıycam.o kadar incitici o kadar kırıcı ve acı birşey ki.Allah kimseyi benim durumuma düşürmesin.

canim ya sana senin adina okadar uzuldumki allah yardimcin olsun.ah yavrum ask insani kor ediyor iste uzun sureli bir iliskimiydi sirf kilolarin yuzundenmi ayrildi sende.allah goruyo kimsenin ahi kimsede kalmaz!

Geldimmmmmmmmmmmmmm...Bugün sabah 2 mil ve şimdi 5 mil yürüdüm ve bir de 10 dk karşılama oynadım müzüüü açıp neden diye sorarsanız hesap ettim bu hafta cumadan şu güne 550 dk spor yapmış oluyorum bu şekilde kaydirigubbakcemile2 vatana,millete,kkye ve de kilolarıma hayırlı olsunn aklinialirimsmile

valla nediyim bilmemki allah walk walk walkini artirsin.:dance::dance::dance:kaydirigubbakcemile4

ayni benim kiz kardesim anladigim kadar

Acuk hareket et dedik mi lafı da hazır "sırtımda 50 kilo yük var benim" :sinifsinif: Ölür müsün,öldürür müsün şimdi mafoldumben Ablamın karnı geniş hem mecaz anlamda hem gerçek anlamda ne etsek bilemedik..Sırf o hareket etsin diye koşu bandı aldık,özel hastaneye gönderdik kilo almasının bir nedeni var mı diye,şeker çıktı :sinifsinif: Bir hafta hastanede yattı tatilimden kesip yeğenbalımla ilgilendim tek o zayıflasın acuk diye yok anacuuum yok :kızgın:

Acuk hareket et dedik mi lafı da hazır "sırtımda 50 kilo yük var benim" :sinifsinif: Ölür müsün,öldürür müsün şimdi mafoldumben Ablamın karnı geniş hem mecaz anlamda hem gerçek anlamda ne etsek bilemedik..Sırf o hareket etsin diye koşu bandı aldık,özel hastaneye gönderdik kilo almasının bir nedeni var mı diye,şeker çıktı :sinifsinif: Bir hafta hastanede yattı tatilimden kesip yeğenbalımla ilgilendim tek o zayıflasın acuk diye yok anacuuum yok :kızgın:

olmaz dokme suyla degirmen donmez.kendisi isticek benim baci da oyle allah canimi al allah canimi al oyle gezer popoyu kaldirmak zor gelir.sukurki kafa biraz dank ettide kilo vermeye basladi galiba 130 larda faland (soylemiyorda hanim)simdi 18 kilo verdi bakalim sonu hayir olsun insallah

Zayıfla evlenelim ohaoldumsmile Allah'ım yyaaw sen adam ol da belki evlenirsin rezil:olmaz: Düşüncesiz yaratıklarr,insanı incitirim diye düşünmek yok hiç Çok üzgünüm çoook Neyse ki hayra vesile olmuş yerimseniben Gitsin kilolaRR!!hihoyyyt :sm_cool::teytey::dance:

Buarada meruse yavruum başlangıç kilon,şimdiki kilon,ulaşmak istediğin kilo ve boyunu yazsana..Sana çizelge yapak böyle olmuo aklinialirimsmile

badem'cim bugün kursa gitmeden leslie'yle 2 mil de ben yürüdüm:dance:...önceden pilates yapıyordum bildiğin gibi, umarım spor türümü değiştirmemin kilo vermeme yardımı olurfisfisfis

canim ya sana senin adina okadar uzuldumki allah yardimcin olsun.ah yavrum ask insani kor ediyor iste uzun sureli bir iliskimiydi sirf kilolarin yuzundenmi ayrildi sende.allah goruyo kimsenin ahi kimsede kalmaz!

cnm 8 aylık falandı.ama çok seviyordum belli oldugu üzere.neler oldugunu çok iyi anladığını tahmin ediyorum.sadece kilolar değil onun söylediğine göre.ben çok sıkıyomuşum.ulan o güne kadar hiç mi birşey yoktu da tüm olanlar olduktan sonra sıkmaya başladım dimi.zayıfla dedi ondan sonra evlenelim.ben seni asla bırakmam.gördük.şimdi 35 yaşında dul çocuklu bir kadınla birlikte.kendisi 23 yaşında.beni ona anlatmış.kadınla da yüz göz etti.kadının söylemediği kalmadı.5 para etmez bir insan.tanıyorum kadını.ona bile benim karakterim hakkında laf söyletti v ben ağzımı açamadım.çok şey yaşadım.çok üzüldüm.ama geçti.tek düşündüğüm beni 67 kilolardsa gördüğünde yüzünün hali.hırsımın en büyük sebebi o.kendimden utandım bir ara.nasıl oldu nasıl böyle bir insana güvendim dedim.hayatımın bittiğini düşündüm.ama Allah büyük dedim.başladım spora rejime.çok şükür 2 ay oldu.yaklaşık 6 ay daha var.

Zayıfla evlenelim ohaoldumsmile Allah'ım yyaaw sen adam ol da belki evlenirsin rezil:olmaz: Düşüncesiz yaratıklarr,insanı incitirim diye düşünmek yok hiç Çok üzgünüm çoook Neyse ki hayra vesile olmuş yerimseniben Gitsin kilolaRR!!hihoyyyt :sm_cool::teytey::dance:

doğru söylüyorsun.ama giden benden gitti işte.CADIARZU düşün düşün düşün kafayı yiyorum bazen.tek umudum zayıflama olayı.sanki zayıflamak tek çarem bu olayın etkilerinden kurtulmak için diye düşünüyorum.Çok üzgünüm çoook

Back
X