Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nasıl imreniyorum size ne güzel spor yapıyorsunuz benim zilli kızım izin vermiyor
kilo veren herkezi tebrik ediyorum bizde topiğin yüz karaları yena ile beraber ben +2 yena +3te ama haftaya savulun biz geliyoruz değilmi yenacığım
Badem bahsettiğiniz site nedir..?? Hiphop..??
Googleye "sen de zayıfla hiphop" yaz çıtır YENAm ordan indir,kıpır kıpır hi hop bir video kaydirigubbakcemile3
cokacimcoook
KAHVALTI geleneksel 1 haşlanmış yumurta,yarım kk peynir,4 zeytin,domates,salatalık bir dilim çavdarlı ekmek
İKİ SAAT sonra bir şeftali
ÖĞLEN iki kepek ekmeğiyle sucuklu tost ve ayran
ÜÇ SAAT kadar sonra kahveli soğuk süt :jeyyar:
AKŞAM iki küçük salatalık ve birbuçuk kepçe yoğurtla salata bol kırmızı ve karabiberli
kaydirigubbakcemile2Bugün dans ağırlıklı spor yaptım..Tombişiiim sağolsun 30 dk hiphop ve kelebekim sağolsun bir saat hint dansı yaptım sempatiksalakcinni
Sitenin en üst kısmında kullanıcı paneli var meruseCAN ordan ekleyebilrsin profil resmi ve avatar ne istersen artık olumunekankayizsmilebademcan yine sana isim dustu kendi kendime dedimkine bi profil resmide ben yapistirayim ama ne mumkun onu bile beceremedim :roflol:napacam.acil yardim ortmenimbilmiyorumkismile
kullanıcı paneli/avatar &özellikler/avatarını değiştir/gözat/resimi seçip / değişiklikleri kaydet
oldu işte sonra gel buraya bak oldumu diye
Ay kızlar buütün günüm iyi gitti ama akşam bozdum biraz keşkek yedim ve çok güzeldi, ama sıkı kalori bombardumanı oldu biraz, sadece bu akşamlıktı, kızmayın bana...:çok üzgünüm:
Çikçikiçikçiki nihalin gece kınası müziğini dinledin?? ne güzeldi yyaaw,şimdi o müziği açayım da öğrendiğim nadide figürleri yapayım kaydirigubbakcemile3
profildeki fotodaki sensin??
evet profildeki senmisin :S sensen 100küsür gibi durmuyorsun boyun kaç tombişim :uhm:
canım aşırı sıcak var yoksa çıkacağım ama herkez denizde birde arabada bile en fazla 10 dakika duruyor sonra inmek istiyor arabayımı taşıyayım onumu o yüzden öle bir şansım yok çok üzgünüm bu durumda
benzemez kimse sanaEvet benim cnm. Hayirdir?? Birine benzettim deme de kaydirigubbakcemile3
benzemez kimse sana
tavrına hayran olayım
bakışından süzülen
işvene kurban olayım
lütfuna ermek içün
söyle perişan olayım olumunekankayizsmile
hatta sen 100 kilo birine de hiç benzemion kaydirigubbakcemile3 o kaaa eşsizsin opuyorumnanaktan