Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Badem bahsettiğiniz site nedir..?? Hiphop..??

kızlar nasıl imreniyorum size ne güzel spor yapıyorsunuz benim zilli kızım izin vermiyor
kilo veren herkezi tebrik ediyorum bizde topiğin yüz karaları yena ile beraber ben +2 yena +3te ama haftaya savulun biz geliyoruz değilmi yenacığım

Evet Derincim dönüşümüz muhteşem olucak...:))

Bugün yediklerim....

SABAH:Bir dilim kepek ekmek,5 zeytin,bir dilim peynir,tadımlık reçel,domates,salatalık..

ARA:Türk kahvesi

ÖĞLEN:Bir kase mercimek çorbası,3 kaşık taze fasulye,yarım dilim ekmek,salatalık..

ARA:Küçük bir dilim peynirli börek,bir kurabiye,çay

AKŞAM: Dondurma

Spor:45 dk.Leslie,50 mekik

cokacimcoook
KAHVALTI geleneksel 1 haşlanmış yumurta,yarım kk peynir,4 zeytin,domates,salatalık bir dilim çavdarlı ekmek
İKİ SAAT sonra bir şeftali
ÖĞLEN iki kepek ekmeğiyle sucuklu tost ve ayran
ÜÇ SAAT kadar sonra kahveli soğuk süt :jeyyar:
AKŞAM iki küçük salatalık ve birbuçuk kepçe yoğurtla salata bol kırmızı ve karabiberli

kaydirigubbakcemile2Bugün dans ağırlıklı spor yaptım..Tombişiiim sağolsun 30 dk hiphop ve kelebekim sağolsun bir saat hint dansı yaptım sempatiksalakcinni

cokacimcoook
KAHVALTI geleneksel 1 haşlanmış yumurta,yarım kk peynir,4 zeytin,domates,salatalık bir dilim çavdarlı ekmek
İKİ SAAT sonra bir şeftali
ÖĞLEN iki kepek ekmeğiyle sucuklu tost ve ayran
ÜÇ SAAT kadar sonra kahveli soğuk süt :jeyyar:
AKŞAM iki küçük salatalık ve birbuçuk kepçe yoğurtla salata bol kırmızı ve karabiberli

kaydirigubbakcemile2Bugün dans ağırlıklı spor yaptım..Tombişiiim sağolsun 30 dk hiphop ve kelebekim sağolsun bir saat hint dansı yaptım sempatiksalakcinni

bademcan yine sana isim dustu kendi kendime dedimkine bi profil resmide ben yapistirayim ama ne mumkun onu bile beceremedim :roflol:napacam.acil yardim ortmenimbilmiyorumkismile

Haa ekleyeyim..Mısır haşlıyor annem kafamçokkarıştı Ondan yersem ki canım çok istiyor 5 mil Leslie yürüyeceğim,yemezsem de 2 mil sırnaşık şey 970 kalori almış olacağım bugün ve 925 kalori vermiş sırnaşık şey

bademcan yine sana isim dustu kendi kendime dedimkine bi profil resmide ben yapistirayim ama ne mumkun onu bile beceremedim :roflol:napacam.acil yardim ortmenimbilmiyorumkismile
Sitenin en üst kısmında kullanıcı paneli var meruseCAN ordan ekleyebilrsin profil resmi ve avatar ne istersen artık olumunekankayizsmile

kullanıcı paneli/avatar &özellikler/avatarını değiştir/gözat/resimi seçip / değişiklikleri kaydet

oldu işte sonra gel buraya bak oldumu diye

Ay kızlar buütün günüm iyi gitti ama akşam bozdum biraz keşkek yedim ve çok güzeldi, ama sıkı kalori bombardumanı oldu biraz, sadece bu akşamlıktı, kızmayın bana...:çok üzgünüm:

Ay kızlar buütün günüm iyi gitti ama akşam bozdum biraz keşkek yedim ve çok güzeldi, ama sıkı kalori bombardumanı oldu biraz, sadece bu akşamlıktı, kızmayın bana...:çok üzgünüm:

Keşkek yedin diye hiç kızmam,bir kaşık da benm için aleydin keşke kkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3

Ben mısır yemesem de 5 mil yapmak zorundayım :1no2: Çünkü bugün çayla beraber çekirdek çitledim ben bir kaç avuçcuk senağlama Beynim onu çıkarmış hatrımdan yeni geldi aklıma :((

canım aşırı sıcak var yoksa çıkacağım ama herkez denizde birde arabada bile en fazla 10 dakika duruyor sonra inmek istiyor arabayımı taşıyayım onumu o yüzden öle bir şansım yok çok üzgünüm bu durumda

Cnmsinnn yaaa :teselli:
Allah yardimcin olsun Derincim, insallah su cimcime kizin az uslanir da sporunu duzenli olarak yaparsinn a.s.

Evet benim cnm. Hayirdir?? Birine benzettim deme de kaydirigubbakcemile3
benzemez kimse sana
tavrına hayran olayım
bakışından süzülen
işvene kurban olayım
lütfuna ermek içün
söyle perişan olayım olumunekankayizsmile
hatta sen 100 kilo birine de hiç benzemion kaydirigubbakcemile3 o kaaa eşsizsin opuyorumnanaktan

benzemez kimse sana
tavrına hayran olayım
bakışından süzülen
işvene kurban olayım
lütfuna ermek içün
söyle perişan olayım olumunekankayizsmile
hatta sen 100 kilo birine de hiç benzemion kaydirigubbakcemile3 o kaaa eşsizsin opuyorumnanaktan

Anaaaam duygulandim bakkk :utangac:
:1hug: opuyorumnanaktan

Back
X