Oyne meruseCAN oyna ohoh Dar geldi sana angaraaa!!:teytey:
oynuyorumda benim cadi kizda pek merakli hemen rujunu bayanssulusmilesurup saclarini acip basliyor benimle gobek atmaya gulmekten olduruyor beni:roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyne meruseCAN oyna ohoh Dar geldi sana angaraaa!!:teytey:
çok çok sağolun kızlar. kısaca tanıtayım kendimi. yaş:30 evliyim. 16 aylık bir kızım var. kendimi bildim bileli şişmanım. evlendiğimde 93 kiloydum. sonra evlenmenin rehaveti, gebelik derken kilo oldu 118. kızlar bilio musunuz kilomu bu kadar rahat açıklayabildiğim tek yer burası. ben de yapacağım evet. evlenmeden önce 15 kilo vermiştim 3 ayda, yine yaparım. tabii daha fazlasını. benim sadece morale ve motivasyona ihtiyacım var. bir yerden başlamak zorundayım. yarından itibaren yediklerime çok dikkat edeceğim ve yediklerimi sizlerle paylaşacağım. hoş sorun yediklerim değil hareketsizlik ama olsun, bir yerden başlarsam devamı gelir herhalde. sizlere çok teşekkür ediorum beni de aranıza aldığınız içinn vereliniortak
gunaydın arkadaslar benıde lıstenıze eklermısınızzz
kısaca kendımı ozetleyeyım ben 59 kılo ıle hamıle kaldım ve 34 kılo aldım hemde rejım yaparak( suan 92 kıloyum kısmet olursa 4 agustos 2010 aksam 18 00 de dogum yapacagım bır kızım olacak ve ben dogumdan sonra 55 kıloya dusmek ıstıyorumm buradan sızlerın nasıl zayıfladıgınızı okudum bende denemek ıstedım yardımcı olursanız sevınırımmm tesekkurler
çok çok sağolun kızlar. kısaca tanıtayım kendimi. yaş:30 evliyim. 16 aylık bir kızım var. kendimi bildim bileli şişmanım. evlendiğimde 93 kiloydum. sonra evlenmenin rehaveti, gebelik derken kilo oldu 118. kızlar bilio musunuz kilomu bu kadar rahat açıklayabildiğim tek yer burası. ben de yapacağım evet. evlenmeden önce 15 kilo vermiştim 3 ayda, yine yaparım. tabii daha fazlasını. benim sadece morale ve motivasyona ihtiyacım var. bir yerden başlamak zorundayım. yarından itibaren yediklerime çok dikkat edeceğim ve yediklerimi sizlerle paylaşacağım. hoş sorun yediklerim değil hareketsizlik ama olsun, bir yerden başlarsam devamı gelir herhalde. sizlere çok teşekkür ediorum beni de aranıza aldığınız içinn vereliniortak
Slmmmm citir hatunlarrrrr!!
Nasilsiniz bakemm??
oynuyorumda benim cadi kizda pek merakli hemen rujunu bayanssulusmilesurup saclarini acip basliyor benimle gobek atmaya gulmekten olduruyor beni:roflol:
Kızlllaaarrr gülmek istiyorsanız şunları izleyin maviliye koptum :roflol:
Horon kemence | İzlesene.com
Slmmmm citir hatunlarrrrr!!
Nasilsiniz bakemm??
Ağabeyim de -yani aslında ikiz kardeşim olur kendileri- benimle Leslie yapmaya koyuldu :roflol::roflol::roflol: Allah'ım hareketleri yapamaz biz sağa gideriz o sola :roflol: Bir ara yürüyüşü falan bıraktım gülüyordum katıla katıla..Neyse ki 2. milde pes etti de devam ettim yürüyüşüme..31 aylık yeğenimin ben spor yaparken bana bakışını söylemiyorum artık,Bir bana bakıyor bir Leslie'ye yanlış eksik ya da fazla yapıyorsam öyle olmaz bunlaa gibi yap dşyor..% mil olan da 5. milde diğer kızlar gidince kızıyor kızları niye gönderdin diye çapkın uşakkk şakkıdı
lisede bizim sınıfın oğlanları bir horon teperdi o maviliden bin beter,kopkop coşcoş..Selam Trabzonuma!!:lepi:Kızlllaaarrr gülmek istiyorsanız şunları izleyin maviliye koptum :roflol:
Horon kemence | İzlesene.com
iyis guselim ya sen?profildeki resimde kilonu hiiic gostermiyorsun gobek falan hic yok sende galiba.
Evdeysen,uygunsan kalk bilgisayarın başından aç müziği oyna hihoyyyt Pilatesten sonra acuk hareket gelsin vücuduna yerimseniben
blackandwhitim ben geldim sen yoksun yine evet sana katiliyorum hareketsiz olmuyor ben ilk basladigim haftalarda gunluk 1 saat yuruyordum en az yarim saatti tempolu.buaralar birakmistim ama artik devam tekrar basliyorum bugunden itibaren.
Usaklara bak yaaa, hakat su mavili cok guldurdu benii kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Biz iyiyiz de sen nerdesin yahu!!dün erkenden gittin ancak geldin ne yaptın şimdiye kaa hesap veee bakemm :mymeka: naniknaniknaniknanik
Allah iilik versin dadlumm opuyorumnanaktan
Gobek olmaz olurmu heccc aklinialirimsmile ama sarkmalarim fln yok cok sukur. Sadece kollarimda cok fena sarkmalar olustu (20kg gitti ya), Leslie'yi halterlerle yapiyorum bi kac gundur.
canim ya aynen birtek burda rahat rahat yaziyorum esim bile bilmiyor kac kilo oldugumu utaniyorum soyliyemiyorum napim neyse vericez insallah kilolari.ama yarindan itibaren degil simdi baslicam demelisin!
canııımmmmm hoşgeldin sen gelirsen de ben hissetmem mi :asigim: