Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese merhabalar... kızlar beni de alın aranıza... 118 kiloyum. artık normal bir insan olmak istiyorum. başarmak istiyorum. olmaz mı hı?? alır mısınız beni de aranıza:(((

Hoşgeldin aramıza...a.s.

merhaba kızlar.hepinizi tek tek çok özledim.geçtigimiz günlerde babaannemi kaybettim.o yüzden ne forum ne diyet hiçbişi kalmadı.dün yine bıraktığım yerden başladım en azından cumadan cumaya size de yetişmiş olurum.kilom hala 92.5 bu hafta bi 3 kilo vermeyi umut ediyorum.kilo verenleri de tebrik edip kucak dolusu öpüyorum opuyorumnanaktan :1hug:

Başın sağolsun canım..Allah sabır versin...

Aldığım kalori 1411
Yaktığım kalori 1430 ( şimdilik)
Bugünlük Egzersiz saati 153 dakika

Menüm
Sabah
İçine meyve doğranmış light sütle 1 kase k-flex
Ara
1 dilim light ekmek
1 kutu ton balığı
Öğle
Elma
1 dilim light ekmek
1 tane haşlanmış tavuk baget
Ara
Cacık
1 dilim light ekmek
2 tane light bisküvi
Akşam
İçine meyve doğranmış 1 kase light sütle k-flex

harikasın tatlımm alkisalkisalkisalkisalkisalkis

merhaba kızlar.hepinizi tek tek çok özledim.geçtigimiz günlerde babaannemi kaybettim.o yüzden ne forum ne diyet hiçbişi kalmadı.dün yine bıraktığım yerden başladım en azından cumadan cumaya size de yetişmiş olurum.kilom hala 92.5 bu hafta bi 3 kilo vermeyi umut ediyorum.kilo verenleri de tebrik edip kucak dolusu öpüyorum opuyorumnanaktan :1hug:

Allah rahmet eylesin canım,mekanı cennet olsun..Sen de yeniden hoşgeldin olumunekankayizsmile

haklısın canım ben kendime göre yazdım ben spor yapmıyorum ozamanlar hiç isteğim olmuyor :çok üzgünüm:

Olur siyahbeyazım olur,sen yaparsan iateğin de gelir,sporunu da yaparsın yerimsenibenBizim şimdi depoyu yerleştirmemiz gerekmiş,ıvır zıvır bir ton eşya..Daha sonra gelirsem görüşürükk!!opuyorumnanaktan

Öncelikle Windofchange arkadaşım başın sağolsun,umarım mekanı cennet olsun, ben de babamı kaybettim 8 ay önce, çok zor çokkkkksenağlama

Arkadaşlarım ben bu sabahtan akşama kadar bi gram bozmadım diyetimi, ara öğünlerimi de kaçırmadım, çok moralliyim bu akşam, bir de bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim,o da bu sitede infertilite kısmına yazıyordu, çok sevinçliyim çokkk, Allah'ım darısı başıma İnşallah...:Saruboceq:

Öncelikle Windofchange arkadaşım başın sağolsun,umarım mekanı cennet olsun, ben de babamı kaybettim 8 ay önce, çok zor çokkkkksenağlama

Arkadaşlarım ben bu sabahtan akşama kadar bi gram bozmadım diyetimi, ara öğünlerimi de kaçırmadım, çok moralliyim bu akşam, bir de bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim,o da bu sitede infertilite kısmına yazıyordu, çok sevinçliyim çokkk, Allah'ım darısı başıma İnşallah...:Saruboceq:

Senin de başın sağolsun canım,Mekanı cennet olsun babanınmafoldumben Allah'ın izniyle sen de alırsın bebeni kucağına inşallah :teselli:

hosbulduk bademcan.anca gelebildim.kostur kosturdan actim yine baya yazilmis okudum simdi

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Konumuzun maşallahı var yyaaw,ben de 3-4 saat girmeyince sayfalarca yazı okuyorum,o nedenle hiç çıkmıyorum kaydirigubbakcemile3 Ben de 10da Leslie 5 milime başlayayım,11de biter ,yıkanması toplanması 11:30u bulur..

Back
X