Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız ? Ben de zayıflamak istiyorum ama motive olamıyorum,böyle grupca daha zevkli olur inş :) Herkese iyi geceler =))
ohooo sen bu kadar şey yersen brz zor zayıfllarsın cnm bnm ben bile 54 kiloyum bu kadar yemiorum :roflol:
ben teklif gönderdim.istersen kabul etme!!!!!!!!!!!!alsanaalsanasmile
anacığım alacağın olsun.tek başıma kaldım.
zaten çok yorgunum.tam 5 defa pazara gittim.salı günü misafirlere hazırlık.akşama kadar sadece meyve ve sıvı şeyler aldım.akşam 1 açma peynir ve üzüm yedim.şimdi kahvemi içerken tek başıma gelecek birini bekliyorum.
benim halim içler acısı.bugün eşim bana derya diye seslendi.ben kimim dedim.tekrar'' derya ''dedi.27 senelik kocam adımı unuttu.acaba derya,ilk sevgilisinin adımı?allahım yardım et.aklımı sıyırmak üzereyım.
Arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız ? Ben de zayıflamak istiyorum ama motive olamıyorum,böyle grupca daha zevkli olur inş :) Herkese iyi geceler =))
gunaydınnnn
Günaydın Kızlaaarrr
Allahıma şükür :Saruboceq: çok mutluyummmmmmmm opuyorumnanaktan
Sabah ilk iş tartıldım yine veeeeeee 120.4 delikafadulden dün 121.6 bugün 120.4 zemuszemus 1 kilo 200 gr gitmiş dün yaptığım sporla sempatiksalakcinni maşalllaaah diyelim lütfen Allah bozmasın ...
Bugün rejimde 2. ayım doldu ve ilk defa 120.5 altına düştüm sositososito bugün de aynı şekilde oynamaya spora aerobiğe devammmmm :lepi: bademin dediği gibi gitsin kilolaaarrr :dance: sositososito
Günaydın Kızlaaarrr
Allahıma şükür :Saruboceq: çok mutluyummmmmmmm opuyorumnanaktan
Sabah ilk iş tartıldım yine veeeeeee 120.4 delikafadulden dün 121.6 bugün 120.4 zemuszemus 1 kilo 200 gr gitmiş dün yaptığım sporla sempatiksalakcinni maşalllaaah diyelim lütfen Allah bozmasın ...
Bugün rejimde 2. ayım doldu ve ilk defa 120.5 altına düştüm sositososito bugün de aynı şekilde oynamaya spora aerobiğe devammmmm :lepi: bademin dediği gibi gitsin kilolaaarrr :dance: sositososito
GünaydınlaRR kelebekimBir günde 1.6 kilo aklinialirimsmile Ahan da nasıl gidiyorlar..İnşallah hiç bitmez azmin,hırsın da en kısa zamanda 100ün altını görürsün kaydirigubbakcemile5 Yine yine yeniden diyeyim
Gitsin kilolaRR!!hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:
Kol ve bacak egzersizleri yaptim. Simdide yuruyuse cikiyorum 1-1:30saat arasi.
Grsrzzzzz opuyorumnanaktan
selam kızlar tatilden döndük dün gece evimize
toplamında 7 kilo vermiş bulunuyorum sositososito
84 den 77 ye :lepi:
17 kilocuğum kaldı kafamçokkarıştı