Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız ? Ben de zayıflamak istiyorum ama motive olamıyorum,böyle grupca daha zevkli olur inş :) Herkese iyi geceler =))

Arkadaşlar beni de aranıza alır mısınız ? Ben de zayıflamak istiyorum ama motive olamıyorum,böyle grupca daha zevkli olur inş :) Herkese iyi geceler =))

Mobile hoşgeldin...

KAç kilosun..??

anacığım alacağın olsun.tek başıma kaldım.
zaten çok yorgunum.tam 5 defa pazara gittim.salı günü misafirlere hazırlık.akşama kadar sadece meyve ve sıvı şeyler aldım.akşam 1 açma peynir ve üzüm yedim.şimdi kahvemi içerken tek başıma gelecek birini bekliyorum.
benim halim içler acısı.bugün eşim bana derya diye seslendi.ben kimim dedim.tekrar'' derya ''dedi.27 senelik kocam adımı unuttu.acaba derya,ilk sevgilisinin adımı?allahım yardım et.aklımı sıyırmak üzereyım.

Allahtan, esine sifalar ve sana sabir diliyorum Zeynep ablamm :teselli: a.s.
Esin Alzheimer hastasi mi yoksa? :sinifsinif:

Günaydın Kızlaaarrr :3:

Allahıma şükür :Saruboceq: çok mutluyummmmmmmm opuyorumnanaktan

Sabah ilk iş tartıldım yine veeeeeee 120.4 delikafadulden dün 121.6 bugün 120.4 zemuszemus 1 kilo 200 gr gitmiş dün yaptığım sporla sempatiksalakcinni maşalllaaah diyelim lütfen Allah bozmasın ...

Bugün rejimde 2. ayım doldu ve ilk defa 120.5 altına düştüm sositososito bugün de aynı şekilde oynamaya spora aerobiğe devammmmm :lepi: bademin dediği gibi gitsin kilolaaarrr :dance: sositososito

Sabah ilk iş tartıldım yine veeeeeee 120.4 delikafadulden dün 121.6 bugün 120.4 zemuszemus 1 kilo 200 gr gitmiş dün yaptığım sporla sempatiksalakcinni maşalllaaah diyelim lütfen Allah bozmasın ...

Bugün rejimde 2. ayım doldu ve ilk defa 120.5 altına düştüm sositososito bugün de aynı şekilde oynamaya spora aerobiğe devammmmm :lepi: bademin dediği gibi gitsin kilolaaarrr :dance: sositososito

Gunaydin cnmmmm opuyorumnanaktan

Helalll giz sanaaaa, durmak yok yola devammmmmmmm :nazar: hihoyyyt

Elma ve kayısı kürünü yedim o elma kabuğunu kemirip yutmak kadar zor birşey yok :sinifsinif:

25 dakika kondisyon bisikleti
15 dakika leslie yürüyüşü
5 dakika dans sositososito
4 dakika kol sarkmaları için egzersiz guclubacismile
Yarım litre su

Şimdi kahvaltı yapmaya hazırım cokacimcoook

GünaydınlaRR kelebekim :nazar::nazar::nazar: Bir günde 1.6 kilo aklinialirimsmile Ahan da nasıl gidiyorlar..İnşallah hiç bitmez azmin,hırsın da en kısa zamanda 100ün altını görürsün kaydirigubbakcemile5 Yine yine yeniden diyeyim
Gitsin kilolaRR!!hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

GünaydınlaRR kelebekim :nazar::nazar::nazar: Bir günde 1.6 kilo aklinialirimsmile Ahan da nasıl gidiyorlar..İnşallah hiç bitmez azmin,hırsın da en kısa zamanda 100ün altını görürsün kaydirigubbakcemile5 Yine yine yeniden diyeyim
Gitsin kilolaRR!!hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

2 günde 1.5 kilo gitti valla inşallahhh bu hızla 100ün altını görürüm de 100den sonrası yavaş yavaş gitsede olur laelaelaelaelae

Ben de kayısı ve elma kürümü yedim,kahvaltı için bekliyorum zira o sudan sonra şişiyorum yiyemiyorum kahvaltıyı..Kahvaltım kaşarlı tost ve domates,salatalık ve çay cokacimcoook

selam kızlar tatilden döndük dün gece evimize
toplamında 7 kilo vermiş bulunuyorum sositososito
84 den 77 ye :lepi:
17 kilocuğum kaldı kafamçokkarıştı

Kol ve bacak egzersizleri yaptim. Simdide yuruyuse cikiyorum 1-1:30saat arasi.
Grsrzzzzz opuyorumnanaktan

KOlay gelsin tombişimm kaydirigubbakcemile4

Konu coştu,koptu gidiyor :lepi: Haftalık spor bildirimi olayı hiç bırakılmasaymış keşkemm aklinialirimsmile Neyse bundan sonra herkes hareketli,herkes atlet kaydirigubbakcemile3 Ben şimdilik evin dağınıklığını toplamakla meşgul oliciiim,sonra spor,dans,walk olayını hallederiz yerimseniben Gitsin kilolaRR!!hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

selam kızlar tatilden döndük dün gece evimize
toplamında 7 kilo vermiş bulunuyorum sositososito
84 den 77 ye :lepi:
17 kilocuğum kaldı kafamçokkarıştı

Aslm aysen,Hoşgeldina.s. Maşallah 7 kilo gidivemiş :nazar::nazar:Darısı diğer fazlalıkların başına kaydirigubbakcemile5

Back
X