• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

factor öyle yorgunum ki sadece sizinle iki kelam yapayım diye takıldım ve birazdan gidip yatıcam

kendime bir çay bile almayı canım istemiyor

benim pek keyfim yok.askerimi pamukkaleden ist.haydarpaşa gataya göndermişler.onda da eklem romatizması vardı.dr.uzun süre de kalabilirsin demiş..oğlumu görmeye gidemiyorum..gelinim hafta sonu gidecek..inşallah eşim bir hafta içinde ayağa kalkacak hale gelirde yola çıkarım..şöyle doya doya koklarım..
neyse, bayağı kaynatmışsınız.
Banu145145 çok sevindim.allah hayır neyse onu versin..
tüğm bekar olanlara,çoçuk bekleyenlere,iş arayanlara....hayır neyse nerdeyse o kapılar açılsın...

Zeynep abla seninde işin gerçekten zor yaa. Hepimizin hayattan beklentileri , dilekleri var. Sanada sabır ve dayanma gücü versin RABBİM işin gerçekten zor. Ama buda senin sınavın sanırım :26:

Saol cnm yaa bitek sen cevap verdin. BEYZUS abla gelince ona sorim demiştim bende. Et çok az yiyorum kırmızı et. haklı olabilirsin belki. :16:

İyi akşamlar herkese.....

Canım et az tüketiyorsan demir eksikliği olabilir;birde diyette iken az alınan karbonhidrat nedeniyle üşüme olabiliyor.Tatlı ye mesela ateş basar aniden...Deneme tabii..Tatlıya ihtiyacımız yok...Bunlar hep afaki fikirler tabii seni yanlış yönlendirmek istemem.Demir,Demir bağlama kapasitesi ve Ferritin değerlerine baktırman daha iyi olur.....

Bu arada kızlar Muhteşem yüzyıl hastası oldum.Her gece yayınlasalar izlerim..Dün gece izlerken eşim demezmi''Ben Süülüüman olmak istiyorum '' diye...:53::53:Sana bir Hürrem olurum kaçacak delik ararsın dedim.:52::52::47::47:Tövbe tövbe cesarete bak babamın evinde Süülüüüman olmak istiyorum diyor adam.Kendimi tutamayıp ağzını burnunu indireceğim haberi yok...:84::84:Neyse İstanbul'a dönünce Topkapı sarayı önlerinde indireyimde şanım yürüsün.....:60::60::60:

Ben tam diyet yapamıyorum ama çokta suyunu çıkarmıyorum.Ev gezmeleri ve gelen misafirler olunca durum vahimleşiyor tabii.Allah hepimizin yardımcısı olsun....Yarın umarım güzel haberler verirsiniz.....

hayirli aksamlar kizlar
yediklerimi yazayim
sabah
2dilim kepekli tostekmegi
3dilim ince ligt peynir
1bardak soyasütü ligt
ara
3ceviz
1bardak soyasütü ligt
ölen
3tavuk budu
bol salatayla
1tane yogurt ligt
ara
1kahve soyasütüyle sekersiz
1tabak kornfleks
aksam
1tabak müsli
2tavuk budu derisiz :34:
1bardak soyasütü tarcinli

ara
yarim pomela
1armut
2avuc kadar sarimsakli kepekli ekmekkurusu cips gibi bisey yani

30dakk spor :8::8::8::8::8: toplam 300dakkk oleyyyyyyyyyyyyyyy :53: :66::66::66::66:

kızlar hepinize iyi akşamlar..yarın erkenden çıkmam lazım.mahkeme var.dua edin de bir karara bağlansın..Beyzus şimdi kilomu yazsam fazla çıkacak.çünkü iki tabak çorba,2 bardak yeşil çay.3 bardak su...şimdilik hala midemde.nerden baksan sadece sıvılar 1 litre..
yarın öğleden sonra yazsam geç olurmu?

Allah yardımcın olsun canım.İnşallah her şey yolunda gider.
Öğleden sonra yaz canım.Ben de ancak 13.30-14.00 civarı listeyi oluşturmaya başlıyorum.Yetişemezsende sonradan ekleriz....Tüm arkadaşlar için geçerli tabii...YENACIĞIM gelince nizam intizam içersinde saat 12.00 ye kadar bildiririz....

benim pek keyfim yok.askerimi pamukkaleden ist.haydarpaşa gataya göndermişler.onda da eklem romatizması vardı.dr.uzun süre de kalabilirsin demiş..oğlumu görmeye gidemiyorum..gelinim hafta sonu gidecek..inşallah eşim bir hafta içinde ayağa kalkacak hale gelirde yola çıkarım..şöyle doya doya koklarım..
tüğm bekar olanlara,çoçuk bekleyenlere,iş arayanlara....hayır neyse nerdeyse o kapılar açılsın...

Geçmiş olsun canım.Allah yardım etsin evladına da bir an önce iyileşsin inşallah.Sana da güç,kuvvet ,sabır ihsan eylesin canım arkadaşım benim....

BEYZUS abla çok alemsin yaaa :9::9::9: güldürdün beni. Bende çoook beğendim favori dizim hanımın çiftliğiydi birde bu oldu şimdi. Ha birde osman var ama o üzücü :59: Enişteden Sülüüüman olurmu bilmem ama senden çokta güzel Hürrem olurmuş :34:

muş derken eğer o dönemlerde yaşasaydık demek istedim. Ne keyifliymiştir kimbilir o zamanlarda koskoca OSMANLI İMPARATORLUĞUnda yaşamak.

Son düzenleme:

Geçmiş olsun, Allah Kavuştursun.

gecmis olsun ablacim rabbim kavustursun cnm :54:

Son düzenleme:
tolsincim :nazar: 300 dk dolmus senin kizlar bende bu hafta sadece 100 :59::59:dk yapabildim haftaya artik :26::26:

evet cnm doldurdum ama zorla tek basina zor yapiyliyor spor annemlerde 3yigenim 2gelin ben anneminde kolunda problem var oda katiliyor ohhhh ne zaman 45 dakka bitti anlamiyoruz GIR GIR samataaaaaaa :52:

çok güzel paylaşımlar olmuş oku oku dalmışım bebeler halının üstüne sızmış kalmışlar haberim yokkk süpersiniz bayanlar

beyzuss zon bombayıı patlattınnn vallahi süpersiniz sülümaann he:)))
güldürdün beni
bende dün gezmede bayanlar toplandık akşam izliyoduk dedimki iyiki o zamanlar yaşamıyomuşuz habire boynuz yerdik dedim harem marem gelemem arkadaş demezmi bu kiloyla padişahlamı evlencektin diye aaa dedim beğenemedinmi o zamanlar tontişler modaymış ben varken kara kuru karımı alıcaktı padişah diye takıldık birbirimize

ben bu ara en çok osmana takıldım acıların kadınıyım zati diizi bitiyo benim ağlamam bitmiyo

Belkide o seni bulur kimbilir ? Allahım arkadaşıma iyi bir koca nasip et yarabbim :42: bak dua da ettim tamamdır bu iş sen merak etme :69:

Bu msjı okurkennn içimden bendeee bendeeee diyordum ama bak beni unutmamışsın allahtan alttaki msjı gördüm. Hep erkekler karımı isteyecek bende koca istirem :60: dünyanın sonu geliyor bizimde bir yüzümüz gülsün yahu :60:

aaaa Baharıda unutmayalım dualar Bahar içinde geçerli ALLAHım . Onada bi helal süt emmiş yaza kadar lütfen :64: yaz düğünü olsun ama demi kızlar?

iNŞALLAH canım. Allah sana huzurlu bir yuva , benimki gibide melek bir koca nasip etsin :nazar: Bizde geliriz imkan olursa

Maşallah canım Allah saadetinizi bozmasın :nazar:
Bana benim gibi bir deli verse yeter :60:

Olumlu düşünelim canım iyi fikir ama eğer göbeğimdeki yağlar dururken ayağımdaki işe yarıyanlar gittiyse çok üzülürüm :60::60::60:

:60: :60: :60: :60:

Canım et az tüketiyorsan demir eksikliği olabilir;birde diyette iken az alınan karbonhidrat nedeniyle üşüme olabiliyor.Tatlı ye mesela ateş basar aniden...Deneme tabii..Tatlıya ihtiyacımız yok...Bunlar hep afaki fikirler tabii seni yanlış yönlendirmek istemem.Demir,Demir bağlama kapasitesi ve Ferritin değerlerine baktırman daha iyi olur.....

Bu arada kızlar Muhteşem yüzyıl hastası oldum.Her gece yayınlasalar izlerim..Dün gece izlerken eşim demezmi''Ben Süülüüman olmak istiyorum '' diye...:53::53:Sana bir Hürrem olurum kaçacak delik ararsın dedim.:52::52::47::47:Tövbe tövbe cesarete bak babamın evinde Süülüüüman olmak istiyorum diyor adam.Kendimi tutamayıp ağzını burnunu indireceğim haberi yok...:84::84:Neyse İstanbul'a dönünce Topkapı sarayı önlerinde indireyimde şanım yürüsün.....:60::60::60:

Ben tam diyet yapamıyorum ama çokta suyunu çıkarmıyorum.Ev gezmeleri ve gelen misafirler olunca durum vahimleşiyor tabii.Allah hepimizin yardımcısı olsun....Yarın umarım güzel haberler verirsiniz.....

Çok güldüm Beyzuşum Allah uzun sağlıklı ömürler versin sizlere maşallaaahhhh :nazar:

Son düzenleme:
İnşallah canım bugün transferim oldu 3 yatak isiratı verdi doktor inşallah iyi haberler veririm sendende iyi haberler alırım.
banucum hayırlı olur inşallah iyi haberlerni bekliyoruz canım

ne olduğunu anlamadan atladım hemen indirdim valla bakalım nolcek :66:bize bu yolda ne gerekiyorsa onu yapmamız lazım çünkü ellerine sağlık canımmm:69:
böyle bir motivasyona ihtiyacım vardı çok zor geliyor önümdeki süreç yararo olacağından eminim sağol canım :69::54:

bir zeynep daha oldu forumda hoşgeldin aramıza aynı dertten hepimiz muzdaribiz malesef ama burda herkes süper destek veriyor birbirine çok iyi yapmışsın gelerek.başlamak bitirmenin yarısıdır tebrik ediyorum seni:46::46:akrabalarda olmasa zaten maşallah torba gibiler bağlamakda bize düşüyor hele bi kilolar yollayalım:66::66::66:ı

valla süpersin ne çabuk unuttun uyumuyor mızmızlanıyor bidaha yapmam dediklerini:60::60::60:şaka bi yana süper düşünmüşsün hemen ikisi birarada çıkar :66::66:bu arada senin taşınma işin noldu derincim:68:

ne kanını kaynatıyor insanın gıı benimde kaynamaya ihityacım varr:64::62::66:bu arada Allah bebişlerini sana bağışlasın uzun ömürler versin çok iyi yapmışsın annem 41 de birtane doğurdu şimdi benimkiyle aralarında 5 yaş var arkadaş gibiler :60:

olsun geçmiş geçmişte kalmıştır sen buna bakmıcak kendini bunu için üzmiceksin.:45:üzüldükçe daha beter yapışıyorlar yoksa insanın üstüne şu hain kilolar:63::63:durmak yok üzülmek sıkıntı nyapmak hiç yokkk :66::66::29::29:

daha yaşın küçük anladığım kadarıyla zamanla annenle olan ilişkileriniz yaşadıkca birbirinizi anlayarak daha iyi olacaktır.birde herşeyi annelerden beklememekde gerekiyor.ben şimdi anneme bakıyorumda bizde hiççç anlaşamazdık aslında hiç beni anlamadığını düşünürdüm ama aslında ben anneme çok benziyormuşum sonradan farkettim.ben ne zaman alttan almayaonun fikir ve dşüncelerine değer vermeye başladım oda ozaman beni dinlemeye ve hatalarını anlamaya başladı hemde ben ona yanlışlarını söyleme gereği duymadan kendini toparladı artık beni yönlendirmekten vazgeçti.ben kendime dönünce ona beni bıraktı kısacası :9::1:yoksa hayat hep çatışmayla geçip gidecek ve bunlar onarılmayacak yaralara sebep olacaktır. nacizane fikrim sen kendine döntoparla annenede herşeyin en iyisini biliyormuş gibi davran yine hissettirmeden kendi bildiğini yap zamanla senin yaptıkların ona ters gelmez :34::34:nassıda bilmişlik taslıyorum yaffff:30::30::27::27:zaten psikoloğada gitmeye başlamıssın bence çok iyi bir karar vermişsin.

hadi bakalık hayırlı haberlerini bekliyoruz:66:

maşallah :nazar::nazar:görürsün görürsünnn :nazar:
hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallahhhh bo bol dinlen sen hiçbişeye sıkılma sakın :49:
sorma canım yaaaa neler çektiğimi unutmamışsın ..hergün ağlayarak sizlre yazıyordum 16 ay boyunca bütün gün ağlardı şimdi iki aydır rahatız artık 18 aylık olduk...tabii mızmızlığımız azda olsa devam edior ...kızımı kardeşsiz bırakmak istemiyorum yoksa çok korkuyorum naz gibi olursa diye çünki tek başıma büyütüyorum yhardımcım yok...ama yaşda geçiyor 37 yaşındayım anneni yazınca moral oldu bana 41 de doğurmuş kadın vallahi.....taşınma işide 2 ay beklemek zorundayım aradığım evleri beğenmedim bir türlü birde kışta kıyamette uğraşmayalım dedik mart sonu gibi çıkacağız kısmetse yani iki ay daha buradayım
ablacım geçmiş olsun oğluna..inşallah biran önce kavuşursuın

abla güldürdün beni yine bu eşler kaşınıyor bazen ....aynen beyzus ablacım ev gezmelerinde hiç tutamıyorum kndimi birde bana diyorlar ev gezmeğinde yanına salatalık götür onu yee allah allah o güzel mamalar dururken salatalıkmı yenir meyvamı .....

Bende yatıyorum artık cümlenize iyi geceler
Allahhhım rahatlık versin.
Yarın güzel haberlerle buluşmak üzere.
İyi akşamlar Türkiye her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsan :60: :60: :60: :60: :37:

:60::60::60: diyecek bişey bulamiyorum :1::71:

Back
X