Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim pek keyfim yok.askerimi pamukkaleden ist.haydarpaşa gataya göndermişler.onda da eklem romatizması vardı.dr.uzun süre de kalabilirsin demiş..oğlumu görmeye gidemiyorum..gelinim hafta sonu gidecek..inşallah eşim bir hafta içinde ayağa kalkacak hale gelirde yola çıkarım..şöyle doya doya koklarım..
neyse, bayağı kaynatmışsınız.
Banu145145 çok sevindim.allah hayır neyse onu versin..
tüğm bekar olanlara,çoçuk bekleyenlere,iş arayanlara....hayır neyse nerdeyse o kapılar açılsın...
Saol cnm yaa bitek sen cevap verdin. BEYZUS abla gelince ona sorim demiştim bende. Et çok az yiyorum kırmızı et. haklı olabilirsin belki.![]()
aman maşallah diyelimmmm
41 kere maşallah hemdeo benim hazinem , herşeyim. Aslında söylememek lazım böyle şeyleri sanırım nazara göze inanırım ben ama sizler ailem gibisiniz sanki. O yüzden sakınca görmüyorum
kızlar hepinize iyi akşamlar..yarın erkenden çıkmam lazım.mahkeme var.dua edin de bir karara bağlansın..Beyzus şimdi kilomu yazsam fazla çıkacak.çünkü iki tabak çorba,2 bardak yeşil çay.3 bardak su...şimdilik hala midemde.nerden baksan sadece sıvılar 1 litre..
yarın öğleden sonra yazsam geç olurmu?
benim pek keyfim yok.askerimi pamukkaleden ist.haydarpaşa gataya göndermişler.onda da eklem romatizması vardı.dr.uzun süre de kalabilirsin demiş..oğlumu görmeye gidemiyorum..gelinim hafta sonu gidecek..inşallah eşim bir hafta içinde ayağa kalkacak hale gelirde yola çıkarım..şöyle doya doya koklarım..
tüğm bekar olanlara,çoçuk bekleyenlere,iş arayanlara....hayır neyse nerdeyse o kapılar açılsın...
tolsincim300 dk dolmus senin kizlar bende bu hafta sadece 100
dk yapabildim haftaya artik :26::26:
Belkide o seni bulur kimbilir ? Allahım arkadaşıma iyi bir koca nasip et yarabbimbak dua da ettim tamamdır bu iş sen merak etme
![]()
aaaa Baharıda unutmayalım dualar Bahar içinde geçerli ALLAHım . Onada bi helal süt emmiş yaza kadar lütfenyaz düğünü olsun ama demi kızlar?
iNŞALLAH canım. Allah sana huzurlu bir yuva , benimki gibide melek bir koca nasip etsinBizde geliriz imkan olursa
Olumlu düşünelim canım iyi fikir ama eğer göbeğimdeki yağlar dururken ayağımdaki işe yarıyanlar gittiyse çok üzülürüm![]()
İyi akşamlar herkese.....
Canım et az tüketiyorsan demir eksikliği olabilir;birde diyette iken az alınan karbonhidrat nedeniyle üşüme olabiliyor.Tatlı ye mesela ateş basar aniden...Deneme tabii..Tatlıya ihtiyacımız yok...Bunlar hep afaki fikirler tabii seni yanlış yönlendirmek istemem.Demir,Demir bağlama kapasitesi ve Ferritin değerlerine baktırman daha iyi olur.....
Bu arada kızlar Muhteşem yüzyıl hastası oldum.Her gece yayınlasalar izlerim..Dün gece izlerken eşim demezmi''Ben Süülüüman olmak istiyorum '' diye...Sana bir Hürrem olurum kaçacak delik ararsın dedim.
Tövbe tövbe cesarete bak babamın evinde Süülüüüman olmak istiyorum diyor adam.Kendimi tutamayıp ağzını burnunu indireceğim haberi yok...:84::84:Neyse İstanbul'a dönünce Topkapı sarayı önlerinde indireyimde şanım yürüsün.....
Ben tam diyet yapamıyorum ama çokta suyunu çıkarmıyorum.Ev gezmeleri ve gelen misafirler olunca durum vahimleşiyor tabii.Allah hepimizin yardımcısı olsun....Yarın umarım güzel haberler verirsiniz.....
banucum hayırlı olur inşallah iyi haberlerni bekliyoruz canımİnşallah canım bugün transferim oldu 3 yatak isiratı verdi doktor inşallah iyi haberler veririm sendende iyi haberler alırım.
sorma canım yaaaa neler çektiğimi unutmamışsın ..hergün ağlayarak sizlre yazıyordum 16 ay boyunca bütün gün ağlardı şimdi iki aydır rahatız artık 18 aylık olduk...tabii mızmızlığımız azda olsa devam edior ...kızımı kardeşsiz bırakmak istemiyorum yoksa çok korkuyorum naz gibi olursa diye çünki tek başıma büyütüyorum yhardımcım yok...ama yaşda geçiyor 37 yaşındayım anneni yazınca moral oldu bana 41 de doğurmuş kadın vallahi.....taşınma işide 2 ay beklemek zorundayım aradığım evleri beğenmedim bir türlü birde kışta kıyamette uğraşmayalım dedik mart sonu gibi çıkacağız kısmetse yani iki ay daha buradayım
ne olduğunu anlamadan atladım hemen indirdim valla bakalım nolcekbize bu yolda ne gerekiyorsa onu yapmamız lazım çünkü ellerine sağlık canımmm
böyle bir motivasyona ihtiyacım vardı çok zor geliyor önümdeki süreç yararo olacağından eminim sağol canım
bir zeynep daha oldu forumda hoşgeldin aramıza aynı dertten hepimiz muzdaribiz malesef ama burda herkes süper destek veriyor birbirine çok iyi yapmışsın gelerek.başlamak bitirmenin yarısıdır tebrik ediyorum seniakrabalarda olmasa zaten maşallah torba gibiler bağlamakda bize düşüyor hele bi kilolar yollayalım
ı
valla süpersin ne çabuk unuttun uyumuyor mızmızlanıyor bidaha yapmam dediklerinişaka bi yana süper düşünmüşsün hemen ikisi birarada çıkar
bu arada senin taşınma işin noldu derincim
ne kanını kaynatıyor insanın gıı benimde kaynamaya ihityacım varrbu arada Allah bebişlerini sana bağışlasın uzun ömürler versin çok iyi yapmışsın annem 41 de birtane doğurdu şimdi benimkiyle aralarında 5 yaş var arkadaş gibiler
olsun geçmiş geçmişte kalmıştır sen buna bakmıcak kendini bunu için üzmiceksin.üzüldükçe daha beter yapışıyorlar yoksa insanın üstüne şu hain kilolar
durmak yok üzülmek sıkıntı nyapmak hiç yokkk
![]()
daha yaşın küçük anladığım kadarıyla zamanla annenle olan ilişkileriniz yaşadıkca birbirinizi anlayarak daha iyi olacaktır.birde herşeyi annelerden beklememekde gerekiyor.ben şimdi anneme bakıyorumda bizde hiççç anlaşamazdık aslında hiç beni anlamadığını düşünürdüm ama aslında ben anneme çok benziyormuşum sonradan farkettim.ben ne zaman alttan almayaonun fikir ve dşüncelerine değer vermeye başladım oda ozaman beni dinlemeye ve hatalarını anlamaya başladı hemde ben ona yanlışlarını söyleme gereği duymadan kendini toparladı artık beni yönlendirmekten vazgeçti.ben kendime dönünce ona beni bıraktı kısacasıyoksa hayat hep çatışmayla geçip gidecek ve bunlar onarılmayacak yaralara sebep olacaktır. nacizane fikrim sen kendine döntoparla annenede herşeyin en iyisini biliyormuş gibi davran yine hissettirmeden kendi bildiğini yap zamanla senin yaptıkların ona ters gelmez
nassıda bilmişlik taslıyorum yaffff
zaten psikoloğada gitmeye başlamıssın bence çok iyi bir karar vermişsin.
hadi bakalık hayırlı haberlerini bekliyoruz
maşallahgörürsün görürsünnn
hadi bakalım hayırlı haberlerle inşallahhhh bo bol dinlen sen hiçbişeye sıkılma sakın![]()
ablacım geçmiş olsun oğluna..inşallah biran önce kavuşursuınbenim pek keyfim yok.askerimi pamukkaleden ist.haydarpaşa gataya göndermişler.onda da eklem romatizması vardı.dr.uzun süre de kalabilirsin demiş..oğlumu görmeye gidemiyorum..gelinim hafta sonu gidecek..inşallah eşim bir hafta içinde ayağa kalkacak hale gelirde yola çıkarım..şöyle doya doya koklarım..
Canım et az tüketiyorsan demir eksikliği olabilir;birde diyette iken az alınan karbonhidrat nedeniyle üşüme olabiliyor.Tatlı ye mesela ateş basar aniden...Deneme tabii..Tatlıya ihtiyacımız yok...Bunlar hep afaki fikirler tabii seni yanlış yönlendirmek istemem.Demir,Demir bağlama kapasitesi ve Ferritin değerlerine baktırman daha iyi olur.....
Bu arada kızlar Muhteşem yüzyıl hastası oldum.Her gece yayınlasalar izlerim..Dün gece izlerken eşim demezmi''Ben Süülüüman olmak istiyorum '' diye...Sana bir Hürrem olurum kaçacak delik ararsın dedim.
Tövbe tövbe cesarete bak babamın evinde Süülüüüman olmak istiyorum diyor adam.Kendimi tutamayıp ağzını burnunu indireceğim haberi yok...:84::84:Neyse İstanbul'a dönünce Topkapı sarayı önlerinde indireyimde şanım yürüsün.....
Ben tam diyet yapamıyorum ama çokta suyunu çıkarmıyorum.Ev gezmeleri ve gelen misafirler olunca durum vahimleşiyor tabii.Allah hepimizin yardımcısı olsun....Yarın umarım güzel haberler verirsiniz.....
İyi akşamlar Türkiye her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()