cnm niye umudun tükensin ne güzel 6 kilo da vermissin devam yilmak yok yola devam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm niye umudun tükensin ne güzel 6 kilo da vermissin devam yilmak yok yola devam![]()
bu hafta 2 haneli sayılara düşemezsem depresyona girerm
![]()
kizlar burda hava cok guzelllll günesli ayni ilkbahar gibi kizimla yürüyüs yaptik 40 dakk simdide uyuyor bahcede günese birakdim arabasini vitamin d bulamayiz bu kisin ortasinda baska zaman![]()
firintepsisine yagli kagit koy üsdünede mücverleri sür firina bende öle denicem kabaklarim duruyor buzdolabinda
simdilik bunu buldum
Diyetisyen Aysen Arıcan - Diyet - Light Mutfak
kizlar bugün dartildim 85.5 geliyorum![]()
Nerdesin sen öyle burda Hava bugün Kapalı Yağmurlu Kap kara
mücveri yedddimmmm
gayet güzel olmuştu tekrar yaparım ben bunu![]()
avusturyadayim cnm ilkbahar sanki insanin icini KIPIR KIPIR ediyor![]()
mücveri yedddimmmm
Canım afiyet olsun....
Teşekkür edeerimm
Fakttöööttt çilekli yoğurt ne işe yarıyomuş ona göre gidip alacam![]()
Canım çilekle yoğurt birleşince (yağsız yoğurt tabii) yağ yakımını hızlandırıyormuş. Gürkan Kubilay söylemişti doktorumda. Onun verdiği listelerde hep var ama ben şeker ilavesizini bulamıyordum oda yeni çıkmış sütaşın 0 yağ 0 kolesterol 0 sofra şekeri. Ara öğünde yemek için mükemmel bir diyet tamamlayıcısıTabii yazın para vermeye gerek yok kendimiz yaparız tazecik çileklerle :13:
mücveri yedddimmmm
Yaaa bu ülkerin k-flexi special k mıdır ne berbat bişey ilk kez aldım ve son oldu. Nesfiti tek geçerim dietisyenim önermişti onu. Hergün kahvaltıdan sıkılırsam die. Helede kırmızı meyvelisi çok güzelNapcam şimdi ben bunu geride almazlar fişini atmıştım
![]()
Cevabini görmedin herhalde
Yaaa bu ülkerin k-flexi special k mıdır ne berbat bişey ilk kez aldım ve son oldu. Nesfiti tek geçerim dietisyenim önermişti onu. Hergün kahvaltıdan sıkılırsam die. Helede kırmızı meyvelisi çok güzelNapcam şimdi ben bunu geride almazlar fişini atmıştım
![]()
Eline sağlık. Becerikli kızsın maşallah
Valla görmemişim canım tşk
Bende nesfitinkini sevmemiştim k-flexi çok seviyorum hele yazın içine 1 şeftali doğruyordum en güzel yemekten güzel geliyordu bana bende gidip alayım yarın özledim k-flexi![]()
Anlamadığım şey yedinmi de beğenmedin :44: zira açmış ve yemiş olsan fişini bulsanda geri almazlar
Ahhh ahhhh eskiden hergün bir pasta ya da börek ya da yemek yapardım artık hiçbirşey yapmaya yapmaya unutmuşum herşeyi![]()
ben sütle fazla sevmiyorum bunlari cok tatsiz geliyor bu yüzden meyve yogurtlariyla kariştiriyorum mesela şu yeşil yoğurtlar varya Activia Meyveli. Öyle güzel oluyor. Deneye bilirsin belki sende beğenirsin.