Offf spor yokiçimden gelmiyooooo. Ayy noldu bana böyle pekbi miskinleştim. Bari pazara gidim öğleden sonra yürüyüş olsun
Aynen kac gündür kıcımı kaldıramıyorum :78:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offf spor yokiçimden gelmiyooooo. Ayy noldu bana böyle pekbi miskinleştim. Bari pazara gidim öğleden sonra yürüyüş olsun
Benimde içimden leslie yapmak gelmedi sabah çıktım carrefoura gittim gezdim içinde bol bol öğleden sonrada bankalarda işim var birsürübu sene tekrar ÖSS ye giricem onun içinde başvuru yapmam falan lazım çok işim var çoookkk
belki akşama yapabilirim leslie
tskler cnlarim yaaaaa sizin sayenizde gaza geliyorum![]()
Bugün leslie yapamadım ama bol bol yürüdüm bu soğukta insan istesede temposuz yürüyemiyor
Acayip ayaz var kar yağmıyor kış olimpiyatlarına şurda 1 hafta 10 var ama erzurumda kar yok zaten Evliya ibrahim Hakkı hazretlerine sormuşlar Erzuruma ne zaman kar yağmaz diye o da ne zaman kar para eder o zaman Erzuruma da kar yağmaz demiş vallahi çok haklı
2.5-3 aydır kar yağmasını bekliyor Erzurum ama yok ayaz var insanın yüzünü kesiyor soğuk
Uykum geldi ben yatayım sabah erken kalkıp bankaya gideceğim iyi geceler kızlaarrr :80:
perşembe diyetisyene gitmek stemiyorum yoruldum galiba ben artık yayarında finallerim başlıyor. iyice depresife döndüm çıktım
![]()
Kızlar hepiniz sağolun.Dün gittim ordaydım bugün evdeyim biraz kasıklarım ağrıdı inşallah tutunma ağrısıdır.
Evet ben osmanı izliyordum o carolini vurup öldürseydi Ali kurtulsaydıkosman ölmez dimi
aylin gidip evlenecek sanırım muratla berrin keşke yapmasaydı
mete zaten aşık canım benim
babaanneee ölecek beton üstünde yatmaktan
cemileye Allah sabır versin Ali'yede akıl fikir versin
![]()
yıllar önce izmirde çaışırken,bizim bankadan ayrılıp,pınar da genel müdür olan biriyle anışmıştım.o da bize sucuğu pişirirken üstüne parmaklarımızla su püskürtmemizi tavsiye etmişti.bu şekilde içindeki yağı dışarı veriyor ve yumuşacık oluyor.yıllardır bu yontemi kullanırım.en fazla 1 y.k.kadar su kullanılacak.bir deneyin..
Geldddimmmm faktörcümmm
Sabahtan beri sokaklardayım yahubanka işlerinin yarısını hallettim diğer yarısı yarın sabah inşallaaahhh bugün 500 kişiyi beklemeyi gözüm yemedi
Akşamüstü öğle yemeğimi 3 lahmacunla yaptım otobüste birinin poşetinden acayip şekilde lahmacun kokusu geliyordu bende açlıktan gebermek üzereydim 3 lahmacun lüpledim gitti
Sonra ablamla eyvah eyvah 2 ye gittik ammmaaaa güldük yahuuu![]()
![]()
Güzel birgündü leslie yapmayı umuyordum ama yan komşunun kızı bize geldi laptopuyla beraberyarın antalyaya taşınıyorlar Allahımm ayaklarını sürterler inşallahta bizde yaza peşlerinden gideriz
![]()
[günaydin kirlaaaaaaaaarrrr..........:92::92:/I]
merhaba kızlar nasılsını? kaç gündür pek giremiyorum nete...
haftasonu baharla konuşurken bana bir adres verdi burdada yazmış o adresi zayıflamayla ilgili bi tür motivasyon konuşmasıyla ilgili, baktınız mı bilmiyorum. ben indiremedim bilgisayara çünkü virüslüydü... fakat kadının diğer konularla ilgili cd leri de var ilgimi çok çekti çünkü düşünce gücüne inanırım ama bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum gerçekten biz insanlar müthiş bir şeye sahipmişiz ama bir çoğumuz farkında değiliz yada bunu doğru kullanmayı bilemiyoruz... neyse kadının bütün cd lerini buldum almaya da karar vermiştim fakat hepsi birden baya tuzlu oluyor :18: tabi moralim bozuldu düşünüp dururken annemle konuştum annem demesin mi bana içerde kütüphadene var öyle kitaplar git bak diye4 5 tane bu konuyla ilgili kitap buldum içlerinden biri de okuyanlarınız belki vardır THE SECRET belki bunu da kendi düşünce gücümle yaptım bilmiyorum :)) bu konuyu öğrenmek istedim ve evde böyle bi kitap buldum :) neyse biraz önce internette araştırırken bunun bir belgeselinin de çekildiğini gördüm, çok güzel kesinlikle tavsiye ederim izlemenizi ama kitap okumayı sevenler için kesssinlikle kitabını okuyun ondan sonra belgeselini seyredin derim çünkü bence kitaptaki anlatım daha etkili eksik kalan yerleri de belgesel tamamlıyor.
Canım kardeşimin okulu bitmedi henüz ablamın işide burda biz Samsunu düşünüyoruz Antalya memlekete çok uzak annem gidip gelemez Artvin - Arhavi memleket panik atak var uçağa binemez otobüste 20-25 saat sürer herhalde dayanamam diyo memlekete yakın olsun diyor ben Samsun istiyorum hem Ankarayada yakın olurplatonikim Ankaraya Demir Yollarına yerleşecek sanırım aldığı kpss-kpds puanıyla hayırlısıyla bende yakın olmak istiyorum belki göre göre o da bana aşık olur
ahhhhh ahhhh geçen gün telde konuşuyoruz bana 72 kilo olsan yeter dedi ama bilmiyorki kilomu
72 kilo olmak için 46 kilo vermem gerektiğini bilse benimle birdaha konuşmaz herhalde
Kim Kardashiana takmış kadının vucudunu çok beğendiğini söyleyip duruyor kadının resimlerine baktım manyaq güzel bir vucudu var çok zayıf değil ama kalçası göğüsü süper beli incecik
çatladım kıskançlıktan ama bana hep şunu söylüyor beyaz tenli renkli gözlü uzun boylu kızlardan hoşlanıyorum diyor
birde zayıflasam tam süper olacağım ya
![]()
dün eşim işten eve gelirken aradı canım çok aşure çekti alayım mı dedi ben de ben istemiyorum kendine al dedim sonra eve geldi ve elinde renk renk makaronlar... yahu insaf et dedim o kadar spor yaptım biliyosun tatlı delisiyim niye aldın bu makaronları cevap bugün çok çalışmışım sporumu da yapmışım ödüllendirmek için almış makaronları buyur burdan yak eee ben evde tatlı varken durabilir miyim tabi ki hayır 3 tane yedimne güzel spor yapmışken yazık olmuş......evde ne işi vardı o makaronların ki....
ğreenciim sancı için rezene kaynatıp içebilirsin tadı güzeldirben çocuklarada veririm gerek oldukca
ya kızlar int alışveriş yapıyormusunuz güvenilirmi koşu bandı demiştim ya onu düşünüyorum
Bende bu yıl yine uni sinavina girecegim gecen sene istedigim bölüm olmadi artık bakalım bu sene ne olur.
Birbirimizi Desteklerız![]()
Inşallah hep birlikte vereçeğız canım bende cok dagildim ama vermeye devam etdikce dahada cok motive oluyorum
Platoniginde sana bayılacagından süphem yok, okudum kadar cok cana yakın ve sempatık bir kışılığe sahibsin. Seni kaybetmek istemez diye düşünüyorum, tabıkı Odun değilse
dün eşim işten eve gelirken aradı canım çok aşure çekti alayım mı dedi ben de ben istemiyorum kendine al dedim sonra eve geldi ve elinde renk renk makaronlar... yahu insaf et dedim o kadar spor yaptım biliyosun tatlı delisiyim niye aldın bu makaronları cevap bugün çok çalışmışım sporumu da yapmışım ödüllendirmek için almış makaronları buyur burdan yak eee ben evde tatlı varken durabilir miyim tabi ki hayır 3 tane yedim![]()
![]()
![]()