• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benimde içimden leslie yapmak gelmedi sabah çıktım carrefoura gittim gezdim içinde bol bol öğleden sonrada bankalarda işim var birsürü :50: bu sene tekrar ÖSS ye giricem onun içinde başvuru yapmam falan lazım çok işim var çoookkk :50:belki akşama yapabilirim leslie

Bende bu yıl yine uni sinavina girecegim gecen sene istedigim bölüm olmadi artık bakalım bu sene ne olur. :77:

Birbirimizi Desteklerız :34: :54:

Bugün leslie yapamadım ama bol bol yürüdüm bu soğukta insan istesede temposuz yürüyemiyor :60:
Acayip ayaz var kar yağmıyor kış olimpiyatlarına şurda 1 hafta 10 var ama erzurumda kar yok zaten Evliya ibrahim Hakkı hazretlerine sormuşlar Erzuruma ne zaman kar yağmaz diye o da ne zaman kar para eder o zaman Erzuruma da kar yağmaz demiş vallahi çok haklı :30:
2.5-3 aydır kar yağmasını bekliyor Erzurum ama yok ayaz var insanın yüzünü kesiyor soğuk :50:
Uykum geldi ben yatayım sabah erken kalkıp bankaya gideceğim iyi geceler kızlaarrr :80:

Evliya ibrahim Hakkı hazretlerine sormuşlar Erzuruma ne zaman kar yağmaz diye o da ne zaman kar para eder o zaman Erzuruma da kar yağmaz

güzel demiş :61:

Evet ben osmanı izliyordum o carolini vurup öldürseydi Ali kurtulsaydık :20: osman ölmez dimi :14: aylin gidip evlenecek sanırım muratla berrin keşke yapmasaydı :50: mete zaten aşık canım benim :16: babaanneee ölecek beton üstünde yatmaktan :59: cemileye Allah sabır versin Ali'yede akıl fikir versin :47:

Bütün dızıyı özetlemişssin :61:

benim dizi izleme alışkanlıgım olmadı ıcın arada annem ızleyince kapıyorum ama ben bile o şılık caroya uyuz oldum afakanlar basıyor o karıyı görünce :60:

yıllar önce izmirde çaışırken,bizim bankadan ayrılıp,pınar da genel müdür olan biriyle anışmıştım.o da bize sucuğu pişirirken üstüne parmaklarımızla su püskürtmemizi tavsiye etmişti.bu şekilde içindeki yağı dışarı veriyor ve yumuşacık oluyor.yıllardır bu yontemi kullanırım.en fazla 1 y.k.kadar su kullanılacak.bir deneyin..

Denemek lazım sosısdee işe yarar herhalde :61:

Geldddimmmm faktörcümmm :16:
Sabahtan beri sokaklardayım yahu :50: banka işlerinin yarısını hallettim diğer yarısı yarın sabah inşallaaahhh bugün 500 kişiyi beklemeyi gözüm yemedi :27:
Akşamüstü öğle yemeğimi 3 lahmacunla yaptım otobüste birinin poşetinden acayip şekilde lahmacun kokusu geliyordu bende açlıktan gebermek üzereydim 3 lahmacun lüpledim gitti :27:
Sonra ablamla eyvah eyvah 2 ye gittik ammmaaaa güldük yahuuu :60: :60: :60:
Güzel birgündü leslie yapmayı umuyordum ama yan komşunun kızı bize geldi laptopuyla beraber :37: yarın antalyaya taşınıyorlar Allahımm ayaklarını sürterler inşallahta bizde yaza peşlerinden gideriz :50:

:))) İnşallah benim icinde sürterler ayaklarını, Istanbulun stressi cekilcek cile degil hele trafığı ıllallah dedirtiyor.. :43:

merhaba kızlar nasılsını? kaç gündür pek giremiyorum nete...
haftasonu baharla konuşurken bana bir adres verdi burdada yazmış o adresi zayıflamayla ilgili bi tür motivasyon konuşmasıyla ilgili, baktınız mı bilmiyorum. ben indiremedim bilgisayara çünkü virüslüydü... fakat kadının diğer konularla ilgili cd leri de var ilgimi çok çekti çünkü düşünce gücüne inanırım ama bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum gerçekten biz insanlar müthiş bir şeye sahipmişiz ama bir çoğumuz farkında değiliz yada bunu doğru kullanmayı bilemiyoruz... neyse kadının bütün cd lerini buldum almaya da karar vermiştim fakat hepsi birden baya tuzlu oluyor :18: tabi moralim bozuldu düşünüp dururken annemle konuştum annem demesin mi bana içerde kütüphadene var öyle kitaplar git bak diye :1: 4 5 tane bu konuyla ilgili kitap buldum içlerinden biri de okuyanlarınız belki vardır THE SECRET belki bunu da kendi düşünce gücümle yaptım bilmiyorum :)) bu konuyu öğrenmek istedim ve evde böyle bi kitap buldum :) neyse biraz önce internette araştırırken bunun bir belgeselinin de çekildiğini gördüm, çok güzel kesinlikle tavsiye ederim izlemenizi ama kitap okumayı sevenler için kesssinlikle kitabını okuyun ondan sonra belgeselini seyredin derim çünkü bence kitaptaki anlatım daha etkili eksik kalan yerleri de belgesel tamamlıyor.

The Secret kıtabi daha okuyamadım evde duruyor suan romanlara takmıs durumdayım bol bol aşk romanları okuyorum, belki hasretını cektım ıcındır :43:

Sana Dale Carnegie nin - Üzüntüyü bırak Yaşamaya bak Kitabınıda önere bilirim bu tarz konulara ilgin varsa çok güzel ve Hayat değiştirici. Yıllar önce okudum halada arada bakar okurum herkeze tavsıye benden.

Nil Gün CD lerini ben tavsiye etdim bende ilk önce netden ındırdım sonra orjınalını aldım netden

.:: Kurald ::.

burda Nil Gün hanımın bütün cdleri Kıtapları var bakabilirsiniz, daha cok faydalı cdleri var motivasyın ve hıpnomeditasyon icin.

Faktörcüm seni uyutan Hipnomeditasyon CD si :61:
Birde Motivasyon CD sını dinlemeyı dene :54:

Canım kardeşimin okulu bitmedi henüz ablamın işide burda biz Samsunu düşünüyoruz Antalya memlekete çok uzak annem gidip gelemez Artvin - Arhavi memleket panik atak var uçağa binemez otobüste 20-25 saat sürer herhalde dayanamam diyo memlekete yakın olsun diyor ben Samsun istiyorum hem Ankarayada yakın olur :69: platonikim Ankaraya Demir Yollarına yerleşecek sanırım aldığı kpss-kpds puanıyla hayırlısıyla bende yakın olmak istiyorum belki göre göre o da bana aşık olur :69: ahhhhh ahhhh geçen gün telde konuşuyoruz bana 72 kilo olsan yeter dedi ama bilmiyorki kilomu :50: 72 kilo olmak için 46 kilo vermem gerektiğini bilse benimle birdaha konuşmaz herhalde :59: Kim Kardashiana takmış kadının vucudunu çok beğendiğini söyleyip duruyor kadının resimlerine baktım manyaq güzel bir vucudu var çok zayıf değil ama kalçası göğüsü süper beli incecik :59: çatladım kıskançlıktan ama bana hep şunu söylüyor beyaz tenli renkli gözlü uzun boylu kızlardan hoşlanıyorum diyor :69: birde zayıflasam tam süper olacağım ya :59:

Inşallah hep birlikte vereçeğız canım bende cok dagildim ama vermeye devam etdikce dahada cok motive oluyorum :61:

Platoniginde sana bayılacagından süphem yok, okudum kadar cok cana yakın ve sempatık bir kışılığe sahibsin. Seni kaybetmek istemez diye düşünüyorum, tabıkı Odun değilse :34:

günaydın kızlar okuyamıyorum sizi ne yapıosunuz kilo verme çalışmaları nasıl gidiyor ya benim tartım benim 99 gösterdi imi ama yanlış kesin uff fırsat bulsamda yenisini alsam çıkamadım bir

kizlar diyete baslayali 5 hafta iki gün oldu [ben tam 5.500 vermisim ya hep böyle devam etse ne güzel olur /COLOR] cok mutluyumm kop kooooooppppp:51::51::51::51::51::51:

ne güzel spor yapmışken yazık olmuş......evde ne işi vardı o makaronların ki....
dün eşim işten eve gelirken aradı canım çok aşure çekti alayım mı dedi ben de ben istemiyorum kendine al dedim sonra eve geldi ve elinde renk renk makaronlar... yahu insaf et dedim o kadar spor yaptım biliyosun tatlı delisiyim niye aldın bu makaronları cevap bugün çok çalışmışım sporumu da yapmışım ödüllendirmek için almış makaronları buyur burdan yak eee ben evde tatlı varken durabilir miyim tabi ki hayır 3 tane yedim :14: :14: :14:

ğreenciim sancı için rezene kaynatıp içebilirsin tadı güzeldirben çocuklarada veririm gerek oldukca
ya kızlar int alışveriş yapıyormusunuz güvenilirmi koşu bandı demiştim ya onu düşünüyorum

Canım ben yıllardır internetten yüzlerce alım satım yaptım hiçbir sorun yaşamadım çok şükür ama öyle bilinmedik sitelerden alma sahibinden,gittigidiyor,hepsiburada veya alacağın markanın kendi orjinal sitesinden al umarım sende sorun yaşamazsın :34:

Bende bu yıl yine uni sinavina girecegim gecen sene istedigim bölüm olmadi artık bakalım bu sene ne olur. :77:

Birbirimizi Desteklerız :34: :54:

Canım benim 2. üniversitem olacak öylesine gireceğim sınava Samsunda 2 yıllık biryer kazansam bile yeter 1. sınıf derslerinin çoğundan muaf olacağım için :61: hemen bitiririm aynı zamanda açıköğretime de kayıt yaptıracağım madım koca yok o zaman okuyalım hayatımız güzelleşsin :81:

Inşallah hep birlikte vereçeğız canım bende cok dagildim ama vermeye devam etdikce dahada cok motive oluyorum :61:

Platoniginde sana bayılacagından süphem yok, okudum kadar cok cana yakın ve sempatık bir kışılığe sahibsin. Seni kaybetmek istemez diye düşünüyorum, tabıkı Odun değilse :34:

Teşekkür ederim canım güzel düşüncelerin için :71: :16:
Valla platoniğimi bende çözemedim platonik diyorum ama o da benden hoşlanıyor :69: ama ilişkimizin başlayabilmesi için zamana ihtiyacımız var işte o zaman içinde zayıflayabilmem lazım :9:
Hayırlısı Allah hayırlı olanı yazsın alnımıza :nazar:

dün eşim işten eve gelirken aradı canım çok aşure çekti alayım mı dedi ben de ben istemiyorum kendine al dedim sonra eve geldi ve elinde renk renk makaronlar... yahu insaf et dedim o kadar spor yaptım biliyosun tatlı delisiyim niye aldın bu makaronları cevap bugün çok çalışmışım sporumu da yapmışım ödüllendirmek için almış makaronları buyur burdan yak eee ben evde tatlı varken durabilir miyim tabi ki hayır 3 tane yedim :14: :14: :14:

Ben hiç makaron görmemiştim ne olduğunuda bilmiyordum :26: şimdi googleden resimlerine baktım ayyy ne kadan güzel görünüyorlar Erzurumda yok makaron ben hiç yemedim :25: tühhhh nasıl eksik kalır yahu :60: :60: :60: yemediğim ender güzel şeylerden biriymiş makaron :9:

:84::84:ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:84:kızlar diyetisyenden geliyorum bu hafta 400 gram vermişim geçen haftaya göre 200 gram daha fazla vermişim bunada şükürr:17:

Bankadan geldim okulda sınava giriş işlemlerimi hallettim rahatladım çok şükür :61:
Faktörcüüümmmm Bimde activianın çileklisini gördüm ama onda da şeker vardı sonra dost çilekli yoğurt gördüm bunda da şeker var ama alayım dedim ilk defa meyveli yoğurt yiyorum ekşi ve tatlı arası bi tadı var acayip yahu :26:

Sabah sabah 2 tane simit götürdüm ben ya :78: :26: :25: çok acıkmıştım gözüm görmedi valla :59: ama bugün 60 dakika leslie yapacağım eritirim :32:

baharcım walla ne yalan söyliyim gerçekten çok lezzetliler, bursada da sadece tek bir pastanede satılıyo diye biliyorum...

Back
X