• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ne zormuş arkadaş olmak ikisaatta anladım ne yapacagımı:60::60::70::70::54:

yaptın ya sonunda sen ona bak

nihayet arkadaş oldukkkk
Canım onu herkes yapıyor bence geçen gün bir arkadaşımla karşılaştım, yıllardır görüşmüyorduk ve kız benim iki katım kadar olmuş neredeyse. Kıza sordum sen kaç kilosun diye, o da bana 82 demez mi, valla baya güldüm içimden. :9:Ama bana da sorunca arkadaşlara göğsümü gere gere 100 diyorum. duyan şok oluyor :53:ve ilginç ama kimse 100 olduğuma inanmıyor bazen kendimden de tartıdan da şüpheleniyorum, ama kolesterol tahlilimin sonucu kilomu doğruluyor maalesef ... :47:Ama şunu itiraf edeyim evlenmeden önce ben de kendi kilomu söylemeyi yediremiyordum kendime, biraz daha az söylüyordum illa ki, kim bilir belki de Lunaazul'un de söylediği gibi bir gün gerçekten söylediğimiz kilolara kavuşuruz :34:

tanımadığım insanlarla daha rahatım

ama iş yerinde değişik konuşmalara sebep vermemek için yalan söylemiştim

ama artık doğru

yaza kadar daha da gider inşallah

evet canım tüpbebek tedavisi şimdi bekliyorum özelen sorularını cevaplarım

Sağol canım dikkat ediyorum bugünde birazcık kanamam oldu korktum zaten.

canım çok dikkatlı ol.

slm kizlaaaaaaaarr................
bugün 35 dk plates yaptim 80 dk da leslie yaptim toplamda 115 dk ve genel toplam 515dk oldu :66::66::66::66::66::66:

İyigeceler hanımlar. İyi kaynatmışsınız maşallah. Ben anca gelebildim Sülüüümanı seyretmekten :1: gerçekten çok güzel olmuş yaa sabaha kadar devam etse uyumam izlerim. Bugün aile hekimimle tanıştım. İlaçlarımı yazdırdım. Dedim ayaklarım çok üşüyor. saat sabah 11 e kadar kan alıyorlarmış.Kansızlık veya demir eksikliği olabilir dedi. Gidicem bi ara. Ama ben bilmiyodum sağlık ocağında tahlil yapıldığını. Öğrenmiş oldum sizinde aklınızda olsun :34:

yaptın ya sonunda sen ona bak

nihayet arkadaş oldukkkk

tanımadığım insanlarla daha rahatım

ama iş yerinde değişik konuşmalara sebep vermemek için yalan söylemiştim

ama artık doğru

yaza kadar daha da gider inşallah

canım çok dikkatlı ol.

arkadaşımmmmmmmm
ben de işyerinde sağlık taraması yapılıyordu kilo boy filan yazıyosun ya form a 86 kiloydum 80 kilo yazmıştım 25- 30 kilo tam hatırlamıyorum zayıflaman lazım demişlerdi o kiloyu bulmak için çabalıyorum şimdi :26::27:

slm kizlaaaaaaaarr................
bugün 35 dk plates yaptim 80 dk da leslie yaptim toplamda 115 dk ve genel toplam 515dk oldu :66::66::66::66::66::66:
ben artık senden korkuyorum

yakında 1500 dk tamamlandı diyeceksin sen yaaaa

ama sana tekrar MAŞALLAHHHHHHHH diyorum :46:
İyigeceler hanımlar. İyi kaynatmışsınız maşallah. Ben anca gelebildim Sülüüümanı seyretmekten :1: gerçekten çok güzel olmuş yaa sabaha kadar devam etse uyumam izlerim. Bugün aile hekimimle tanıştım. İlaçlarımı yazdırdım. Dedim ayaklarım çok üşüyor. saat sabah 11 e kadar kan alıyorlarmış.Kansızlık veya demir eksikliği olabilir dedi. Gidicem bi ara. Ama ben bilmiyodum sağlık ocağında tahlil yapıldığını. Öğrenmiş oldum sizinde aklınızda olsun :34:

bende takıldım sülümana

özellikle pargalı ve hatice sultan aşkına

ne kadar masumlar :16:

arkadaşımmmmmmmm
ben de işyerinde sağlık taraması yapılıyordu kilo boy filan yazıyosun ya form a 86 kiloydum 80 kilo yazmıştım 25- 30 kilo tam hatırlamıyorum zayıflaman lazım demişlerdi o kiloyu bulmak için çabalıyorum şimdi :26::27:

aman bizimkide devlet veriyor ya kıyafetleri melbusat formu yapıyorlar

ve bu bilgiler nete kaydediliyor

asıl maksat teşkilatın kilo durumunu öğrenmek

sonrada spor yaptırmaya başlarlar

öyle olup zorla spor yaptırılarak zayıflamaktansa

birde millete madara olmak var

bak bak yedi yedi şimdi spor yapıyor dedirtmemek için

yaparım diyetimi veririm kilomu

sende bendensin yani tatlım benim

hadi bak kendimizi toparlayalım

hep öyle deyip salmak yok

ben bu hafta reglim haftaya başlayalım

spor ve düzenlmi yemeye

Ben yatiyim geç olmadan. Yarın görüşürüz fıstıklar :16:

aaaaa daha yeni gelmiştin ama

benim iş yeriyle ev aynı mahallede sağlık ocagı işyerine bitişik doktorumuzda 9-10 yıl kurum doktorluğumuzu yapan bayan tam aile doktoru yaniii kocayı deel de çocukları tanır çocuklar benim üzerimeydi iş yerine getirirdim hastalandıkları zaman küçük oğlanı götürdü geçen hafta eşim oğluma evlimisin diye şaka yapmış bizimkide bozulmuş tabi :27::27: 174 cm boyu uzun boyludur bizimki kendide minyon iri görükmüşün heralde gözüne falan dedim

aman bizimkide devlet veriyor ya kıyafetleri melbusat formu yapıyorlar

ve bu bilgiler nete kaydediliyor

asıl maksat teşkilatın kilo durumunu öğrenmek

sonrada spor yaptırmaya başlarlar

öyle olup zorla spor yaptırılarak zayıflamaktansa

birde millete madara olmak var

bak bak yedi yedi şimdi spor yapıyor dedirtmemek için

yaparım diyetimi veririm kilomu

sende bendensin yani tatlım benim

hadi bak kendimizi toparlayalım

hep öyle deyip salmak yok

ben bu hafta reglim haftaya başlayalım

spor ve düzenlmi yemeye

aaaaa daha yeni gelmiştin ama

meksikada mı ne hani polisleri zorla zayıflatıyorlardı ama onlarda çok şişmandı beee

benim iş yeriyle ev aynı mahallede sağlık ocagı işyerine bitişik doktorumuzda 9-10 yıl kurum doktorluğumuzu yapan bayan tam aile doktoru yaniii kocayı deel de çocukları tanır çocuklar benim üzerimeydi iş yerine getirirdim hastalandıkları zaman küçük oğlanı götürdü geçen hafta eşim oğluma evlimisin diye şaka yapmış bizimkide bozulmuş tabi :27::27: 174 cm boyu uzun boyludur bizimki kendide minyon iri görükmüşün heralde gözüne falan dedim

ay ne güzel kocaman olmuş çocukların

benim kızım daha 135 cm.

gerçi 8 yaşında

hayal ediyorum bazen nasıl kızlar olacaklar diye

ama daha dün gibi :49:bu halim

meksikada mı ne hani polisleri zorla zayıflatıyorlardı ama onlarda çok şişmandı beee

sanki burda yapmadılar

benim bildiğim bursa ve adana'da spor yaptırdıklaranı biliyorum

iki -üç ay önce bizim il müdürü gelmiş

bizdede epey şişman bir arkadaş var

ona yılbaşına kadar 30 kg vermezsen seni burdan gönderirirm diye takılmış

ama arkadaşta hala tık yok

hala 130 kg.

Son düzenleme:
ay ne güzel kocaman olmuş çocukların

benim kızım daha 135 cm.

gerçi 8 yaşında

hayal ediyorum bazen nasıl kızlar olacaklar diye

ama daha dün gibi :49:bu halim

yürürken elini omzuma atıyor sıpa kolunun altında kalıyormuşum ooolum ben türkiye ortalamasıyım bi kerem diyorum

sanki burda yapmadılar

benim bildiğim bursa ve adana'da spor yaptırdıklaranı biliyorum

iki -üç ay önce bizim il müdürü gelmiş

bizdede epey şişman bir arkadaş var

ona yılbaşına kadar 30 kg vermezsen seni burdan gönderirirm diye takılmış

ama arkadaşta hala tık yok

hala 130 kg.

çok kötü ya rezil olmuş adam bari çabalasa biraz erkekler daha kolay kilo veriyor hemde

çok kötü ya rezil olmuş adam bari çabalasa biraz erkekler daha kolay kilo veriyor hemde

o kadar ona gaz veriyorum ama yapmıyor

işin aslı doktora gitmesi lazım ama gitmiyor

öyle sürümcemede bırakıyor

bu durumu kendide istemiyor ama çabalamıyorda

bilmiyorum Allah sonunu hayır etsin.....

hemen araştırdım

tübitakın yaptığı araştırmaya göre

bayanlarda boy ortalaması 1.61 cm miş

ortalamayı bozmanın bir alemi yok dimi

+2 cm yim ben selvi boylum al yazmalıyım yani kızımın boyunu ölçtüm bizim evde boy ölçme günleri var ayda bir 79 cm geldi fıstığım

Back
X