İnşallah ablacım dediğin gibi elde değil herşeyde üstüste geldi kayınpederi vafatı ablamın ameliyatı kısmet artık birdahakine.
Napıyım ablacım 11 yıl oldu bakıcak pencerede kalmadı sabır artık.
Sağol canım benim duygularımı dinlediniz acımı paylaştınız.
Bende spora gidicem pazartesinde sonra diete başlıycam gene aranıza rejimci olarak dönüyorum.İlk öğrendiğimde çok ağladım ama şimdi ağlamak istiyorum olmuyor çok tuhaf duygular içindeyim beni en çok üzende bir sağır sultan kaldı duymayan kayınpeder vefat edince herkes öğrendi neden yok neden oturuyor sorularına karşılık söylemişler şimdi pazartesi herkes sonucu sorucak ben ne diycem hesap vermek değil tabiki cevap verirken ağlamamak için nasıl tutucam kendimi sen beni çok iyi anlıyorsun.senin son yazdıklarını okuyunca .............:

((inşallah nazcımada kardeşde gelir.Duygularımı karma karışık halbuki söz vermiştim ağlamıyacaktım ama olmuyomuş ay neyse senide üzüyorum.
Öyle faktörcümde olmuyor işte çok isyan ettim şimdi pişmanım ama oldu bir kere............
Kızlar burdan hepinize çok teşekkür ediyorum kiloyla ilgili bir topikte beni dinlediniz moral verdiniz konularınızı dağıttınız hepinize tek tek teşekkürler her birinizi tanımasamda içimde çok farklı yeriniz var .Sizleri seviyorum