• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşlar size çok güzel bi önerim war bn 100 kiloydum armut sapının suyunu içerek zayıfladm tuvalete zor gidiyordum affedersinz artık büyük tuvaletmi bile yapamadım teşekkürler armut sapı

vala snn işin biraz zor bnm kdr veremezsn sn bnce kilolarnla yşmaya alş derm

nedenmıs ooooooooooo :47::47::47::47:

neden?????????????arkadaş adına merak ettim

Kızzzlaaarrr mrvfth9193 kullanıcı isimli arkadaş büyük ihtimalle sırf dalga geçmek için girmiş siteye erkekte olabilir bence söylediklerini umursamayın. Kendinizi üzmeyin ya da sinirlerinizi yıpratmayın.

selam kizlar bende araniza katilmak istiyorum artik
ama su stickeri beceremedim yav biri ayrintili anlatirsa cok memnun kalacam :)))
kisaca kendimi tanitim
28 yasindaim
aslen sinoluyum
avusturyada yasiyorum
1 oglum var 3.5 yasinda
birde 10 aylik kizim var
ve bir düzinede kilom var :)))
10 senelik evliyim mutluyum kilolarim haric
yeni 6 sene sonunda kaynanada ayrildim simdi spor felanda rahatlikla yapabilirim
iste böyle he bu arada 98 :(((( kiloyum
ve 65 e düsmek istiyorum calistigim zamanlarda 68 kadar düsmüstüm ama isi biraktim 4 senedir evdeyim ve tekrar geri aldim artik vermek istiyorum ve nasil yapacagimi bilmiyorum
hoş geldin canım
Günaydın Baharcım. Bak gene haftasonu oldu senle benden başka kimse yok :24:
ayağı yanık gibi gezdim ama deydi:64::64:
anlıyamadım neden bole bı yazı yazdını ama cok bozuldum ben cok ınat ettım verıcem kıloarımı:47:

bu tür yazıları umursama canım boşver sen kiloları vermeye bak:74: armudun sapı üzümün çöpü :88:

bugün röfle yaptırdım biraz beyaza dönük yaptırayım dedim eşim beyenmedi sarı niye olmamış falan moralimi bozdu bu arada koşu bandımı aldım pazartesi kurucaklar galiba burdan moralim düzeldi biraz yarın gidip saçlarımı saratsammı napsam bilmiyorum:26::26: canmel olasaydı bilirdi

bugün röfle yaptırdım biraz beyaza dönük yaptırayım dedim eşim beyenmedi sarı niye olmamış falan moralimi bozdu bu arada koşu bandımı aldım pazartesi kurucaklar galiba burdan moralim düzeldi biraz yarın gidip saçlarımı saratsammı napsam bilmiyorum:26::26: canmel olasaydı bilirdi

Canım eşin zamanla alışır bence üst üste boya yaptırmak saçı yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor hem platin röfle de güzel durur biraz zaman geçsin hala beğenmemeye devam ederse eşin boyatırsın ama sen kendin beğendiysen sorun yoktur zaten :34:

Koşu bandını kaça aldın canım :26:

Canım eşin zamanla alışır bence üst üste boya yaptırmak saçı yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor hem platin röfle de güzel durur biraz zaman geçsin hala beğenmemeye devam ederse eşin boyatırsın ama sen kendin beğendiysen sorun yoktur zaten :34:

ne biliym ya bulandırdı beni

dalga geçtiyse diye düşündüm ama ne bileyim belki eskilerdendir deyip cvp verdm vay ...... wayyyy inş. 100 olurda veremez

koşu bandı ıyı bır seçimm inş. faydasını görürsün benım de var uzun zamandır kullanmıyorum artık kullanma vaktı geldı sanırımm

dalga geçtiyse diye düşündüm ama ne bileyim belki eskilerdendir deyip cvp verdm vay ...... wayyyy inş. 100 olurda veremez

ne o sıteye sapık mı dadandı yoksaa

gulma kullanıcısından alıntı
merhabalarr
bende kıloluyumm benı de alın aranızaaa zayıflamak istiyorumm
Hoşgeldin arkadaşım aramıza Dünden beri nasıl gidiyor diyet?

iyi gidiyor sukur bakalım bozmam inş.. oncekı sayfalara baktımda kalori hesabi yapılıyor acaba nasıl yapıyorlar onuu merak ettım bir:39:de ben hesaplıyayımm

Saçının bi resmini koysana canım yorum yapalım. Merak ettim bende platin çok severim. Bu arada koşu bandın hayırlı olsun. Altında eskisin diyim :16:

Allah hayırlısını;hayırlı zamanda versin inşallah Banucuğum...

Bebek sana nasipse mutlaka gelecektir....Derin'i unutma...Umatları bitmişken gelmiş Naz kız...

Üzülüp stres yapmak sana daha çok zarar verecek.Sakın üzülme demek çok abes olur tabii bunu demem sana canım,sadece bol bol dua ederim Allah hayırlı kapılar açıp,gönlünün muradını verir inşallah....
İnşallah ablacım dediğin gibi elde değil herşeyde üstüste geldi kayınpederi vafatı ablamın ameliyatı kısmet artık birdahakine.
Banu145245 şu an sana ne desek boş.ama ben şöyle düşünüyorum.yavrumuz biraz naz yapıyor.diyor ki beni biraz daha bekleyin.biraz daha uğraşın.biraz da bu pencereden bak.allah hayırlı olanı nasip etsin.
Napıyım ablacım 11 yıl oldu bakıcak pencerede kalmadı sabır artık.
diyecek bir şey bulamadım

zaten yakın bir zamanda çok yakın bir arakadaşımda hamileydi

3 aylıkken bebeğini kaybetti

Allah'tan hayırlısını dileyelim canım
Sağol canım benim duygularımı dinlediniz acımı paylaştınız.
banucum tabikide üzüldüm ama daha vakti var demekki güzelim sen bol bol duanı et sakın içine kapanıp hayata küsme beni düşün 12 sene boyunca hiçbir tedavide hamile kalamadım 2 tüp bebekte dahil 12 senede doğal yolla geldi nazım her seferinde söylüyorum beni düşün ben artık hiç bir zaman anne olamayacağım dediğim anda geldi hep aynı şeyleri söylüyorum ama...senin yapman gereken tek şey var spora yazılmak yada hergün yürüyüşe çıkmak ben çünki 4 ay spor salonuna gitmiştim orada çok mutlu oluyordum kafam dağılıyordu birde hamile kalmayada etkisi oldu tabikio yüzden biraz kilo verip bir dahaki tedavine başlarsın moralinde yerinde olur acaba kilodamı diyede düşünmezsin hem...

evet ablacım ben artık çocuksuz yaşamayı öğreneceğim bebek tedavilerine verdiğim parayı tatillere giderek gezerek tozarak harcayacağım dedeğim anda geldi nazlı bebeğim ..allah herkeze versin inşallah aratmasın çok zor bütün negatif sonuçlarda eşimde benim boynuma sarılp ağlıyordu hüngür hüngür şimdie kızı 1.5 yaşına geldiği halde hala bakıp ona gözleri doluyor

Bende spora gidicem pazartesinde sonra diete başlıycam gene aranıza rejimci olarak dönüyorum.İlk öğrendiğimde çok ağladım ama şimdi ağlamak istiyorum olmuyor çok tuhaf duygular içindeyim beni en çok üzende bir sağır sultan kaldı duymayan kayınpeder vefat edince herkes öğrendi neden yok neden oturuyor sorularına karşılık söylemişler şimdi pazartesi herkes sonucu sorucak ben ne diycem hesap vermek değil tabiki cevap verirken ağlamamak için nasıl tutucam kendimi sen beni çok iyi anlıyorsun.senin son yazdıklarını okuyunca .............::(((inşallah nazcımada kardeşde gelir.Duygularımı karma karışık halbuki söz vermiştim ağlamıyacaktım ama olmuyomuş ay neyse senide üzüyorum.

Banu Canım üzülme nolur. Hep hayırlısını istemedikmi? Bu açıdan bakmaya çalış. Biraz kendi haline bırak herşeyi. Dur bakalım gün doğmadan neler doğar.
BEYZUS ablacım ellerine sağlık yine bizim için uğraşmışsın :16:
Toksin Bu hafta pek istikrarlı değildim aslında canım. Yazmıştım zaten ama akşam 7 de bitirdim yemek işini ve 1 portakalla 2 koca fincan yeşil çay içtim birde ara öğünde çilekli yoğurt. Bu haftada aynısını uygulicam bakalım sonuç ne olacak? Bu arada ben kaçarım 70 e kadar sen kovalarsın. 70 den sonrada kesin sen kaçarsın ben yakalicam die uğraşırım :1:

Öyle faktörcümde olmuyor işte çok isyan ettim şimdi pişmanım ama oldu bir kere............

Kızlar burdan hepinize çok teşekkür ediyorum kiloyla ilgili bir topikte beni dinlediniz moral verdiniz konularınızı dağıttınız hepinize tek tek teşekkürler her birinizi tanımasamda içimde çok farklı yeriniz var .Sizleri seviyorum

İnşallah ablacım dediğin gibi elde değil herşeyde üstüste geldi kayınpederi vafatı ablamın ameliyatı kısmet artık birdahakine.

Napıyım ablacım 11 yıl oldu bakıcak pencerede kalmadı sabır artık.

Sağol canım benim duygularımı dinlediniz acımı paylaştınız.

Bende spora gidicem pazartesinde sonra diete başlıycam gene aranıza rejimci olarak dönüyorum.İlk öğrendiğimde çok ağladım ama şimdi ağlamak istiyorum olmuyor çok tuhaf duygular içindeyim beni en çok üzende bir sağır sultan kaldı duymayan kayınpeder vefat edince herkes öğrendi neden yok neden oturuyor sorularına karşılık söylemişler şimdi pazartesi herkes sonucu sorucak ben ne diycem hesap vermek değil tabiki cevap verirken ağlamamak için nasıl tutucam kendimi sen beni çok iyi anlıyorsun.senin son yazdıklarını okuyunca .............::(((inşallah nazcımada kardeşde gelir.Duygularımı karma karışık halbuki söz vermiştim ağlamıyacaktım ama olmuyomuş ay neyse senide üzüyorum.

Öyle faktörcümde olmuyor işte çok isyan ettim şimdi pişmanım ama oldu bir kere............

Kızlar burdan hepinize çok teşekkür ediyorum kiloyla ilgili bir topikte beni dinlediniz moral verdiniz konularınızı dağıttınız hepinize tek tek teşekkürler her birinizi tanımasamda içimde çok farklı yeriniz var .Sizleri seviyorum

sevgili Banu145145 inan bu topikte olan herkes seni çok iyi anlıyor ve destek olmaya çalışıyor.ama insan olarak elimizden gelenler sınırlı.burda kilolar yüzünden tesadüfen bir araya gelmiş bizler,zamanla kader arkadaşlığı yapmaya başladık.öyleki önceliklerimiz değişti.artık hepimiz birbirimize destek olmaya başladık.bazan en yakınlarımıza bile anlatamadıklarımızı,yüzünü görmeyip sesini duymadığımız arkadaşlarımıza anlatmaya başladık.birşeyler bizi birbirimize bağladı.
ben senin bir gün eline bebeğini alacağına inanıyorum..rabbim senin dualarına cevap verecektir.belki zaman lazım.ama Derin sana örnek olsun.o da aynı yollardan geçmiş.çok şükür şimdi naz! var.inşallah senin de düşlerin gerçekleşecek..

kızlar iyi pazarlar..yeni gelen arkadaşlarımız var.hoşgelmişler.gittikçe daha çok arkadaşa kavuşuyoruz.kim tutar bizi.
Tombulkelebeğim,pazartesi pc den takip et devlet 6500 kişi işe alacakmış.haberlerde gördüm.şimdi kalkıp yaprak saracağım.sonra komşulara dağitacağım.benim burda komşularım benden büyük.sarma işi yapamıyorlar.geceden iç hazırladım.4-5 ev var dağıtacağım.şimdiden başlamam lazım..

Back
X