• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar iyi pazarlar..yeni gelen arkadaşlarımız var.hoşgelmişler.gittikçe daha çok arkadaşa kavuşuyoruz.kim tutar bizi.
Tombulkelebeğim,pazartesi pc den takip et devlet 6500 kişi işe alacakmış.haberlerde gördüm.şimdi kalkıp yaprak saracağım.sonra komşulara dağitacağım.benim burda komşularım benden büyük.sarma işi yapamıyorlar.geceden iç hazırladım.4-5 ev var dağıtacağım.şimdiden başlamam lazım..

Tamam zeynep ablacım zaten bende onu bekliyorum yarın listeler açıklanacak hayırlısı olur umarım sağol düşündüğün için :71:

Günaydın Kızlaaaarr :3:
Acayip düşünceler içindeyim :27: ay sonu ablamla samsuna trabzona gideceğiz ablam ordaki dersanelere CV bırakacak görüşecek ona istinaden boş yer olursa yaza taşınacağız ben trabzondan memlekete geçmeye karar verdim. Amcamlarda kalacağım kuzenimde ÖSs ye hazırlanıyor hem beraber ders çalışırız hem de ben sporumu yürüyüşümü yaparım eğer gidersem resimlerinide ekledim öyle güzel yerlerki huzur var oralarda tabi yolda yürürken karşıma köpek çıkmazsa daha çok huzur dolu oluyorum :60: Ayhhh heyecan bastı giderim inşallah hem hava değişikliği bana enerji verir :61:

Acayip düşünceler içindeyim :27: ay sonu ablamla samsuna trabzona gideceğiz ablam ordaki dersanelere CV bırakacak görüşecek ona istinaden boş yer olursa yaza taşınacağız ben trabzondan memlekete geçmeye karar verdim. Amcamlarda kalacağım kuzenimde ÖSs ye hazırlanıyor hem beraber ders çalışırız hem de ben sporumu yürüyüşümü yaparım eğer gidersem resimlerinide ekledim öyle güzel yerlerki huzur var oralarda tabi yolda yürürken karşıma köpek çıkmazsa daha çok huzur dolu oluyorum :60: Ayhhh heyecan bastı giderim inşallah hem hava değişikliği bana enerji verir :61:

ay inş. istediğin olur canım sendemi köpekten korkuyosun ben çıldırıyorum görünce biz karamürseldeyiz köpeğin haddi hesabı yok ev sahibininde 2 tane var bazen sabahları bağlamayı unutuyolar okula gidemiom bende uyandırıom zillerine basıp hihhihhhiiii ne yapayım bağlasınlar insanın üstüne atlıylar neymiş oynuyolarmış kızımda hiç korkmuo görünce üstlerine atlıo hiç anasına çekmemiş

bugün röfle yaptırdım biraz beyaza dönük yaptırayım dedim eşim beyenmedi sarı niye olmamış falan moralimi bozdu bu arada koşu bandımı aldım pazartesi kurucaklar galiba burdan moralim düzeldi biraz yarın gidip saçlarımı saratsammı napsam bilmiyorum:26::26: canmel olasaydı bilirdi
doğacım hayırlı olsun yeni saçların

eşler bazende kıskandıkları için beğenmediklerini söylerler

sen resim ekle bakalım nasıl olmuşsun...

tombulkelebek haklı illakı boyatacağım diyorsanda biraz bekle saçlarına zarar verme
600 e aldım eve getirdim bile praktikerde kampanya varmış dunlop fıt modeli

hayırlı olsun

artık spor yapmamamk için bahanen yokkkk:8:

OOO süper sevindim senin adına canım. Değişiklik her zaman iyidir hele bide memleketinse gideceğin yer ne mutlu sana.

her şey gönlünce olsun..köpekler çok hassas hayvanlardır.korktuğun an vücudunun salgıladığı maddeyi algılarlar.onun için çok sakin ol yanlarından geçerken.ama ben de dobermanlar söz konusu olduğunda sakin olamıyorum..ne güzel inşallah çok güzel günler geçirirsin

Zeynep abla sana bişey soracaktım aklıma gelmişken sorim. Geçen dizide diyordu perşembeyi cumaya bağlayan gece kutsalmış. Eğer o gece hamile kalırsan hayırlı bir evlat olurmuş. Böyle bişey varmı gerçekten? Birde komşumuz halasının oğluyla nişanlandı. Bende nasıl cesaret ettin ya bebekleriniz sakat filan olursa dedim. Akraba evliliğinden yani. Oda dediki öyle bişey yokmuş. Eğer kandil geceleri (3 aylardaki miraç, kadir gecesi gibi) hamile kalırsan bebek sakat olurmuş. Zaten o günler ibadet için ama bunu bana söyleyen kız beden eğitimi hocası, ataması yeni yapıldı. Yani cahilde değil kafam karıştı :44:

slm kizlar........
45 dk daha yürüdüm 250 dk oldu kop koooooooooppppp:66::66::66::66:

Maşallah:nazar: çok hızlısın ama hedefleri biraz yüksek tutuyorsun. Haftada en fazla 1 kg sağlıklı. Daha fazlasını hedefleme bence. Ayda 4 kg az değil zaten. Hepimiz istiyoruz bir an önce gitsin kilolar ama az az gitsede kalıcı olması önemli :69:

iyi pazarlar kizlar ben su pora birturlu isinamadim ya kafayi yiyecem
bi ara lesli yapiyordum iyide gidiyordu bir sogudum bidaha isinamiyoum bana yarim edin yaaaaaaa

kızlar iyi pazarlar..yeni gelen arkadaşlarımız var.hoşgelmişler.gittikçe daha çok arkadaşa kavuşuyoruz.kim tutar bizi.
Tombulkelebeğim,pazartesi pc den takip et devlet 6500 kişi işe alacakmış.haberlerde gördüm.şimdi kalkıp yaprak saracağım.sonra komşulara dağitacağım.benim burda komşularım benden büyük.sarma işi yapamıyorlar.geceden iç hazırladım.4-5 ev var dağıtacağım.şimdiden başlamam lazım..

hosbulduk cok sagol

Maşallah:nazar: çok hızlısın ama hedefleri biraz yüksek tutuyorsun. Haftada en fazla 1 kg sağlıklı. Daha fazlasını hedefleme bence. Ayda 4 kg az değil zaten. Hepimiz istiyoruz bir an önce gitsin kilolar ama az az gitsede kalıcı olması önemli :69:

cnm ben her hafta bi kilo vermedigiden simdi öle gözüküyo ama hedefime ulasmaya calisiyorum madem bi hedef koydum ulasmak icin caba göstermem lazim ben elimden geleni yapayimda olamassa artik elimden geleni yaptim ama olmadi derim :44::44:

Zeynep abla sana bişey soracaktım aklıma gelmişken sorim. Geçen dizide diyordu perşembeyi cumaya bağlayan gece kutsalmış. Eğer o gece hamile kalırsan hayırlı bir evlat olurmuş. Böyle bişey varmı gerçekten? Birde komşumuz halasının oğluyla nişanlandı. Bende nasıl cesaret ettin ya bebekleriniz sakat filan olursa dedim. Akraba evliliğinden yani. Oda dediki öyle bişey yokmuş. Eğer kandil geceleri (3 aylardaki miraç, kadir gecesi gibi) hamile kalırsan bebek sakat olurmuş. Zaten o günler ibadet için ama bunu bana söyleyen kız beden eğitimi hocası, ataması yeni yapıldı. Yani cahilde değil kafam karıştı :44:

acikcasi ben inanmiyorum böyle seylere gerci bana sormadin ama ben fikrimi söylemek istedim :)))
saka bi yana bence allahtan hayirlisini isteyeceksin bu kadir gecesi kandil gecesi bence fark etmiyor
bu mubarek gecelerde icten dua edip iliskiye giren ve bunu sonrasinda hamile kalan ve bebegi gayet saglikli olan insanlar taniyorum ama gercekten icten dua etmek gerekiyor allaha elini acip dua etmek
mubarek gecelere mahsus degil bence tabiki bu benim fikrim
ama akraba evliliginde kan uyusmazligi olup özürlü bebegi olan kisilerde biliyorum
benim cevremde cok akraba evliligi var belki onlarda bisey olmayabilir ama cocuklarinin cocuklarina kadar yansiyabiliyor bu is
tabi allahim bize neyi uygun görmüsse onu yasayacaz bu akraba evliligi olmasida gerekmiyor tabiki
ama hepimizde bunun bilincindeyiz ki eminim sende bu yüzden celiskidesin cahillik okumakla bitseydi ohohhh:))

vala snn işin biraz zor bnm kdr veremezsn sn bnce kilolarnla yşmaya alş derm
bu salak nerden düşmüş buraya............
onca işinin arasında... pek hamaratsın ablacım....
Tamam zeynep ablacım zaten bende onu bekliyorum yarın listeler açıklanacak hayırlısı olur umarım sağol düşündüğün için :71:
hayırlısı olsun inş..

valla bende öyle birşey duymadım......

Yazın bi iksirden bahsediyorduk hani bugün o topici tekrar okudum ve yapıyorum şimdi.
Metabolizma hızlandıran çay olarakta geçiyor Selahattin Dönmezin verdiği iksir. Bilmeyenler için yazayım.
3 lt Su
2-3 Yeşil Elma
1 limon
1 kabuk tarçın
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber
Düdüklü tencere 1 kere fısladıktan sonra 7 dk kaynatıyorsunuz ya da normal tencerede 15 dakika kaynatıp süzüp içiyorsunuz. isterseniz Yemeklerden önce 1 bardak isterseniz yemeklerden sonra 1 bardak. Günde 4-5 bardak tüketilebilir.
Yapılan iksir en fazla 3 gün içinde tüketilip yenisi hazırlanması gerekiyor.

Back
X