hoşuna gidiyorsa neden olmasın aplamm bekliyoruzben de bir blog oluşturmayı düşünüyorum..zeynep ablanın tecrübe pınarından damlalar diye???:26:

yok bu ara iyi olmaya çalışıyorum zaten toparlanıcam yavaş yavaş birden kendime yüklenmiyorum şimdilik yoksa kendimi biliyorum çünküYENA dönmedi henüz canım. Sende bi görünüp bi kayboluyorsun. İnan hiç zor değil başarmak ama biz beynimizde zorlaştırıyoruzaslında diyet filan yapmasak , sağlıklı beslenip , bol su içip egzersizimizide yapsak ve bunları hayatımıza geçirip devam ettirsek ömür boyu hepimiz çıtır çıtır hatunlar olucaz :81:

geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin benim oğlumun da biriki ameliyatı var bende zamanı yaklaştıkca tedirgin oluyorum.gerçi sizin mesele ameliyat değil ama iş hastane olunca strese girmemek mümkün değil :44:tskler cnm destegin icin iyi geldicnm ara mi neye vercezki ara ,biz deitede yapmiyoruz rejimde yapmiyoruzki
biz saglik besleniyoruz
arada kacamak yapsakda oda hakkimiz ,ben biseye kafayi takiyomki yemeye basladim :18: kizimi yakinda hastaneye götürcem orda 1hafta kalcaz oda beni strese sokuyor heralde
bu gün ama kacamaksiz gecircem ,ton balikli salata yicem
![]()

Son düzenleme: