• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aysebrucum sen sebze filan yemiyordun değil mi?
sıfıra yakın alıyordun kh yi sanırım
evet topikteki kızlar halaa yapıyor ama ne derece katı yapıyorşar bilmiyorum
sende bi bilgilendir istersen, yani yapan herkesde görülürmymüş bu durum yoksa istisnai mi acaba :53:
ne kadar süre yaptın canım sen :26:

evet canım ben sebze meyva yemiyordum tavuk peynir kola üçlüsü yoğundu bende birde yumurta.
aldığımız protein miktarı yüksek olduğu için safra kesesi sonunda iflas etmiş çünkü doğru çalışması için karbonhidrat gerekliymiş.
ben epey uzun süre yaptım ama pişmanım.

Selam kızlarrr,:54:

Bakıyorum da herkes kendine bir orti buluyor, ama bana orti kalmamış gibi... :52:Eğer varsa ben de bir orti istiyorummmm...:59:

selam hanımlar
ben eskilerden edvırtçı citol :27:
listeye göz attım yeniler çok
eskiler yok nerdeyse
bi kaç sene önce buraya başladıgımda 115 dim
104 e kadar gördüm
sonra bıraktım diyeti
yapamıyordum diyet uyamıyordum kurallara
yerimde saymktan bıkmıştım
6-7 ay kadar önce 112 ile diyeti bıraktım
cuma günü endokrin doktoruna gittim
ropar verdi obez dir diye :63:
çok iyi bir doktordu allah razı olsun
orda kıyafetlerimle tartıldım 117.6 gelsim
xenical yazdı ialç
3 gündür kullanıyorum
umutluyum diyet yapmasamda dikkat ediyorum
inşallah başarırızz:7:

bir gittin pir gittin... bence senin için kötü olmuş ..dön aramıza artık.....

ben 90 kg ve üzeri topikinden gulma
gencim güzelim 1,60 boyunda 103,5kg kumralımmm:52::52::52::52:

benımle ortii olmak isteyen arkadaşları beklıyorummm

çok fena hırslanıp zayıflamak istiyorummm ilgili arkadaşlarıma duyuruyorummm
zayıfla benimleeee
:27::27::27::27::27::27::36::36:

ben 90 kg ve üzeri topikinden gulma
gencim güzelim 1,60 boyunda 103,5kg kumralımmm:52::52::52::52:

benımle ortii olmak isteyen arkadaşları beklıyorummm

çok fena hırslanıp zayıflamak istiyorummm ilgili arkadaşlarıma duyuruyorummm
zayıfla benimleeee
:27::27::27::27::27::27::36::36:

benbenben demin yazmisin bana ya canim beni begenmedinmi:1::1:

bende cok pis hirsliyim :)) bende kizimin dogum gününe kadar zayiflamam lazim acilen
hadi gel yarisak

ayrica kilomuzda hedefimizde asa yukari ayni gulmacim
bende söyle bir kendimi tanitim

28 yasindayim boyum 1.65
kilom 99.5 bucuda var ha dikkatinizi cekerim :)))
nisana kadar en 85 felan olmak istiyorum olurmu olmazmi bilmiyorum ama cabam bu yönde olacak

hayirli aksamlar kizlarrrrrrr
yediklerimi yazayim
sabah
1fincan kahve
1tabak patates salatasi
2ince dilim ligt peynir
ara
200gr yogurt
ölen
1tabak taze fasülye
1ufak kuru sogan
aksam
2dilim cavdar ekmegi
2tane el kadar et
bol salata
ara
1fincan kahve
2tane portakal

sporrrrrr 70dakk toplammm 110dakk :27::66::66::66:

evet canım ben sebze meyva yemiyordum tavuk peynir kola üçlüsü yoğundu bende birde yumurta.
aldığımız protein miktarı yüksek olduğu için safra kesesi sonunda iflas etmiş çünkü doğru çalışması için karbonhidrat gerekliymiş.
ben epey uzun süre yaptım ama pişmanım.
Ben demiştim sana bu diet sen mahveder diye dinlemedin beniiiiiiiii

Selam kızlarrr,:54:

Bakıyorum da herkes kendine bir orti buluyor, ama bana orti kalmamış gibi... :52:Eğer varsa ben de bir orti istiyorummmm...:59:

Gel canım bizde senle ortak olalım ben şuan sanırım 110 lardayım ama çok hırslıyım üç ayda 15 kilo vermem lazım bu sefer tüpbebek tutmalı çünkü

merhaba banucum nasıl olsun bildiğin gibi :37::37::37: haftada 1 kilo vermem lazım artık 1 aydan fazla süredir aynı kilodayım

Ay valla canım nasıl vericez bu kilolar bende üç ayda 15 vermem lazım başladım diete inşallah veririm pazarteside spora başlıyorum yoksa gitmez bu kilolar.Sen veriyodun aslında ama bazen oluyor işte sakın vazgeçme gidicek bu kilolar

benbenben demin yazmisin bana ya canim beni begenmedinmi:1::1:

bende cok pis hirsliyim :)) bende kizimin dogum gününe kadar zayiflamam lazim acilen
hadi gel yarisak

aaa cnm benım begenmez olurmuyum hiçç sen benden zayıf oldugun için ondann şeyyaptım yanii
tmm bu gunden ıtıbaren yarış arkadaşımsınn bende kızımın dogum gunune 100 olayım dedım ama olmıyacak şubat 10 bn 100 olamam cok az neyse

bu gun 1500 cal aldımm 300 cal yaktımm
45 dk tempolu yürüdümm
ama çok yedımm neyse yarın yeni bir günn olacakk paylaşımlarını beklıyorumm arkadaşımm basarılarr

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
selaaammmm
aranıza katılmak istiyorum beni de alın :(
hamilelikte aldığım kilolar yağıştı sanki üstüme bebişim 9. ayına girecek 70 kiloyla hamile kaldım 118 kiloyla doğuma gittim :( şimdi de 102 kiloyum ben napıcam nasıl zayıflayacağım delireceğim ya psikolojimi bozdum iyice bu zayıflamayla bir de küçük bir butiğim var kıyafetlere bakıyorum giyemiyorum onların içine girmek istiyorum artık eski halime kavuşmak istiyorum bana yardım edin neee olur denemediğim yöntem kalmadı şimdi de bitkisel bir ilaç kullanıyorum :( ay bana yardım edin kızlarrr noluuurrrrrrrrrrr

günlerdir düşünüyordum ve ölece düşüncede kalıyordu.kızlar banada bi yardım ediverin bende 1.70 boyunda 94.5 buçuklu işte:P kiloyum hırs yapmak istiyorum biri olursa yapacağım daha önce yapmıştım:))(bu arada hızlı mesajlaşmayı tam olarak bilemiyorum yardım ederseniz..)

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
selaaammmm
aranıza katılmak istiyorum beni de alın :(
hamilelikte aldığım kilolar yağıştı sanki üstüme bebişim 9. ayına girecek 70 kiloyla hamile kaldım 118 kiloyla doğuma gittim :( şimdi de 102 kiloyum ben napıcam nasıl zayıflayacağım delireceğim ya psikolojimi bozdum iyice bu zayıflamayla bir de küçük bir butiğim var kıyafetlere bakıyorum giyemiyorum onların içine girmek istiyorum artık eski halime kavuşmak istiyorum bana yardım edin neee olur denemediğim yöntem kalmadı şimdi de bitkisel bir ilaç kullanıyorum :( ay bana yardım edin kızlarrr noluuurrrrrrrrrrr

Canım sen naptın hamileliğinde valla korktum bende hamile kalmaya çalışıyorum 108 kiloyum.Yapıcan şey düzenli yiyceksin her öğün 1 dilim ekmek yanında ayran yada yoğurt ya sebze ya et birer porsiyon ara öüğnleri kaçırma birde bitkiselde olsa ilacı bırak canım yeşil çay iç bolbol

Back
X