- 14 Mayıs 2009
- 148
- 13
- 118
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen naptın hamileliğinde valla korktum bende hamile kalmaya çalışıyorum 108 kiloyum.Yapıcan şey düzenli yiyceksin her öğün 1 dilim ekmek yanında ayran yada yoğurt ya sebze ya et birer porsiyon ara öüğnleri kaçırma birde bitkiselde olsa ilacı bırak canım yeşil çay iç bolbol
spark ben de 1 70 boyundayım canım valla nasıl zayıflayacağız bir umut giriverdim ben dehırs yaptım ama işe yaramıyor ki
bir aydır rejimdeyim bi yandan da yardımcı bitkisel bi ilaç da kullanıyorum ama ancak 4 kilo verdim
![]()
acele etme güzelim ne güzel işte başlamışsın benim kız 17 aylık oldu bende doğumdan sonra üç basamaklı sayılardaydım bbi ara iyi verdim ama tekrar hoop fazlasıyla aldım.yavaş yavaş bence senin bu tempon iyi :))
acele ediyorum çünkü eşim beş aylığına askere gitti o gelene kadar inat edip vermek istiyorum ama bütün psikolojimi bozdum yagece gündüz kilolarımı düşünüyorum korkuyorum hep böyle kalıcam diye nasıl zayıflıycaksam ben
sen nasıl zayıfladın ?
bahar dönemine denk gelmişti ve yürüyüşler yapmıştım kızımıda arabasına atıp hergün 5 km yürüdüm ama çok sıkı olmuştu vücudum.ve kendime tembelliği yasaklamıştım.o kadar yürüdükten sonra yazık olmasın diye fazla da yiyemiyordum :))bak bence şurdan başlayalım önce egzersiz sonra şu ilaçlardan vazgeç bence bende bi dönem kullandım ama maalesef midem deliniyordu.tenekeyi eriten midem 3 bardak çayla haşlanıyor artık ve inan daha çok kilo geliyor canım.egzersize ne diyorsun?bu sitede harika egzersizler var.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
selaaammmm
aranıza katılmak istiyorum beni de alın![]()
hamilelikte aldığım kilolar yağıştı sanki üstüme bebişim 9. ayına girecek 70 kiloyla hamile kaldım 118 kiloyla doğuma gittimşimdi de 102 kiloyum ben napıcam nasıl zayıflayacağım delireceğim ya psikolojimi bozdum iyice bu zayıflamayla bir de küçük bir butiğim var kıyafetlere bakıyorum giyemiyorum onların içine girmek istiyorum artık eski halime kavuşmak istiyorum bana yardım edin neee olur denemediğim yöntem kalmadı şimdi de bitkisel bir ilaç kullanıyorum
ay bana yardım edin kızlarrr noluuurrrrrrrrrrr
günlerdir düşünüyordum ve ölece düşüncede kalıyordu.kızlar banada bi yardım ediverin bende 1.70 boyunda 94.5 buçuklu iştekiloyum hırs yapmak istiyorum biri olursa yapacağım daha önce yapmıştım:))(bu arada hızlı mesajlaşmayı tam olarak bilemiyorum yardım ederseniz..)
evet ne düşünüyorsun vazmı geçtin yoksa?bence vazgeçme bu...canım zaten bebişe babaannesi bakıyor ben gündüz dükkanda oluyorum küçük bir butiğim var her gün oraya yürüme gidip geliyorum egzersiz en büyük düşmanım İgaza ihtiyacım var sanırım tembellik yapıştı bana resmen
ya ilaç aslında bence de iyi değil daha önce ilaçla zayıfladım beş yıl kilomu korudum sonra evlenme arefesinde 5-7 kiloya taktım ne bulduysam içtim ne bulduysam içtim ardından evlenince de hemen hamile kaldım ve 50 kilo aldım ama ne yapacağımı şaşırdım o yüzden ilaca başladım yine yürüyüş şu an çok zor olur bana kayseri buz gibi bir de akapunktura gitmiştim bir ay önce doktor bana hiç egzersiz yapma vücudundaki kas oranı çok yüksek dedi şok oldum kendimi yürüyüşe hazırlamıştım sonra tedirgin oldum çünkü gittiğim yerde sarkmaları da tedavi ediyolardı dedim ki acaba bu adam bana zayıfladıktan sonra devam edipğ daha fazla para kazanmak için mi böyle yaptı diye şimdi şaşırmış durumdayım oysa ki egzersizin çok faydalı olduğunu biliyorum etim çok sıkı kas yapmak istemiyorum doğru egzersizi nasıl bulacağım onu da bilmiyorum :18:[/QUO
canım bak şaşırdım şimdi.yürüyüşü bende yapamıyorum zaten evde ağırlıkla birlikte harekete başladım ama dediğinde haklısın aslında benim vücudumda da var ama şöyle düşündüm şu halimden daha büyük görünemem heralde kas yapsamda en azından saatlerce deil.45 dakika evdeki egzersiz tahmin ettiğin kadar kas yaptırmaz .hem emin ol biz kadınlar önce su sonrada yağ kaybediyoruz hiçbirşey yapmamaktansa.başla hadi durma 5 ay kısa bi süre bu akşamdan başla sağlıklı beslenip günde 45 dakika evde tepinelim.
göbek atsam olur mu :78:
![]()
cnmm öncelıkle hoşgeldin inş başaracaksın cnmm burdakı arkadaşlar dıyet yapmıyoruz sadece sağlıklı beslenıyoruz dıyorlarr bende katılıyorumm istemek ve baslamak bıtırmenın yarısımış arkadasımm ınş gaytretınle yapacaksın cnmm kolay gelsınn sakın azmını ve kendıne olan guvenını kaybetme düzenli beslen sonrasıı inş gelirrilaçlarıda önermıyorlar ayrıcaa
hoşgeldin cnm bende başlamadan önce epey düşündümm yerken içim gidiyor du ama sonunda icrata geçirdimm burada cok guzel motıvasyon var cnm inş. sende hedefine ulaşırsın kolay gelsınnn![]()
olmazmı süpper bi yöntem hadi ama bebişi uyandırma![]()
tamam ben göbek atmaya gidiyorum 45 dk dayanabilir miyim bilmiyorum burda olursan sonucu söylerim![]()
![]()
gulma iyi geceler ... haklısın hemen motive oldum sanırım.yaza az kaldı hepimizin beklediği bişeyler var bi de bişey söliim arkadaşlar benim eşim benden daha zayıf bu akşam bana kilosunu söyledi ve utancımdan kendi kilomu söyleyemedim ve söyleyebileceğim kiloya kadar bu konu evde eşimle konuşulamayacak:))
gulma teşekkür ederim valla şimdiden gaza geldimbirbirimize destek olalım sanırım olacak
![]()
tamam ben göbek atmaya gidiyorum 45 dk dayanabilir miyim bilmiyorum burda olursan sonucu söylerim![]()
![]()