• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm ben baktımda leslı bır grula aerobik yapıyor onun vıdeoları oluyormuş ardan yapıyorlar galıba evet kosu bandına geınce özellık le kış gunu cok buyuk bır nımett
lahana suyununda cok faydası oluyormuş okuduguma göre
son yazdıgına gelınce cnmm estağfirullah yanı:50::50:

birde soganı lımonda bekletınce acısı gıdıyormu yoksa bunu mutlaka cvbla cnmm önmelı benım içinn

evet canım lahana suyu cok faydalıymıs ozellıkle gobek bolgesı ıcın
sogan konusunda ıse ben yemeden en az 1 saat once ınce ınce kıyıp bol lımon suyu dokuyorum butun acısını alıyo ama tabıı zaman konusu soganın yapısına gore degısır cok acıysa bı kac saat onceden lımon suyuna koymanda fayda var.hatta ben cougu zaman lımon suyunun ıcıne azıcık nar eksısıde katıyorum-1 sogana 1 corba kasıgı kadar-.ne kadar acı olursa olsun butun acısını alıo hatta sekerlı bıle oluo:27:

cnm yaa çok saol bende yerken lımon suyu katıyordum ama yıne acı oluyordu
benım eşim iş yerinde yoyormuşve oyle hrseyı yemez seçicidir yanı ama soğana bayılıyorum dıyor koca bı tabak yıyorum dıyor netten arastırdım soganın acısı nasıl alınır dıye ama bi bilgi buamadım yıkadım ama yıne acı oluyoru tavsıyenı denıyecegım cnmm cok saoll

estagfurullah canim
ayrica lesli sensone diye bir kadin lesli dedigimiz
yürü ve incel programi sykilastimraya yardimci bi program
lesli yürü ve incel diye aratirsan görürsün canim bence güzel avsiye edebilirim
arastir ve bak iste

cok sagol canim spor yaptim 1 saat bölgesel hareketler yaptim
kendimce aklima gelenleri yaptim :))
bide 3 mil lesli yaptim

ben daha yurumedım bakalım ne zaman

Selam kızlar,

Bugün ortim olan Banucuğumu göremiyorum. Ben de bütün gün temizlik yaptım öldüm yorgunluktan. Bu temizlik yarın da sürecek sanırım...:79:

Bugün sabah: 5 i 1 yerde çay. 1 adet kaşarlı poğaça

Arada: 1 yemek kaşığı kavrulmuş kıyma ve yarım dilim ekmek

Öğlen: 1 adet peynirle kavrulmuş yumurta,1 kase yoğurt

Arada:1 adet hurma

Akşam: yarım tabak kaşarlı mantar, 3 kaşık pilav ve bol salata.

Gece: 1 avuç içi kadar kavrulmamış fındık

yedim ve bugün yediklerimden memnunum. İçimde bir canavar var,:37: böyle sürekli bana ye ye diyor ama ben o her konuştuğunda su içerek onu boğuyorum:27::47:

slm kızlar uzun zamandan berı gıremıorum sıze bısey danısmak ıstıyorum sanırım ben hamıleyım ama kılolu oldugum ıcın korkuorum lutfen ıcıme su serpın aranızda varmı kılolu dogum yapan

slm kızlar uzun zamandan berı gıremıorum sıze bısey danısmak ıstıyorum sanırım ben hamıleyım ama kılolu oldugum ıcın korkuorum lutfen ıcıme su serpın aranızda varmı kılolu dogum yapan

Hayırlı olsun canım çok sevindim naptın zayıflayamadın mı sen kaç kilosun şuan ???

cnm 115 kıloyum su anda dahada kılo aldım yanı kılolular cok kılo almaz dıyolar ama hamıleyken ben bı sorun olurmu dıye korkuorum

Valla canım ben bilmiyorum da çocuklu olanlar gelince yorum yaparlar sıkma canını Allah yazdıysa her şekilde sağlıklı sıhhatli olur :nazar:

hayirli olsun canim öncelikle
evet kilolu olunca hamilelik biraz daha sykintili gecer diyorlar ama tabiki buda kisiden kisiye degisiyor
ben 106 kilo ile hamile kaldim kizima ve 98 ile doguma girdim
kizim 3020 gramm la dünyaya geldi anlayacan tabiki sykinti olmaz demiyorum ama sürekli kontrol altinda olursan sorun cikacagini sanmiyorum
bence hamileysen tadini cikar
tekrardan hayirli olsun

duygucugum her hamılelıkte kılo anlınacak dıye bısı yokkı benım annem kucuk kardesıme hamıleyken 15 kılo verdı ustune dogumdada verdı bayaa bı kılo emzırırken almıstı tbıı hepsını o ayrı uzme sn kendını yaaa:34:
batuhancıgım bısı degıl ayrıca bende hıç sevmem acı soganı ınsanın mıdesıne tas gıbı oturur vallah ama kocana da cok yedırme kız kokusu cıkmıo butun gun ınsandan:1:
cok sevdıgım bı salata tarıfı vermek ıstıyorum bu salata hem cok basıt hemde ozellıkle adet agrılarına karsı cok ıyı gelıo;
malzemeler 4 domates 3 orta boy sogan ıstege gore maydonoz
yapılısı butun malzemeler ozellıkle sogan cok cok ınce kıyılır piyazlık gıbı sonra elle tek tek butun katları acılır salataya bol mıktarda nar eksısı hafıften tuz eklenır evdekı dıger kısılerın salata tabagına cok hafıf yagda eklenır
ama bu salatayı sabahtan yapın ne kadar beklerse o kadar sosunu ıcıne ceker soganları yumusar boyle bol bol suyunu bırakır sızde o suya KEPEK ekmegınızı banarsınız:1:
ayrıca menulere bakıormda herkes cok guzel dıkkat edıo masallah dıorum:nazar::nazar::nazar:

İyi akşamlar hanımlar;
Dün evime döndüm nihayet.1 ay keyfime baktım baba evinde.Tabi külliyetli bir miktar kiloda ekledim zarif bedenime...Üzüldüm tabii.Bir sürü gayretle verdiğim kilolardan bir kısmı geri gelince ama yıkılmadım ayaktayım.Çizelgedeki kiloma hızla geri dönmek için tekrar gayret içersindeyim.
Dönerken annemi ve kuzenimi de getirdim;tabii bu da kaçamak yapmak için müsait bir ortam hazırlıyor.Bakalım ben elimden geleni yapayım da....
DOĞACIM; ortağız....Unutmuş değilim.....Ha gayret......
amanın ben bu gün çıldırdım sabah tost akşam kömbe deniyor iki hamurun arasına kıyma konup yapılıyor kv ondan yapmış birtepsi benim oğlan istemisti babaanneden bir süre bizde kalacak kayınvaldem evi sobalı bende çocuklar evdeyken gel dedim bu günde barışın doğumgünüydü pastada götürdüm anlıycanız :27:yarın telafi ederim artıkın
bişey olmaz canım hayırlı olsun kalbini ferah tut keyfini çıkar yediklerine falan biraz dikkat et çok kilo almamaya çalış ben 6 kilo almıştım istesemde alamıyorum zaten hamilelikde doğum sonrası önemli olan süt olsun ye yalanına kanmazsan daha fazladan kilo verirsin emzirme döneminde

Boğ arkadaşım. :60::60::60: Biz bunu boğmazsak o bizi boğacak bu gidişle ... :47:

:9::9::9::9::9::9::9:

kızlar iyi geceler nasılsınız ben bugün bomba gibiyim hiç bozmadım menümü :))

sabah-5 zeytin 1 dilim kepek ekmeği-biraz peynir

öğlen-dardenel tonlu mısırla iki dilim ekmek

akşam-bir kase çorba ve 3-4 kaşık fasülye yedim

çok mu sizce? iyi mi yoksa

Orticim ben de başka bir diyet listesi uyguluyordum ama bugün nilgünün motivasyon cd sini dinledikten sonra tamamen beslenme alışkanlığımı değiştirmeye karar verdim. Nilgün der ki topraktan gelen ürünlerle hayvandan gelen ürünleri bir yerde yemeyin. Yani mesela etle pilav gibi, ben bunu çok yapardım ama insanda gaza ve göbeğe sebebiyet veriyormuş. Bende spor yoktu hiç. Her gün 1 saat yürüyüşe de karar verdim. Ve de acıktığın zaman ye diyor, duygusal açlıkla fiziksel açlığı birbirine karıştırma diyor. Herşeyi hep bedenine sor. Ben gerçekten aç mıyım diye diyor. Ve kendini kısıtladığın yiyecekler senin için daha büyük bir tutkuya dönüşür. Her acıktığında yumruğun kadar yemen yeterli diyor. Etrafında normal vücuda sahip olan insanlara bak. Genel de böyle yapıyorlar diyor. Ben baya hak verdim bu kadına. Dediklerini yapacağım. 6 öğün acıktığımı hissettiğim zaman ve yumruğum kadar yiyeceğim, bakalım neler olacak ve her gün bir saat yürüyüş yapacağım. Leslie ye göre yürüyüş bana daha iyi gelecek... Şimdilik benden bu kadar.

Kızlar bu Nilgün'ün hipnomeditasyonunu nereden bulabilirim bir bilgisi olan var mı?
E güzel bir yönteme benziyor bendemi denesem
banucum keseli 4 ay oldu zaten sadece geceleri veriyordum çalışıyorum çünkü çocuğum benden çok uzaklaştı çok bencil bir anneyim ben yeniden vermeye çalışıyorum mememi bugün oyunla vereyim dedim ama yeni çıkan dişleriyle bir ısırdı kanadı uçları zayıflamak uğruna çocuğumla aramdaki bağıda bozdum kendime ne kadar kızıyorum bir bilsen vijdan azabı çekiyorum resmen
Üzme kendini o zaman canım çalışıyorsan yapıcak bişey yol aralarda ver.

ayyy kızlar sızden bı konuda yardımınızı ıstıcem tatlıya asırı derecede duskunum benmı bu kadar duskunum yoksa herkesmı boyle:14:
acayıp sevıyorum yanı canım hıçbır zaman yemek yada ıcecek falan cekmez ama tatlılar sureklı aklımda malesef.en son carsamba gunu ınce bır dılım cıkolatalı pasta yemıstım sımdıde canım cektı kardesım dısarda kendıme mılkanın kucuk boylarından ıstedım:17: napıcam yaaa boyle aslında doktorlar kendınızı cok sıkmayın yoksa dıyetınız uzun surelı olmaz dıyolar ama ne bılım yınede kendımı suclu hıssedıyorum:(((
azaltmayamı calısıosunuz yoksa hıçmı yemıosunuz bı yardımcı olun kızlar.gercı ben tamamen kesmenın dıyetın devamlılıgı ıcın kotu olabılecegını dusunuyorum ama:44:
Ah canım kim tatlıyı sevmez burda tarçınlı süt iç çok iyi geliyor.

selam arkadaşlar ne zamandır işten pek takılamıyorum siz olmayınca diyette pek olmuyor sizleri çok özledim
Bizde seni özledik valla....

çok geçmiş olsun

kızlar nasılsınız bakalım

ben çok yorgunum 2 gündür müthiş koşuşturmacamız vardı

nihayet bitti

2 gündür yediklerimede dikkat edemedim evde olmayınca
Naber canım ya senide epeydir göremedim nasılsın

kızlar selam,birkaç gündür düzenli giremiyorum.bu aralar gece gündüz iyice karıştı.eşim sabah 6 da yatıyor.akşam 5 gibi kalkıyor.bütün gece ayaktayım.havalar burda da çok soğudu.bir de elektrikler çok sık kesiliyor.resmen donuyoruz.salonda klima,eşimin odasında ufo var..bir onu bir diğerini yakıyorum.elektrik korkunç geliyor.günde 3 kez makina,elektrikli şohpen derken..inanın mutfakta üstünkörü iş yapıyorum.evi bile haftada bir silmeye başladım.bir iş yapıyorum,hemen kendimi salona atıyorum..buna da şükür.kuzinemi komşuya verdim.bizim baca çekmiyor.birde soba ile uğraşmak istemiyorum..
bugün ıspanaklı çiğ börek,yeşil mercimek çorbası,kabak tatlısı vardı.börek fazla kaçtı.git gel yedim.işin kötüsü suçluluk duymadım...soğukta insan hep sıcak birşeyler yemek istiyor..
Oh ablacım afiyet olsun bende çok sverim çiğ böreği kabağı oh olsada yesem.

Vallaaa burda da lapa lapa yağıyor halaaa izlemesi çok zevkli :69:
Kar topu oynayacak arkadaş yok yahu orda olsam oynardık kocamanda kardamkadın yapardık tombik tombik :16:
Biz buralarda kara hasretiz valla yağsada oynasak.

İyi akşamlar hanımlar;
Dün evime döndüm nihayet.1 ay keyfime baktım baba evinde.Tabi külliyetli bir miktar kiloda ekledim zarif bedenime...Üzüldüm tabii.Bir sürü gayretle verdiğim kilolardan bir kısmı geri gelince ama yıkılmadım ayaktayım.Çizelgedeki kiloma hızla geri dönmek için tekrar gayret içersindeyim.
Dönerken annemi ve kuzenimi de getirdim;tabii bu da kaçamak yapmak için müsait bir ortam hazırlıyor.Bakalım ben elimden geleni yapayım da....
Hoşgeldin ablacım annenle kuzeninde hoşgelmişler bu soğuklarda yeniyo napıcan.

Selam kızlar,

Bugün ortim olan Banucuğumu göremiyorum. Ben de bütün gün temizlik yaptım öldüm yorgunluktan. Bu temizlik yarın da sürecek sanırım...:79:

Bugün sabah: 5 i 1 yerde çay. 1 adet kaşarlı poğaça

Arada: 1 yemek kaşığı kavrulmuş kıyma ve yarım dilim ekmek

Öğlen: 1 adet peynirle kavrulmuş yumurta,1 kase yoğurt

Arada:1 adet hurma

Akşam: yarım tabak kaşarlı mantar, 3 kaşık pilav ve bol salata.

Gece: 1 avuç içi kadar kavrulmamış fındık

yedim ve bugün yediklerimden memnunum. İçimde bir canavar var,:37: böyle sürekli bana ye ye diyor ama ben o her konuştuğunda su içerek onu boğuyorum:27::47:
Burdayım canım ama salıdan sonra yokum hafta sonuna kadar diet tam gaz gidiyor seninde süper ama spor yapamıyorum içimden gelmiyor çarşambada yatılı misafirlerim geliyor ma diete devam inşallahhhh.

Duygucum hayırlı olsun canım yanılmıyorsam zaten sende bebiş istiyordun bende tüp bebek yaptım tutmadı takma kafana kiloyu canım ama bu dönemde alma dikkatli ye hamileliğinin keyfini çıkar.

kızlar iyi geceler nasılsınız ben bugün bomba gibiyim hiç bozmadım menümü :))

sabah-5 zeytin 1 dilim kepek ekmeği-biraz peynir

öğlen-dardenel tonlu mısırla iki dilim ekmek

akşam-bir kase çorba ve 3-4 kaşık fasülye yedim

çok mu sizce? iyi mi yoksa[/QUOTE

Çok güzel canım az bile afiyet olsun

Arkadaşlar bugünkü menüm...SABAH.yumurta ve yoğurt ÖĞLEN..2 kaşık ıspanak yemeği 3 kaşık yoğurt 1 dilim kepek ekmeği AKŞAM..2 köfte büyüklüğünde haşlama et.ARALARDA 3biberiyeli çay.Çokgeçmigiriyorum menüyü en son saat kaçta yazayım.

öncelikle hoşgeldin.bayağı sıkı sarılmışsın.yalnız bana yediklerin az gibi geldi.günde 1 dilim ekmek_?

ZEYNEPÇİMMMçok teşekkür ederim ilgine.Evet 20 gün kadar sıkı tutup diyet moduna iyice girmek istiyorum.Zaten tatil hep evdeyim ve şimdilik spor içinde erken.100 ün altına inene kadar böyle dayanmaya çalışacağım.Herkese iyi geceler.:80::80::80:

hepınıze ıyı dıleklerınız ıcın tesekkur ederım ıcımı ferahlattınız benım sıkıntım hamılelıkte kılo almak deıl saglık konusunda endıselıyım okadar kulaktan dolma laflar duydumkı yok kıloluların cocukları ölü dogar yok kalp krızı rıskı olur annede falan fılan benım korkum bu yınede cok tesekkur ederım iiceceler:3:

hayirli olsun canim öncelikle
evet kilolu olunca hamilelik biraz daha sykintili gecer diyorlar ama tabiki buda kisiden kisiye degisiyor
ben 106 kilo ile hamile kaldim kizima ve 98 ile doguma girdim
kizim 3020 gramm la dünyaya geldi anlayacan tabiki sykinti olmaz demiyorum ama sürekli kontrol altinda olursan sorun cikacagini sanmiyorum
bence hamileysen tadini cikar
tekrardan hayirli olsun

allah bagıslasın cnm sen sanırım kılo vermıssın hamılelıgınde nasıl oldu o ?

C hiçbiri canım :27:
Bugün Erzurum çok fena kar tipi şeklinde yağıyor gözgözü görmüyor oyunlar bile bugün iptal edilmiş bende grip oldum ve boğazım şiş bu havada dışarı çıkmak istemedim yarın giderim sanırım tabiii kar bu hızla yağıp 2 metre olmazsa :50:
geçmiş olsun canım....

İyi akşamlar hanımlar;

hoşgeldin beyzuuus......................:71::71::71::71::71:

bana ortak yokmuuuuuuuuuu......şöyle sıkletime yakın...........

günaydıınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..............

Back
X