• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aaa gerçekten mi motorlumu seninki motorlular 1 milyardan başlıyordu diye biliyorum :26: öyleyse bende alayım aylık 50 TL birşey değilmiş :44:

dunlop fit adı bi araştır istersen ben pek anlamam teknik özelliklerden
ve 2 saattan fazla kullanılıyor günde seside yok gibi ayakkabının sesi var yanlız

Son düzenleme:
50 dk plates toplamda 325 dk oldu kop kooooooooopppppp :66::66::66::66:

slm kizlar........
dünmü :56::56::56:

sabah
bir domates
biber
iki tane kepekli ekmekten tost

ara 1 kurabiye
1 tane süt dilimi

1 tabak dolu dolu sebzeli bulgur
3 kase cacik

aksamda elma

kızlarr selammmm nasıl gidiyor sağlıklı beslenme alışkanlığı :;))
bugün sabah tartıldım dayanamadım yarım kilo vermişim
102 olmuş umarım cumaya kadar çok daha fazla olur :) :54:

kızlar aranızda bazılarınızı tanıyorum, arada bir bizim topikte görüyorum isimlerinizi, bu benim değişim resimlerim, motive olması için burayada ekliyorum...

yaza kadar 70li kilolara inebilirsiniz canlarr :64::64::64: ha gayret :16::16::16:

motiveee- azimmmmmm şişman hatun kalmasıınn :92::92::92::92:

87 kilo :30::30::30:

sonra 63 kilo :21::21::21:

tiplere bakk :))) şimdi gülümsüyorum ama o zamanlar ağlıyordum kesinlikle vazgeçmeyin... veriliyor... kendinize bahaneler yaratmayın

benim çok şükür sağlık problemim yoktu, bir sıkıntı çekmedim ama kilo bütün hastalıkların başlangıcı kızlar...

Son düzenleme:
kızlar aranızda bazılarınızı tanıyorum, arada bir bizim topikte görüyorum isimlerinizi, bu benim değişim resimlerim, motive olması için burayada ekliyorum...

yaza kadar 70li kilolara inebilirsiniz canlarr :64::64::64: ha gayret :16::16::16:

sonra 63 kilo :21::21::21:

tiplere bakk :))) şimdi gülümsüyorum ama o zamanlar ağlıyordum kesinlikle vazgeçmeyin... veriliyor... kendinize bahaneler yaratmayın

benim çok şükür sağlık problemim yoktu, bir sıkıntı çekmedim ama kilo bütün hastalıkların başlangıcı kızlar...

canım yaaaa harika gerçekten tebrik ediyorum seni darısı bize :)

benim çok şükür sağlık problemim yoktu, bir sıkıntı çekmedim ama kilo bütün hastalıkların başlangıcı kızlar...[/COLOR][/B]

Maşalllaaaaah sana yaaa valla maşallaaahhh :nazar: süper olmuşsun yahu son resmine baaa-yyılll-dııımmmmm
Demekki istenince oluyor ve istiyoruz olacak :62:

bravo çok güzel vermişsin ya bakıyorum hep altmışlı kilolara düşmüşsünüz hayal edemiyorum şu an ama gidicek bu fazlalıklar inş

darkolive tebriler cnm:130::130::130::130::130::130::130::130::130:
topiğin spor canavarı merhaba :8::8::8:
mükafatını alıcaksın eminim :65::65:

Maşalllaaaaah sana yaaa valla maşallaaahhh :nazar: süper olmuşsun yahu son resmine baaa-yyılll-dııımmmmm
Demekki istenince oluyor ve istiyoruz olacak :62:

teşekkürler canım benim, topiğimizde bu ara herkes resim ekliyor 5 arkadaş 1 yıl önce başladık ve 20nin üstünde kilolar verdik :64::64: değişimlere bakabilirsiniz :81::81::81:

sizde ekleyin hiç utanıp sıkılmayın ilerde dönüp bakıcaksınız bu çok hoşunuza gidecek emin olun :69::69::69:

Zayıflıyım gidip her topice boy boy resimlerimi koyacammm :27: :60: ahdım olsun :37:

diğer topiklerden daha samimi geliyorsunuz bana, bazılarınızı da tanıyorum :17::17::17:

koyayım dedim belki bugün yapacağınız bir kaçamağı yapmassınız bugün :69::69::69:

umarım yanlış anlamamışsınızdır kızlar :87::87: öpüyorumm :16::16:

darkolive diyet başarı öykünde yazdığın şu notu çok beğendim alkışlıyorum seni :46: :46: :46:

Obezite ; BÜYÜYEN BEDENLERDE KÜÇÜLEN DÜNYALAR YARATARAK , KÜÇÜLEN DÜNYAMIZDA VARLIK SAVAŞI VERMEKTİR...

diğer topiklerden daha samimi geliyorsunuz bana, bazılarınızı da tanıyorum :17::17::17:

koyayım dedim belki bugün yapacağınız bir kaçamağı yapmassınız bugün :69::69::69:

Yok canım yaaa niye yanlış anlayalım ne güzel gaza getiriyorsun bizleri :81:
Çok güzel olmuşsun ben çok beğendim açıkçası canlı örnekler görmek bizi daha çok motive ediyor teşekkür ederiz bizimle paylaştığın için :81: :71: :16:

senin yazını görmüştüm sokakta kilolu görsem gidip konuşucam diyordun buradada görünce aha bize konuşmaya gelmiş dedim çok teşekkürler ayrıca sizi takip ediyorum iksirini orti olayınızıda çaldım ona göre:27:

senin yazını görmüştüm sokakta kilolu görsem gidip konuşucam diyordun buradada görünce aha bize konuşmaya gelmiş dedim çok teşekkürler ayrıca sizi takip ediyorum iksirini orti olayınızıda çaldım ona göre:27:

iksir gerçekten yararlımı :44: ben 2 kere yaptım içtim ama devamını getirmedim darkolive bu iksir dediğiniz elma,limon,karanfil,tarçın,karabiber olan değil mi ??? sen etkili olduğuna inanıyormusun :44:

iksir gerçekten yararlımı :44: ben 2 kere yaptım içtim ama devamını getirmedim darkolive bu iksir dediğiniz elma,limon,karanfil,tarçın,karabiber olan değil mi ??? sen etkili olduğuna inanıyormusun :44:

yok canım yeşilçay la limon atıyordum tek ben tok tutuyor ama sonradan mideme gelmedi bıraktım diğerlerini katınca tadı kötü oluyor

Back
X