• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar ya sabahtan beri yemek borum yanıyor reflüm yok ama arada bir oluyor böyle 2 tane soda içtim banamısın demedi sizin bir öneriniz varmı :50:

Kızlar ya sabahtan beri yemek borum yanıyor reflüm yok ama arada bir oluyor böyle 2 tane soda içtim banamısın demedi sizin bir öneriniz varmı :50:

bol bol su iç..bide şu nnaneli mide şurupları varya ondan içebilirsin..ben hamileyken reflü olmuştum doktor vermişti ancak öyle dayanabiliyordum.....

kimin cidden bu yola baş koyduğu belli olmuyor canım tek sebep bu ... ciddiyetsiz yaklaşımlar kayboluyor birsüre sonra ortadan zaten... eğer sen samimi olursan burdakilerde sana samimi yaklaşır bu bir topik kararı veya kuralı değil ama ister istemez böyle oluyor... onun için sen kararlıysan herkes seni ciddiye alır merak etme.....

Tamamen katılıyorum canım sana :16: Arkadaşlar gelen giden çok olduğundan emin olun kalıcı olursanız burada çok güzel paylaşımlar bulursunuz.

ortim cok tesekkür ederim destegin icin
ama artik sinirlendikce yemeyi degil sporu seciyorum insallah böyle devam eder
yoksa yine yukari dogru cikarim ama benim niyetim asaya düsmekki bu sinirlendigim insanlara
bana zarar veremediklerini aksine beni dahada bu yolla ittiklerini göstermek icin:71:

menümüde unutmadan yazayim

sosis 10 gr. 29 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
çay - şekerli (1 ad. kesme şeker) 1 fincan 20 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.

1. ARA ÖĞÜN

elma 1 ad. 60 cal.

ÖĞLE YEMEĞİ

tarhana çorbası 1 por. 140 cal.
havuç salata 1 por. 144 cal.
brokoli 100 gr. 35 cal.

2. ARA ÖĞÜN

portakal 1 ad. 50 cal.

AKŞAM YEMEĞİ

mantar güveç 1 por. 190 cal.
pirinç pilavı 1 por. 320 cal.
göbek salata - mısırlı 1 por. 182 cal.

pardoin sporumuda yazim
120 dakika yürüyüs
30 saat ip atlamak
3 litre su

ah ortımm ahh zaten bızı bu sınır stress bu hale getırdı sakın sınırlendıgın de yeme su ıc veya dedıgın gıbı yurü cnm bosver aşagı ınelımdeherkezın agzı acık kalsın bızı goruncee ben cokk cıddı kararlıyımm sende morelını yuksek tut canını sıkmaa tamam mı cnmm

afıyet olsun cnmm cok guzell hele yuruyüşünn benı mahvettıı cok yürümüşsün maşallahh bravo tabrık edıyorum senı

batuu 30 saat ip mı atladınn :53::53:

Son düzenleme:
menüm

KAHVALTI
uno light form ekmeği 2 dilim 84 cal.
zeytin (siyah) 6 gr. 12 cal.
marul 20 gr. 3 cal.
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
1. ARA ÖĞÜN
elma 1 ad. 60 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
marul 50 gr. 7 cal.
uno light form ekmeği 1 dilim 42 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
2. ARA ÖĞÜN
çam fıstığı 15 gr. 90 cal.
çorbalar (unlu) 1 kase 280 cal.
irmik helvası 20 gr. 70 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
beyaz peynir 1 kib. kut. 80 cal.
ekmek - beyaz 1 dilim 90 cal.

60 dk yurudum --400

2 lıtres su içtim

Tünaydın arkadaşlar :)

Ben bu gün çok geç kalktım ve sadece 1 muz yedim canım bir şey istemedi.Gün içinde de çok yememeye çalışacağım.
bu saate kadar bi muzla mı kaldın düzenli yesen daha iyi olmazmı:61:
Merhaba kızlar yarıdan itibaren diyete başlıyorum yaza kadar düzenli kilo vermek istiyorum.Bu gruba girebilirmiyim.
Boy:168
kilo:en son 110 civarıydı :50:

Acele CEVAP :)
hoş geldin canım
ortim cok tesekkür ederim destegin icin
ama artik sinirlendikce yemeyi degil sporu seciyorum insallah böyle devam eder
yoksa yine yukari dogru cikarim ama benim niyetim asaya düsmekki bu sinirlendigim insanlara
bana zarar veremediklerini aksine beni dahada bu yolla ittiklerini göstermek icin:71:

göbek salata - mısırlı 1 por. 182 cal.
ben de sinirlenince yiyorum kim zararda bil bakalım kendimize oluyor onların ruhu duymuyor
daha hiç yemedim şimdi de yemem herhalde ama evin içinde biraz ses yapsam mesela süpürge falan tutsam mı die düşünüyorum ama çok ağır ki uykusu yaa:43:

nese hazırliim bari sofrayı ama bana kahvaltı etçem ben yeni uyandım derse o zaman olanları anlatırım sora :66::66::66::52:
amannnnn benimkine bando gelse tınlamaz uyurrrrrrr uyurrrr uyurrrrrrrrr

yudum yudum süt iç saraçoğlu öyle demişti

Hergünüm böyle olur umarım o zaman 19 temmuza kalmadan 99 olurum herhalde :16:
Sabahtan beri spordu yürüyüştü horondu oturmadım bile akşama yazacağım toplamını akşama daha çoookkk var ve ben birazdan kalkıp yine horon tepeceğim akşamda leslie yapacağım :66: ervaaammmmm maksadım sana ulaşmak canım 300 dakika yarışı devam etmekte millet ervam çıtayı yükseltiyor biz peşinen gidelim bari :61:

artik ben sizin arkanizdan gelirim cnm bu hafta ehliyete agirlik vermem lazim ama haftaya esmeye gelicem ins:10::10::10::10:

İlk menü paylaşımı benden olsun :27:
Sabah 11:00
1 kk peynir,5 zeytin,1 tatlı kaşığı krem peynir,1 kk tahin helva,2 dilim light ekmek
Ara 12:00
1 elma
Öğle 15:20
6 kaşık eti form müsli,1 bardak yy süt
Akşam 17:20
2 kase mercimek çorbası,2 dilim light etmek,1 dilim beyaz ekmek
Acıkırsamda yoğurt yerim artık :61:

2 kupa yeşilçay,2 lt su,2 soda
45 Dk. leslie + 25 Dk. Tempolu yürüyüş + 50 dk. horon :32: = 120 dk. :nazar: Leslie yaparsam eklerim üstüne :34:
şimdilik haftalık toplam = 225 DK :nazar:.

cnm menünde sporunda cok güzel :34::34:

Son düzenleme:
artik ben sizin arkanizdan gelirim cnm bu hafta ehliyete agirlik vermem lazim ama haftaya esmeye gelicem ins:10::10::10::10:

cnm menünde sporunda cok güzel :34::34:

Ayyy inşallahh alırsın ehliyetini geçersin sınavlarını :81: o kadar para veriliyor kurslara ben üzülüyorum kardeşimde zorla geçti son sınav hakkında :50:
Bu hafta yoksun demek :23: o zaman şampiyon belli ikinci kim :60: :60: :60:

Benim menüm:

sabah 7.00 de kahvaltı:
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
1 küçük dilim peynir
domates,maydonoz,4 zeytin
azcık bal(çeyrek gevrek):30:
1 bardak form çay

Öğle:
1 ç.peynirli tost , 1 bardak süt

Ara: küçük bi poğaça

Akşam: 1 kase domates çorbası
4 köfte 1 kase yağsız makarna
2 kaşık yağsız yoğurt
büyükçe bi kase mor lahana salatası

bugünlük yediklerim bu kadar şimdi de soda içiyorum..

bide sadece 20 dakka yürüyüş yapabildim ama biraz da ev işi yaptım..

tamam teşekkür ederim..
o zaman ilk önce yapmam gerekeni şimdi yapiim:34:
yaşım:26
boyum 1.75
kilom: 103
Daha önce bi çok kereler rejim yaptım ve zayıfladım da. ama kendimi bildim bileli kiloluyum öyle doğmuşum zaten:))118 kiloyu gördüm tartıda eskiden ama 75 kiloya düşmüşlüğüm de var,
spor salonlarına gittim,yürüyüşlere çıktım diyetisyene gittim,ilaç kullandım,kavitasyona gittim ama hep geri aldım..(büyük bi hızla)
Ama bu sefer kararlıyım çünkü birazcık zayıfladıktan sora bebiş istiyorum:49:
şimdilik bu kadar :)teşekkürler batuhanım memnun oldum ben sofra hazırliim açtıktan ölmeden, sonra yine yazarım

ozaman yapabilecegini biliyorsun hele birde bebek istiyorsan cabucak vereceksin bu kilolari insallah
hosgeldin tekrardan aramiza

ah ortımm ahh zaten bızı bu sınır stress bu hale getırdı sakın sınırlendıgın de yeme su ıc veya dedıgın gıbı yurü cnm bosver aşagı ınelımdeherkezın agzı acık kalsın bızı goruncee ben cokk cıddı kararlıyımm sende morelını yuksek tut canını sıkmaa tamam mı cnmm

afıyet olsun cnmm cok guzell hele yuruyüşünn benı mahvettıı cok yürümüşsün maşallahh bravo tabrık edıyorum senı

batuu 30 saat ip mı atladınn :53::53:

:27::27::27:kiz yok 30 dakika olacakti o :52::52:

bu saate kadar bi muzla mı kaldın düzenli yesen daha iyi olmazmı:61:

hoş geldin canım

ben de sinirlenince yiyorum kim zararda bil bakalım kendimize oluyor onların ruhu duymuyor

yudum yudum süt iç saraçoğlu öyle demişti

evet kimsenin ruhu duymuyor ama bu sefer kararli oldugum icin allahin izniyle uymayacam
allahim utandirmaz insallah

ayneen neyse sonunda uyandı benim kocacanım ezel izliyoruz..artık sabaha kadar otururuz:16:

ozaman yapabilecegini biliyorsun hele birde bebek istiyorsan cabucak vereceksin bu kilolari insallah
hosgeldin tekrardan aramiza

hoşbulduk canım inş hepimiz kurtuluruz şu fazlalıklardan da hafifleriz biran önce..

tskler cnm ins gecerim bende buralardayim yine ama spordan cok ehliyeti düsünmem lazim :3::3:

ervam o kadar spora rağmen geçen hafta 1 kilo verdin verilen kilo bazenbasküle yansımıyor ama sen vücudundan anlıyorsundur toparlanıyorsundur sıkılaşıyorsundur farkettinmi bunu vucudunda :26:

bugünkü :56::56::56:

9 da bi kepekli sandwich

12 de kahvalti
patates kavurmasi
domates biber salatalik

ara
7 yarim ceviz
7 badem
2 kuru kayisi

öglen
1 kase yogurtlu müsli

aksam
nedense cnm bi sey istemedi biraz yogurlu salata

ara
cilekli yogurt

veeee 60 dk yürüyüs hava güzeldi toplamda 205 dk oldu :66::66::66::66:

Kilo veren insanların resimleri paylaşılmış önceki ve sonraki halleri paylaşmak istedim ilerlettikçe diğer kişileride görebilirsini :34:

Kolayı bıraktı 60 kilo verdi - Milliyet Foto Galeri

çok teşekkürler gerçekten ilginç azimle insan neleri başarıyor..inş bizde başarıcaz..
bu arada boğazım yanıo dedin ya bende o dertten çok muzdaribim ama benim taşlardan dolayı
talcid çiğneme tableti benim tek çarem tavsiye ederim

maryporker canım sana hoşgeldin dedimmmi hatırlamıyorum açıkçası çünkü bu aralar çok gidip gelen oluyor ama sen daimi kalıcı gibi duruyorsun umarım hepberaber veririz kiloları :34:

Back
X