- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ya sabahtan beri yemek borum yanıyor reflüm yok ama arada bir oluyor böyle 2 tane soda içtim banamısın demedi sizin bir öneriniz varmı![]()
Kızlar ya sabahtan beri yemek borum yanıyor reflüm yok ama arada bir oluyor böyle 2 tane soda içtim banamısın demedi sizin bir öneriniz varmı![]()
kimin cidden bu yola baş koyduğu belli olmuyor canım tek sebep bu ... ciddiyetsiz yaklaşımlar kayboluyor birsüre sonra ortadan zaten... eğer sen samimi olursan burdakilerde sana samimi yaklaşır bu bir topik kararı veya kuralı değil ama ister istemez böyle oluyor... onun için sen kararlıysan herkes seni ciddiye alır merak etme.....
ortim cok tesekkür ederim destegin icin
ama artik sinirlendikce yemeyi degil sporu seciyorum insallah böyle devam eder
yoksa yine yukari dogru cikarim ama benim niyetim asaya düsmekki bu sinirlendigim insanlara
bana zarar veremediklerini aksine beni dahada bu yolla ittiklerini göstermek icin
menümüde unutmadan yazayim
sosis 10 gr. 29 cal.
ekmek - kepekli 2 dilim 120 cal.
salatalık 1 ad. 11 cal.
domates 1 ad. 14 cal.
çay - şekerli (1 ad. kesme şeker) 1 fincan 20 cal.
haşlanmış yumurta 1 ad. 77 cal.
1. ARA ÖĞÜN
elma 1 ad. 60 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
tarhana çorbası 1 por. 140 cal.
havuç salata 1 por. 144 cal.
brokoli 100 gr. 35 cal.
2. ARA ÖĞÜN
portakal 1 ad. 50 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
mantar güveç 1 por. 190 cal.
pirinç pilavı 1 por. 320 cal.
göbek salata - mısırlı 1 por. 182 cal.
pardoin sporumuda yazim
120 dakika yürüyüs
30 saat ip atlamak
3 litre su
cnm anneminde reflüsü var annem 1kasik bal yiyor ancak rahatliyor
bu saate kadar bi muzla mı kaldın düzenli yesen daha iyi olmazmıTünaydın arkadaşlar :)
Ben bu gün çok geç kalktım ve sadece 1 muz yedim canım bir şey istemedi.Gün içinde de çok yememeye çalışacağım.
hoş geldin canımMerhaba kızlar yarıdan itibaren diyete başlıyorum yaza kadar düzenli kilo vermek istiyorum.Bu gruba girebilirmiyim.
Boy:168
kilo:en son 110 civarıydı
Acele CEVAP :)
ben de sinirlenince yiyorum kim zararda bil bakalım kendimize oluyor onların ruhu duymuyorortim cok tesekkür ederim destegin icin
ama artik sinirlendikce yemeyi degil sporu seciyorum insallah böyle devam eder
yoksa yine yukari dogru cikarim ama benim niyetim asaya düsmekki bu sinirlendigim insanlara
bana zarar veremediklerini aksine beni dahada bu yolla ittiklerini göstermek icin
göbek salata - mısırlı 1 por. 182 cal.
amannnnn benimkine bando gelse tınlamaz uyurrrrrrr uyurrrr uyurrrrrrrrrdaha hiç yemedim şimdi de yemem herhalde ama evin içinde biraz ses yapsam mesela süpürge falan tutsam mı die düşünüyorum ama çok ağır ki uykusu yaa
nese hazırliim bari sofrayı ama bana kahvaltı etçem ben yeni uyandım derse o zaman olanları anlatırım sora![]()
Hergünüm böyle olur umarım o zaman 19 temmuza kalmadan 99 olurum herhalde
Sabahtan beri spordu yürüyüştü horondu oturmadım bile akşama yazacağım toplamını akşama daha çoookkk var ve ben birazdan kalkıp yine horon tepeceğim akşamda leslie yapacağımervaaammmmm maksadım sana ulaşmak canım 300 dakika yarışı devam etmekte millet ervam çıtayı yükseltiyor biz peşinen gidelim bari
![]()
İlk menü paylaşımı benden olsun
Sabah 11:00
1 kk peynir,5 zeytin,1 tatlı kaşığı krem peynir,1 kk tahin helva,2 dilim light ekmek
Ara 12:00
1 elma
Öğle 15:20
6 kaşık eti form müsli,1 bardak yy süt
Akşam 17:20
2 kase mercimek çorbası,2 dilim light etmek,1 dilim beyaz ekmek
Acıkırsamda yoğurt yerim artık
2 kupa yeşilçay,2 lt su,2 soda
45 Dk. leslie + 25 Dk. Tempolu yürüyüş + 50 dk. horon= 120 dk.
Leslie yaparsam eklerim üstüne
şimdilik haftalık toplam = 225 DK.
artik ben sizin arkanizdan gelirim cnm bu hafta ehliyete agirlik vermem lazim ama haftaya esmeye gelicem ins
cnm menünde sporunda cok güzel![]()
tamam teşekkür ederim..
o zaman ilk önce yapmam gerekeni şimdi yapiim
yaşım:26
boyum 1.75
kilom: 103
Daha önce bi çok kereler rejim yaptım ve zayıfladım da. ama kendimi bildim bileli kiloluyum öyle doğmuşum zaten:))118 kiloyu gördüm tartıda eskiden ama 75 kiloya düşmüşlüğüm de var,
spor salonlarına gittim,yürüyüşlere çıktım diyetisyene gittim,ilaç kullandım,kavitasyona gittim ama hep geri aldım..(büyük bi hızla)
Ama bu sefer kararlıyım çünkü birazcık zayıfladıktan sora bebiş istiyorum
şimdilik bu kadar :)teşekkürler batuhanım memnun oldum ben sofra hazırliim açtıktan ölmeden, sonra yine yazarım
ah ortımm ahh zaten bızı bu sınır stress bu hale getırdı sakın sınırlendıgın de yeme su ıc veya dedıgın gıbı yurü cnm bosver aşagı ınelımdeherkezın agzı acık kalsın bızı goruncee ben cokk cıddı kararlıyımm sende morelını yuksek tut canını sıkmaa tamam mı cnmm
afıyet olsun cnmm cok guzell hele yuruyüşünn benı mahvettıı cok yürümüşsün maşallahh bravo tabrık edıyorum senı
batuu 30 saat ip mı atladınn![]()
bu saate kadar bi muzla mı kaldın düzenli yesen daha iyi olmazmı![]()
hoş geldin canım
ben de sinirlenince yiyorum kim zararda bil bakalım kendimize oluyor onların ruhu duymuyor
amannnnn benimkine bando gelse tınlamaz uyurrrrrrr uyurrrr uyurrrrrrrrr
yudum yudum süt iç saraçoğlu öyle demişti
amannnnn benimkine bando gelse tınlamaz uyurrrrrrr uyurrrr uyurrrrrrrrr
ozaman yapabilecegini biliyorsun hele birde bebek istiyorsan cabucak vereceksin bu kilolari insallah
hosgeldin tekrardan aramiza
Ayyy inşallahh alırsın ehliyetini geçersin sınavlarını :81: o kadar para veriliyor kurslara ben üzülüyorum kardeşimde zorla geçti son sınav hakkında
Bu hafta yoksun demeko zaman şampiyon belli ikinci kim
![]()
![]()
![]()
tskler cnm ins gecerim bende buralardayim yine ama spordan cok ehliyeti düsünmem lazim![]()
Kilo veren insanların resimleri paylaşılmış önceki ve sonraki halleri paylaşmak istedim ilerlettikçe diğer kişileride görebilirsini
Kolayı bıraktı 60 kilo verdi - Milliyet Foto Galeri