Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he yaa nerdesin ... bende şimdi anneme gidiyorum ...yarın da olmam... p.tesi buluşalım tatlım....saferan orti olduk bi türlü buluşamadık seninle ayol
yarasıııınnn......30 dk horon teptim geldim amannn çok yorulmuşum yahubu horon tepmek leslieden daha çok terletiyor insanı herkese öneriyorum :81:
tut boğazını .....sen kazan....:18:ayyy kızlarrr az buz değil yaa tamm 100.4 olmusum simdie kadar hiç 100 e cıkmamıstımkankimle iddaya girdik hele ki bu sefer diline düşmemem için kesin bu işi kökünden bitirmem lazımm
he yaa nerdesin ... bende şimdi anneme gidiyorum ...yarın da olmam... p.tesi buluşalım tatlım....
yarasıııınnn......
tut boğazını .....sen kazan....
öle olcak bu seferfrr acayip hırs yaptımmmm![]()
BEN GELDİMMMMMMMMMMMM
internetimde sorun vardı girdim yazamadan tak gidiyordu deli oldum deliii...
kilo konusuna gelincee... :// malesef aynıyımmmm sadece 2 haftada 100 gram verebildim ben neden böyle oldm bilmiyormspor hiç yapmadım ama dün tekrar başladım...
bugün yediklerimi yazayım
sabah 1 tost-çay
öğlen k flakes k bar
ikindi 2-3 sarma ve yarım börek- biraz havuç salata
akşam tavuk ızgara
ara meyve 2 porsiyonn
sınavdı derkenn o derken kilo kaldı bendee
dün yazmıştım bunu sayfaları okudum okudum cevap yazan olmamış hatırlamadınız mı beni yoksaaa :2::2:![]()
Ayyy canım sıkıldı ya Menümü yazayım bari
Sabah
2 tane mercimek köftesi, 2 dilim light ekmek arasına sürülmüş krem peynir
Öğle
6 kaşık eti form müsli, 1 bardak yy süt
Akşam
5 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı, 1 porsiyon karnıbahar, 2 kaşık yoğurt
2.5 lt su
45 dk leslie + 30 dakika horon = 75 Dk. ( 25 dk daha leslie yapacağım. )
tombul kelebek canım şu leslıe yı nerden indirdin...
Canım google '' sende zayıfla leslie '' yaz ordan çıkıyor link veremiyorum site göstermiyor linkleri![]()
canım sagol ama bakınırken gördümki sevgili arkadasımız citol burada leslıe sayfası acmıs.videolarıda sagolsun oraya yuklemıs..![]()
![]()
![]()
gerçekten miiiii bende bakayım hemen bulamazsam diye sende linki paylaşırsan sevinirim
![]()
![]()
tombulum sevdim senı ortin varmı.
biraz kendinden bahsetsene.
bak ben kendımı anlatayım 37 yasında 4 çocuk annesı tombul bır bayanım bursalıyım.
eger ortın varsa olmayanlara duyrulur...iddalıyım kuvvetli bır rakibim...![]()
neden hatırlamayalım canımne yaptın verebildinmi derslerini
![]()