• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kestane şekerimi :23: :86: bilsem ben ortin olurdum yaww :37: :27: :60:

ben sana ortılıgı teklıf etmıstım yavyuuuum kacırdın..:60:

benım bıtanecık ortım var nagış..:29:

beyzuşcugum sen benı gormedın galıba senın benı sevdıgını bılıyorum gelısımede sevınecegını zannedıyorum :59:ama sen bana bır kelıme etmedım annem :58:

Faktörcüüümmm nerelerdesssinnnn pazarları yalnız bırakmazdın seni beni dikkatimi çekti de eskisi kadar sık girmiyorsun KK ya sorunmu var yok sa bu hafta relax takılacağın içinmi gelmiyorsun :44:

ben sana ortılıgı teklıf etmıstım yavyuuuum kacırdın..:60:

benım bıtanecık ortım var nagış..:29:

beyzuşcugum sen benı gormedın galıba senın benı sevdıgını bılıyorum gelısımede sevınecegını zannedıyorum :59:ama sen bana bır kelıme etmedım annem :58:

Haklısın kaçırdım :27: neyse zaten 1 sene daha kestane şekeri falan yememem lazım :37: seneye orti oluruz belki :9: ben 75ten 68e düşmeye çalışırken falan :60:

Bedenine değil kendine değer ver, ve gönlünü olgunlaştır! Çünkü kişi; bedeni kadar değil, ruhu kadar insandır !!..

Diyet Mücver Tarifi :34:
3 adet rendelenmiş büyük boy kabakla;3-4 sap doğranmış yeşil soğan,1 demet maydonoz,1 demet dereotu,1adet kıyılmış kurusoğanı harmanlıyoruz.içerisine 2 yumurtayı çırpıp karıştırıyoruz.1 ufak kalıp beyaz peyniri ufalayıp karışımın içerisine katıyoruz.son olarak harmanlanmış karışımımıza 3 çorba kaşığı un ilave ediyoruz.karabiber,nane,kekik ve pul biberimizide eklemeyi unutmuyoruz:)
tepsimize yağlı kağıt serip,karışımı döküyoruz,180 derece fırında yaklaşık 30 dakika kadar pişiriyoruz.yağsız,bol vitaminli ve leziz böreğimiz yenmeye hazır!!

Selam kızlarrrr,

Dün gelemedim siteye hiç... Çünkü çok gezdim çok yoruldum... Düşüp uyudum sonra... :78:Ama dün gittiğim yerde çok hafif ve şahane bir salata çeşidiyle karşılaştım ve ben pek böyle salatalarla beslenmezdim ama artık böyle salatalar yapmaya tam da dün karar verdim...:81: Salata da kuskus makarna, haşlanmış havuç, konserve mısır, salatalık turşusu, tavuk haşlanmış ve didiklenmiş halde idi, istediğin baharatı koyabilirsiniz ki dün hiç baharat yoktu içinde... Az biraz limon suyu ve az tuz vardı içinde içimi açtı çok güzel olmuştu... Sizlere de tavsiye ediyorum.:56: Bu arada 17 sayfalık bir geçmiş olmuş dün ben de hepsini okuyamadım... İşlerim var yine gideceğim çünkü kısa süreliğine buradayım hepinizi tek tek tek öpüyorummm...:54:

neden olmasın canım..seve seve :57:
hem benım kardesımın adıda nagıhan :66:
bu arada dogunu yemeklerıne ve acısınada bitiyorum.:56:
ne iş yapıyorsun.:68:
biz kardesıme nagiş dıyoruz sanada nagiş diyebilirmıyım :26:
yanlız orti ben seni geçerim sen beni geçersen sana kestane şekeri yollarım

benim kızımın adı da nagihan
ayrıca öğretmenim
yarışa da varım "SEN KAŞINDIN":65::65::65:

Bugün Pazar diye kimsecikler yok burda :97:
Uzun zamandır yürüyüşler yapmadığım için çok hamlamışım. 2 günde haşatım çıktı dayak yemişim gibi heryerim ağrıyor :43:
Bizim evin yakınında bir spor salonu var oranın önünde geçerken numarasını aldım. İnternet siteleride varmış onuda inceledim.Bayanlara özel salonları varmış. Çok hoşuma gitti. Birkaç güne parasını ayarlayıp oraya başlayacağım sanırım. Aylık 130 muş ama ayları arttırarak peşin verilirse daha ucuza geliyor. 3 aylık 290 mış mesela. Daha önce hiç spor salonuna gitmediğimden fiyatlarınıda bilmiyorum. Sizce uygunmu. Reklama girer diye sitenin linkini vermedim. Yasaktır belki bilemedim. :1:

Bugün Pazar diye kimsecikler yok burda :97:
Uzun zamandır yürüyüşler yapmadığım için çok hamlamışım. 2 günde haşatım çıktı dayak yemişim gibi heryerim ağrıyor :43:
Bizim evin yakınında bir spor salonu var oranın önünde geçerken numarasını aldım. İnternet siteleride varmış onuda inceledim.Bayanlara özel salonları varmış. Çok hoşuma gitti. Birkaç güne parasını ayarlayıp oraya başlayacağım sanırım. Aylık 130 muş ama ayları arttırarak peşin verilirse daha ucuza geliyor. 3 aylık 290 mış mesela. Daha önce hiç spor salonuna gitmediğimden fiyatlarınıda bilmiyorum. Sizce uygunmu. Reklama girer diye sitenin linkini vermedim. Yasaktır belki bilemedim. :1:

Fiyat tuzlu gibi geldi bana :26: burda 3 aylık 200 TLydi ama bana çok gelmişti çalışmadığım için gidemedim aylık 130 TL çok para yahu :44: istanbuldasın sanırım bence biraz daha araştır daha uygununu bulursun orası büyük şehir rekabet çoktur herhalde fiyat düşer :40:

Fiyat tuzlu gibi geldi bana :26: burda 3 aylık 200 TLydi ama bana çok gelmişti çalışmadığım için gidemedim aylık 130 TL çok para yahu :44: istanbuldasın sanırım bence biraz daha araştır daha uygununu bulursun orası büyük şehir rekabet çoktur herhalde fiyat düşer :40:

Ayları uzun tutunca düşüyor ama fiyatı.
3 Aylık: 290
6 Aylık : 550
12 Aylık 950 yazıyor sitesinde. + Hafta içi 12:30-16:00 Saatleri arasında % 10 indirim demişler.
Bide büyük biyer sanırım birsürü bişeyler var ondan herhalde. Bi ara başka bi şehirdeydim oradada araştırmıştık spor salonu. Ordada bu civardaydı fiyatlar. Ay nebilim kararsız kaldım :25:

Faktörcüüümmm nerelerdesssinnnn pazarları yalnız bırakmazdın seni beni dikkatimi çekti de eskisi kadar sık girmiyorsun KK ya sorunmu var yok sa bu hafta relax takılacağın içinmi gelmiyorsun :44:

Yok tatlım demiştimya örgüye sardım bu ara. Bere ördüm bitirdim bi tane onla uğraşıyordum. Bu arada kızlar istanbulda olanlar söyleyebilirmi lütfen hava nasıl orda? Eşim gidicekte bugün ona göre kıyafetler hazırliyim :59:

Yok tatlım demiştimya örgüye sardım bu ara. Bere ördüm bitirdim bi tane onla uğraşıyordum. Bu arada kızlar istanbulda olanlar söyleyebilirmi lütfen hava nasıl orda? Eşim gidicekte bugün ona göre kıyafetler hazırliyim :59:

Ben örgü örmeyi bile bilmiyorum :59: sıkıntıdan çatlıyorum 2 gündür ayaz var rüzgar esiyor korkudan dışarıda çıkamıyorum :25: çok sıkıldım böyle evde kapalı kalınca da sadece yemek yemek istiyorum :14: offf yar bana bir eğlence medeeeetttt :50:

Ayları uzun tutunca düşüyor ama fiyatı.
3 Aylık: 290
6 Aylık : 550
12 Aylık 950 yazıyor sitesinde. + Hafta içi 12:30-16:00 Saatleri arasında % 10 indirim demişler.
Bide büyük biyer sanırım birsürü bişeyler var ondan herhalde. Bi ara başka bi şehirdeydim oradada araştırmıştık spor salonu. Ordada bu civardaydı fiyatlar. Ay nebilim kararsız kaldım :25:

Bizim burada var bitane aylık 50 tl canım. Ama eğer fırsatın varsa çık yürü derim. Çünkü yağları yakmak için bol oksijen diyorlar. Yani açık havada yapılan spor gibisi yok. Haftada 4 gün yeterli. Kendini zorlamadan 20-25 dk ile başlayıp zaman içinde artırabilirsin yürüyüşünü. Ben şahsen bi ara başlamıştım salona hevesle ama 3 kez filan gittim sonra canım istemedi. Verdiğim parada boşa gitti. Şimdi her fırsatta yürüyorum. Hele havalar düzelsin çıkıp çıkıp yürücem :10:

Saol canım burdada öyle güneşli ama öğleden sonraları soğumaya başlıyor. Giydirim ben kocişimi sıkı sıkı o zaman :69:
:1::1::1:

Kızzzlar bana bir akıl verin ya :25:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-9-kilo-verdim-denemenizi-tavsiye-ederim.html
bu diyeti yapmayı düşünüyorum ......

Bende görmüştüm bunu bence çok ağır bu diyet. Gerek yok bence. Bide en son sen regldin diye bir önceki haftayla aynı çıkmıştın sanırım. Takma o yüzden verirsin canım.

Bizim burada var bitane aylık 50 tl canım. Ama eğer fırsatın varsa çık yürü derim.......

Ayyy 50 tl mi ne güzel :52:
Ya 2 gündür çıkıp yürüyorum 45 dk. Ama bizim burası hiç müsait değil öle yürümeye. Cadde üstü vızır vızır arabalar. Bir sürü insan kalabalığı. Sabah erken çıktığım halde böyle. Öğlene kalsam kimbilir nasıl olcak. O yüzden hiç sevmiyorum böyle. İşkence gibi geliyor valla. :25: Bide şey diyorum aylık okadar para vericeğime eve taksitle yürüyüş bandımı alsam :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızzzlar bana bir akıl verin ya :25:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-9-kilo-verdim-denemenizi-tavsiye-ederim.html

bu diyeti yapmayı düşünüyorum şok diyet biliyorum şimdiye kadar bu tarz diyetlere sıcak bakmıyordum zaten ama çok yavaş kilo veriyorum acaba bunu uygulasam mı 3-5 kilo versem belki hızlanır kilo vermem ne diyorsunuz :26:

Bu diyet karbonhidrat dietindende fena gözüküyor canım yaa. Sen bilirsin ama sağlıksız görünüyor. Aç kalabilirsin bence bu dietle

:1::1::1:

Bende görmüştüm bunu bence çok ağır bu diyet. Gerek yok bence. Bide en son sen regldin diye bir önceki haftayla aynı çıkmıştın sanırım. Takma o yüzden verirsin canım.

Ayyy 50 tl mi ne güzel :52:
Ya 2 gündür çıkıp yürüyorum 45 dk. Ama bizim burası hiç müsait değil öle yürümeye. Cadde üstü vızır vızır arabalar. Bir sürü insan kalabalığı. Sabah erken çıktığım halde böyle. Öğlene kalsam kimbilir nasıl olcak. O yüzden hiç sevmiyorum böyle. İşkence gibi geliyor valla. :25: Bide şey diyorum aylık okadar para vericeğime eve taksitle yürüyüş bandımı alsam :44:

Bende onu dicektim eğer yürüyüş yolu filan yoksa zor tabii. Okadar paraya yürüyüş bandı alsan , açarsın pencereleri , havalandırırsın evi bi güzel. Sonra tv nin karşısına koyarsın bandını. Hem canın sıkılmaz hemde spor yapmış olursun. Bizim burası yürüyüş için çok müsait ama önümüzdeki kış için bende düşünüyorum yürüyüş bandı almayı.

Back
X