Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
resmin yeni mi güzelim vallahi super gitmiş heryerden de eşit gitmiş, hiçbiryerinde bi çıkıntı yok maşallah.
Asucum bence de gayet iyi görünüyorsun, resmine baktımda şimdi. Vücudun orantılı, az bişey kalmış ha gayret :) Öncesi-sonrası yapsan resimlerde daha net anlaşılır, bekliyorum şahsen bu resimleri.
Birde bu resimdeki yer Çamlıca tepesi mi yoksam ?
Yektaa ve Dalokay arkadaşlarım (Daloki bende sana Mutlu diyim mi :) )
Ne kadar güzel 3 ayda 16-17 kiloları buldunuz, çok şanslınız, maşallah diyorum azminizeİnşallah hep böyle devam eder, istediğiniz kiloya rahatça inersiniz.
4 gün sonra, ben başlayalı tam 3 ay olacak.. Toplamda 8,5 kg ancak verebildim. Benim motor biraz tekliyor malum, ama arkanızdayımm![]()
canım yazıyor zaten çarşamba 60dk. tabloya bak. totalde 140 yazmışım o hatalı, 160dk olcak. yine de 180 altı ve vasat oluyor canım.
liste sondu bu hafta. bir arkadaşımız devralırsa eklenirsin.
sağolun kızlar.
tatil değil tam anlatamadım herhalde. 1 hafta kadar kpss ye bakacağım burada vakit geçiremem birazdan da çıkıcam hatta.
sonra ev taşımakla uğraşacağım neti keserim.
sonra tatile gideceğim, en son da antalya'ya eve gideceğim. evde de net yok. bu arada laptopum ya da uygun cep telim de yok ki cafeden bir yerden wireless la gireyim. durum bu yani. 2 hafta kadar daha arada selam veririm sonra meçhul bir tarihe kadar yokum![]()
Ankaralı hemşehrilerim ne zaman buluşuyoruz bakalım![]()
ben de ankaralıyım bende sizinle bulusmak ıstıyorum hanfendüüü cok hayranım sıze de![]()
gel bu akşam buluşalım çıtırım![]()
ayşem biz arkadaş değilmiymişiz yawolduk artık
![]()
gel bu akşam buluşalım çıtırım![]()
Yektaa ve Dalokay arkadaşlarım (Daloki bende sana Mutlu diyim mi :) )
Ne kadar güzel 3 ayda 16-17 kiloları buldunuz, çok şanslınız, maşallah diyorum azminizeİnşallah hep böyle devam eder, istediğiniz kiloya rahatça inersiniz.
4 gün sonra, ben başlayalı tam 3 ay olacak.. Toplamda 8,5 kg ancak verebildim. Benim motor biraz tekliyor malum, ama arkanızdayımm![]()
burada aslı ve benden başka kimler ankaralı yaa :))
arkadaşlar bu arcak benim hala zayıflamaya çalışan boyu 170 olup 67 küsür kiloda olan kardeşim ve de meşhur yeğenimin annesi olur
sen de mi ankaradasın oo ne güzel bilmiyordum