• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asu,ailecek çok hoş çıkmışsınız ne şanslı annesin iki kızınla birlikte...:nazar::nazar:

Bu arada vücut yapın çok orantılı..

yenacim eline koluna saglik ben yarina birakirsin sanmistim cimmekden sonra cok yorulmussundur bizim icin ugrastin :54:

Son düzenleme:
derincim maşallah naza çok tatlı Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin güzel yüzü hep gülsün canım:54:

Derincim çok güzel maşallah,suphanallah..Fakat çok büyük biraz küçültsen daha iyi olur...

PAsta hiiç güzel görünmüyor,ben olsam tadına bile bakmazdım..:63::63: :27:

BEYZUŞUM hoşgeldin ayrıca tebrik adiyorum seni..Fark atıyosun bana her hafta...:nazar::nazar:

ceco şimdi kaç kilosun boyun uzun kiloları çok göstermiyorsun

Kız boyu kim kaybetmişte ben bulayım :60: Topu topu 1.54 boy var bende:52:
şu an 118.6 kiloyum maalesef ama bir kaç ay sonra bende ikili rakamlara düşecem inşallah

Barışı uyuttum hemen oturdum başına..:)

Allahım ne zırladı bugün, ne kapris yaptı...Sudan çıkmaz,şapka takmaz,krem sürünceye kadar milleti başımıza topladı...
Şimdide melek gibi uyuyo sıpacan.:)

Hoş geldin YENACIĞIM.....

Çocuklar olunca çimmek bile müşkül değilmi canım.Ne yapsın Barışçık?O'nun da bir kişiliği var; belki şapka takıp krem sürmek istemiyor Aaaaaaaa.Rahat bırakın delikanlıyı....
Ufak tefek kaprislerin dışında belli ki çok güzel bir gün olmuş...Çok sevindim canım senin adına.
Oğlan biraz daha büyüsünde her yıl gittiğiniz Kemer'de ki şu ismi lazım değil şahane otelde beraber tatil yapalım.:28::28::28:Ne güzel olur.Hadi büyütün bir an önce delikanlıları...Oooo Ege'yi bekle ,Barış'ı bekle beni hiç düşünen yok.Neyse ben de bu arada kiloları vereyimde denizler taşmasın......:60:

gördüm yenacım ama boyutu yok ayarlayamadım
sorma tadına bakmadım zaten şu anda bile son lokma karşımdaydı ...

Hoş geldin YENACIĞIM.....

Çocuklar olunca çimmek bile müşkül değilmi canım.Ne yapsın Barışçık?O'nun da bir kişiliği var; belki şapka takıp krem sürmek istemiyor Aaaaaaaa.Rahat bırakın delikanlıyı....
Ufak tefek kaprislerin dışında belli ki çok güzel bir gün olmuş...Çok sevindim canım senin adına.
Oğlan biraz daha büyüsünde her yıl gittiğiniz Kemer'de ki şu ismi lazım değil şahane otelde beraber tatil yapalım.:28::28::28:Ne güzel olur.Hadi büyütün bir an önce delikanlıları...Oooo Ege'yi bekle ,Barış'ı bekle beni hiç düşünen yok.Neyse ben de bu arada kiloları vereyimde denizler taşmasın......:60:

Ne güzel olur birlikte tatil...düşüncesi bile harika...

Çok asi bir tarafı var oğlumun,birde aşırı inatçı..Balık burcu aslında ama neden bu kadar inatçı bilmiyorum hadi 2 yaş sendromu diyorduk ee 3 yaş biticek nerdeyse sendromun bir bitiyo biri başlıyo galiba...

Onun dışında çok iyi geçti dediğin gibi,hava soğuk değildi,su sıcaktı bayağı kaldım suda ama bu seferde yandık kızımla birlikte..Baba oğul kumda biz ana kız suda vakit geçirdik çoğunlukla...

Sen neler yaptın bugün.?

Son düzenleme:
BEYZUŞUM hoşgeldin ayrıca tebrik adiyorum seni..Fark atıyosun bana her hafta...:nazar::nazar:

Hoş buldum canım.Sen de hoş geldin.Yorgun yorgun bizim uğraştın.Ellerin dert görmesin.....
Hiçççççç sana fark atarmıyım canım.Ufak ufak gidiyorum.BİLİYORUM Kİ SEN BANA YETİŞİP GEÇECEKSİN YAKINDA.
Çok yavaş gidiyor aslında.Gayretimin karşılığı 700 gr olmamalıydı;ama maalesef yaş,menapoz ve hypotiroidi olunca bu kadar oluyor...Buna da çok şükür......

DERİNCİĞİM;

Çok tatlı NAZ kız.Maaşallah.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Allah nice mürvetlerini göstersin inşallah......:71::71::71::71::71:

gördüm yenacım ama boyutu yok ayarlayamadım
sorma tadına bakmadım zaten şu anda bile son lokma karşımdaydı ...

Derincim harikasın valla ne diyeyim hörmetlerr diyorum...:42:

Ben olsam anında bir dilimini yalayıp yutmuştum kahveyle..

Yenacımm

Bu arada ben kilo bildiriminde bulunmuştum öğlenden sonra ama gözden kaçtı herhalde :23:
Ama zaten çok ufak bir değiliklikti 300 gr kadar:60: olmuyorum olmuyorum derken bugün adet oldum herhalde ondan bu hafta pek veremedim kilo.
Neyse artık bir sonraki hafta inşallah acısı cıkar:65:

Bide unutmadan beni arkadaş olarak ekleyen Fıstıklara çok ama çoooooooook teşekkür ediyorum.
Neyse eşimin bütün kuzenleri bu gece projektiyonda film seyretmeye bize geldiler (yatıyada tabi) dayanamadım bi iki dakika bana müsade kilo bildirim tablosuna bakcam dedim :60:
Kendinize çok ama çok iyi bakın
Yarın görüşmek üzere kocaman öpüyorum Afet adayları :54::71::54::71:

Hoş buldum canım.Sen de hoş geldin.Yorgun yorgun bizim uğraştın.Ellerin dert görmesin.....
Hiçççççç sana fark atarmıyım canım.Ufak ufak gidiyorum.BİLİYORUM Kİ SEN BANA YETİŞİP GEÇECEKSİN YAKINDA.
Çok yavaş gidiyor aslında.Gayretimin karşılığı 700 gr olmamalıydı;ama maalesef yaş,menapoz ve hypotiroidi olunca bu kadar oluyor...Buna da çok şükür......

DERİNCİĞİM;

Çok tatlı NAZ kız.Maaşallah.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Allah nice mürvetlerini göstersin inşallah......:71::71::71::71::71:

KEsinlikle yaşla ilgisi var maalesef..Artık kabul ediyorum bende.:59:

Yenacımm

Bu arada ben kilo bildiriminde bulunmuştum öğlenden sonra ama gözden kaçtı herhalde :23:
Ama zaten çok ufak bir değiliklikti 300 gr kadar:60: olmuyorum olmuyorum derken bugün adet oldum herhalde ondan bu hafta pek veremedim kilo.
Neyse artık bir sonraki hafta inşallah acısı cıkar:65:

Bide unutmadan beni arkadaş olarak ekleyen Fıstıklara çok ama çoooooooook teşekkür ediyorum.
Neyse eşimin bütün kuzenleri bu gece projektiyonda film seyretmeye bize geldiler (yatıyada tabi) dayanamadım bi iki dakika bana müsade kilo bildirim tablosuna bakcam dedim :60:
Kendinize çok ama çok iyi bakın
Yarın görüşmek üzere kocaman öpüyorum Afet adayları :54::71::54::71:

Ekledim seni listeye canım...Dikkatli bakmadın sanırım..Ama haklısın o kadar kalabalık oldukki...

Back
X