• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ay evet yenaa takip etmeden duramıyorum acayip de uykum geldi ama:))))) ohh ailecek deniz keyfi. karpuz da yediniz mi sahilde:) benim çocukluk şarkım denize gidileceği zaman başlarmışım;

deniz!
deniz!
karpuz keseeeerrrriiz:24:

haha o zaman da işin yeme kısmındaymışım:))))))))

derin maşşallah ne güzel kadınsın ya böyle hükümet gibi ne bileyim yani çok gösterişli ve güzelsin cidden çok beğendim kesinlikle sarısın halinden de iyi bu kızıl:nazar: naz da sana çekmiş;) pü pü püü ikinizee:nazar:

:)))) Güzelmiş şarkın..:) KArpuz yemedik ama kiraz yedik..:))

ay ben yataım kafam bi dünya oldu malum yumurta dayandı kapıya bilgileri emiyoruumm(türk malı dizisinde böyle diyordu sanırım:)

görüşmek üzere..

yektaaa sessiz ve sitemsizz görüyorum seni:))

kizlar bakanlar lütfen bi yorum yazsinlar cok moralim bozuk :50:

eski halimin fotosunu daha öncede eklemistim
malesef format attigim icin elimde sadece bi tane foto kaldi hep aynisini ekliyorum kusura bakmayin...

eski fotorafimda 74 kiloyum suan 80 kiloyum yani o kadar abartilcak bi fark yok ama resimleri yan yana getirince cok büyük fark var
acaba 6 kilo verdikten sonra yine bu 74 kiloluk resmimdeki gibi olurmuyum diyorum ama olamam gibi geliyo

sanki vücudum deforme olmus gibi sklgnI kaybetmis :50:
o zamanlar 18 yasindaydim simdi 22 yasindayim bununda etkisi vardir kesin

bi bakarmisiniz cok mu fark var 6 kilo sonra yine böyle olabilirmiyim acaba ya :59:

gögüslere bakmayin sütyen farki var :77:

Hiç üzülme NEVGÜL....İki foto arasında çok az fark var.Bence 2-3 kilo versen hiç fark kalmayacak.Boşuna üzülüyorsun.Zaten hiç 80 gibi durmuyorsun ki...Vücut yapın çok güzel......

Son düzenleme:
balkona halı sermiştim zor kurtardım nasıl yagdı Allahtan camları silmedim bugün batardı
Valla canım zaten bazı camlarda sanki sensor var yağmur yağdırır.

Barışı uyuttum hemen oturdum başına..:)

Allahım ne zırladı bugün, ne kapris yaptı...Sudan çıkmaz,şapka takmaz,krem sürünceye kadar milleti başımıza topladı...
Şimdide melek gibi uyuyo sıpacan.:)
Ehh olucak okadar annesi büyüyo adam oluyo ondan öyle yapmıştır.

URL=http://imageshack.us/photo/my-images/814/024lk.jpg/][IMG=http://img814.imageshack.us/img814/1220/024lk.th.jpg][/IMG][/URL]

Valla hiçbirini göremedim dünde yazmıştım canım nice mutlu seneler olsun küçük hanıma.

Ne güzel olur birlikte tatil...düşüncesi bile harika...

Çok asi bir tarafı var oğlumun,birde aşırı inatçı..Balık burcu aslında ama neden bu kadar inatçı bilmiyorum hadi 2 yaş sendromu diyorduk ee 3 yaş biticek nerdeyse sendromun bir bitiyo biri başlıyo galiba...

Onun dışında çok iyi geçti dediğin gibi,hava soğuk değildi,su sıcaktı bayağı kaldım suda ama bu seferde yandık kızımla birlikte..Baba oğul kumda biz ana kız suda vakit geçirdik çoğunlukla...

Sen neler yaptın bugün.?
Ohh ne güzel bir gün geçirmişsin hem hafta içi çok kalşabalıkta olmaz ya bende çok istiyorum denize girmeyi ama bu senede bize hayal buralarda.

Resimler çok güzel minik naz çok tatlı sen zaten süpersin acaba senin tartılarmı bozuk hiç o kiloda gözükmüyosun :nazar::nazar::nazar::nazar:Maşalllah canım hepinize İnşallah herzaman böyle güzel geçsin günleriniz.Ayy buarada pastada şahane duruyodu ben olsam garanti hüpletmiştim kalınca 1 dilim:::)))

dilencii'm gelmiş hoşgelmiş....:69::69:

banuda gelmiş...:70:
Geldim canım artık düzenli geliyorum çünkü gelmezsem diet yapamıyorum sizler bana şevk veriyosunuz.
Naber yenacım heralde sudan dolayı çok yorgunsundur.

ay ben yataım kafam bi dünya oldu malum yumurta dayandı kapıya bilgileri emiyoruumm(türk malı dizisinde böyle diyordu sanırım:)

görüşmek üzere..

yektaaa sessiz ve sitemsizz görüyorum seni:))

Allah yardımcın olsun canım....İnşallah çok başarılı olursun.....Okunmuş pirinç istermisin....Annem lisedeyken bana hep yuttururdu.Sabah sabah ne zor olurdu ,ama yine de yutardım......Şaka bir yana inşallah her şey gönlüne göre olur.....

İnşallah o günlerde gelecek...Sen iyi ve mutlu ol yeter..Kilolar verilir nasıl olsa...Zaten sürekli gayret içindesin.Hiç peşini bırakmıyorsun.....:nazar:
Tabii yakışıyor canım....Sen gerçekten güzelsin ama en güzel yerin;mutlulukla içleri gülen gözlerin...Mutlu insan gözü belli.MAAŞALLAH....:nazar::nazar::nazar:
Mutsuz,haset,gösterişçi insanların gözleri duygusuz duygusuz bakar;ifadesiz.....Gülseler bile yüzleri aydınlanmaz.Senin yüzün pırıl pırıl.....:nazar::nazar::nazar:

çok teşekkürler ablacım çok mutlu ettin beni...resmdende olsa tanımışsın beni kalbiz çok temizdir kimse için kötülük düşünmem .kızarsama sölerim .bana derler için dışın bir kalbinde kötülük yok diye çevrem...evt mutlu insan gözü doğru söylüyorsun ablacım kv çok çektim ayrı bir avim olması en büyükarzumdu en önemlisi evlat sahibi olmak ..allaha çok şükür hepsi oldu şimdi inşallah allah sağlıkversin zayıflayıp sağlıklı bir eş ve anne olmak isteklerimin arasında inş olacak ....dediğin gibi yavaşda olsa gidecek.sizlerin sayesinde...

Travel diye bir kanal şişmanlık cerrahları sanırım programın adı onu seyrettim ya ben yemiycem çok ürktüm kadının karnı nerdeyse dizlerinde çok korkunçtu yaaaa valla bu arada kilo vermeyede korktum ya verdikçe karnım öyle olursa zaten sarkıklık var birde ay ben çok korktum yaaaaa...

Hep gel banucum.:71:.Evet çok yorgundum hele banyodan sonra iyice mayıştım..Şimdi iyiyim çay içince geçti yorgunluğum ama çamaşır asılıcak ona üşeniyorum..:)))
Birazdan kalkayım bende..:)

Hiç üzülme NEVGÜL....İki foto arasında çok az fark var.Bence 2-3 kilo versen hiç fark kalmayacak.Boşuna üzülüyorsun.Zaten hiç 80 gibi durmuyorsun ki...Vücut yapın çok güzel......

tsk ederim canim...
bilmiyorum abartiyorum belki ama bu kadar ugrasiyorum eskisi gibi olamicam gibi geliyo
düsündüce sinirim bozuluyo ya :59:

Valla hiçbirini göremedim dünde yazmıştım canım nice mutlu seneler olsun küçük hanıma.

BANUCUĞUM;

Hoş geldin canım.Ne iyi ettin.Seni görmek çok güzel...

ay evet yenaa takip etmeden duramıyorum acayip de uykum geldi ama:))))) ohh ailecek deniz keyfi. karpuz da yediniz mi sahilde:) benim çocukluk şarkım denize gidileceği zaman başlarmışım;

deniz!
deniz!
karpuz keseeeerrrriiz:24:

haha o zaman da işin yeme kısmındaymışım:))))))))

derin maşşallah ne güzel kadınsın ya böyle hükümet gibi ne bileyim yani çok gösterişli ve güzelsin cidden çok beğendim kesinlikle sarısın halinden de iyi bu kızıl:nazar: naz da sana çekmiş;) pü pü püü ikinizee:nazar:
ayyy canım yaaaa ne güzel sözler bunlar evt enine boyuna kadınım ...evt canım bu saçlarımı herkez daha çok yakıştırdı aklım sarıda ama biraz daha bunu kullanacağım ..hatta dün kuaförüm kandırmıştı beni ama(sarı) son anda karar değiştirdim

Ohh ne güzel bir gün geçirmişsin hem hafta içi çok kalşabalıkta olmaz ya bende çok istiyorum denize girmeyi ama bu senede bize hayal buralarda.

Resimler çok güzel minik naz çok tatlı sen zaten süpersin acaba senin tartılarmı bozuk hiç o kiloda gözükmüyosun :nazar::nazar::nazar::nazar:Maşalllah canım hepinize İnşallah herzaman böyle güzel geçsin günleriniz.Ayy buarada pastada şahane duruyodu ben olsam garanti hüpletmiştim kalınca 1 dilim:::)))

Geldim canım artık düzenli geliyorum çünkü gelmezsem diet yapamıyorum sizler bana şevk veriyosunuz.
Naber yenacım heralde sudan dolayı çok yorgunsundur.

yok banucum tartı bozuk değil..boyumda çok uzun ya o yüzden çok aşırı kilolu durmuyorum .çok sağol canım...yemezmiyim pastayı götürdüm canım...

Hep gel banucum.:71:.Evet çok yorgundum hele banyodan sonra iyice mayıştım..Şimdi iyiyim çay içince geçti yorgunluğum ama çamaşır asılıcak ona üşeniyorum..:)))
Birazdan kalkayım bende..:)
Deniz insanı yoruyo helede çocuklarla çarp ikiyle en sevmediğim işlerden biridir çamaşır asmak kolay gelsin canım.Heralde bu gece deliksiz uyursun.

Travel diye bir kanal şişmanlık cerrahları sanırım programın adı onu seyrettim ya ben yemiycem çok ürktüm kadının karnı nerdeyse dizlerinde çok korkunçtu yaaaa valla bu arada kilo vermeyede korktum ya verdikçe karnım öyle olursa zaten sarkıklık var birde ay ben çok korktum yaaaaa...

Ben onları her gece seyrediyorum..Burada sizlerle yazışırken.Hatta tekrarlarını bile izliyorum.Bana ders olsun diye...

ayyy canım yaaaa ne güzel sözler bunlar evt enine boyuna kadınım ...evt canım bu saçlarımı herkez daha çok yakıştırdı aklım sarıda ama biraz daha bunu kullanacağım ..hatta dün kuaförüm kandırmıştı beni ama(sarı) son anda karar değiştirdim

yok banucum tartı bozuk değil..boyumda çok uzun ya o yüzden çok aşırı kilolu durmuyorum .çok sağol canım...yemezmiyim pastayı götürdüm canım...
Ohh afiyet olsun özel günlerde yeniyor yapılcak bişey yok saçalrın çok yakışmış bence böyle kal biraz sonra gene yaparsın....

tsk ederim canim...
bilmiyorum abartiyorum belki ama bu kadar ugrasiyorum eskisi gibi olamicam gibi geliyo
düsündüce sinirim bozuluyo ya :59:

Hiç bozulmasın.Gayet iyi gidiyorsun ve gayet güzel görünüyorsun.Bak stres yaparsan kilo vermen gecikir ona göre.Biraz rahat ol;kendini hırpalama.Her şey iyi olacak.

Ben onları her gece seyrediyorum..Burada sizlerle yazışırken.Hatta tekrarlarını bile izliyorum.Bana ders olsun diye...
O kadını gördüm abla korkunçtu zavallıcık bende öyle olurmu acaba zayıfladıkça o kadar olmasada gene kötü olur ne yapmak lazım acaba sarkmamak için fikir ver ablacım çok korktum.

O kadını gördüm abla korkunçtu zavallıcık bende öyle olurmu acaba zayıfladıkça o kadar olmasada gene kötü olur ne yapmak lazım acaba sarkmamak için fikir ver ablacım çok korktum.

Korkma canım korkma.Aramızda oradaki insanlar kadar şişman kimse yok...Sen+ ben birleşsek anca o kadın kadar oluruz......Doğal olarak zayıflayınca da o kadar sarkma olmaz diye düşünüyorum..Umarım olmayacak.Olanları da spor ve platesle halledersin Banucuğum.Plates gevşeme ve sarkmalarda çok faydalıymış...
Gördüğün kadın ölümcül obez hayatım lütfen kendini onunla bir tutup üzülme...

Bu arada çokkkkkk acıktımmmmmmmm:59::59::59::59::59::59::59::59:

Plates acaip faydalı, ama biz kilodakiler için değil...

Yeğenimin bir arkadaşı var...Evde yapıyor plates, rejimde yapmıyor sadece sıkılaşmak amacı.. hemen hemen 2 beden inceldi..gördüğüm canlı bir örnek,bacakları zayıfladı ve daha dik duruyor..Mucize gibi..

O yüzden bende çok hevesleniyorum..

Back
X