• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın hafta sonunuzun güzel hareketli geçmesini diliyorum
derin maşallah canım gerçekten çok hoş bir bayansın ve kilonu hiç göstermiyorsun
zeynep ablacım çooooook geçmiş olsun Allah şifalar versin

HAFTANIN 1.si.....- 3 kg...................Asumanzeynep.........:65::65: :66: :10: :nazar: :53: :42: :71:

HAFTANIN 2.si....-2,1 kg....................Yektaa...................:65: :64: :62: :nazar: :46: :8: :71:

HAFTANIN 3.leri...-1,5 kg.............Semiran & 3meleğmvar.....:65: :62: :nazar: :8: :71: :81: :64:

günaydın kızlar iyi pazarlar :)
kızlaar tebrik ediyorum siziiii :nazar: bravooo

HAFTANIN 1.si.....- 3 kg...................Asumanzeynep.........:65::65: :66: :10: :nazar: :53: :42: :71:

HAFTANIN 2.si....-2,1 kg....................Yektaa...................:65: :64: :62: :nazar: :46: :8: :71:

HAFTANIN 3.leri...-1,5 kg.............Semiran & 3meleğmvar.....:65: :62: :nazar: :8: :71: :81: :64:

tebrikler tebrikler tebriklerrrr. ve kooocaman alkış sizlere bravooooo:)) ıslııııııkkk ıslııııkkk:)))

asuman abla 3 kilo mükemmeeeeeelll:)

hepinize MaşaAllah SubhanAllah;)

Hiç bozulmasın.Gayet iyi gidiyorsun ve gayet güzel görünüyorsun.Bak stres yaparsan kilo vermen gecikir ona göre.Biraz rahat ol;kendini hırpalama.Her şey iyi olacak.

evet cidden cok stress yapiyorum :(

6 kilo sonra resimdeki halime dönmem lazim aslinda ama suan daha kaba hissediyorum kendimi
spora falan baslicam sanirim ya sirf diyetle olmicak :59:

aaaa gerçekten de öyleee:) inşaAllah ablacım inşaAllah;) yani 89 u ucundan görsem yine de mutlu olucam:))

ben de öyle canım 2 aydır 90lardayım 99lu rakam gördüğümde çok sevinmiştim 2 haneli rakamlara düştüğüm için şükür rabbime 3 haneleri görmüyorum artık hiç ama artık 8li rakmları görmek zamanı :62:

günaydınlar herkese
haftanın birincilerini tebrik ediyorum , bi gün bize de nasip olur inşallah :)
dün diyetisyenime gittim moralim bozuk döndüm. sabah kendi tartımda -3 çıkmıştım ,15:30 da dytsyene gittiğimde -1,5 çıktım ve tabiki çok az vermişsin ben senden en az 2,5 bekliyordum dedi.listemi iyice azalttı . şimdi o izne ayrılıyormus sonrada ben ayrılıyorum o yüzden 1 ay kadar görüşemeyeceğiz.1 ay sonra -5 le bekliyorum dedi.bide ramazanda zayıflamanızı beklemeyiz dedi ama ben ramazanda zayıflarım genelde . üff öle işte . motivasyonum acayip düştü.akşam sıkıntıdan çok çok erkenden yattım sabaha kadar uyumuşum valla . sabah da 7,30 da kalktım eşim göreve gitti kahvaltı hazırladım kahvaltı yaptık beraber .
dilenci canım sınav için şimdiden başarılar , tatil için de güle güle git gel canım..
dilenci yena ellerinize sağlık listeler için ...

1 tanecik şeftalimi yedim biraz sonra koca 1 çay bardağı sütümü içip ara öğünümü tamamlamış olacagım
off canım sıkılıyor dışarıda yağmur yağıyor yanlızım ve yapacak bişi bulamıyorum
sabah erkenden kalkınca birsürü ütü yaptım,dolaplarımızı düzelttim.gecen hafta sonu temizlik yapmıştım haftaiçinde de halılar gelince tekrar bi temizleyip halıları sermiştim evim temiz yanii . napsam ki ??? en güzeli banda çıkıp biraz yürümek herhalde...

canım dostlarım benim..içinize mi doğdu? kaç gündür yatıyorum..tuvalete bile zor gidiyorum..hele bugün ölüm gibiydi.telofonu yanıma almamışım.her ikisi de çaldı..çaldı açamadım.oğlum komşuları aramış.onlarda kapıya geldiler açamadım.sonra camdan konuştum.eczaneyi aradılar..eczacı hemen motosikletli kuryeyle ilaç gönderdi.allahtan cam açık.evde birinci kat.ilacları içeri attılar..zorla sürünerek kalkıp içtim..allah hepsinden ve hepinizden razı olsun..Yenacığım senden ve topiktekilerden özür dilerim.elimde olmadan istikrarı bozuyorum.bugün cuma bildirim günü olduğunu akşam geç saatte hatırladım..bir yağmur yağsa rahatlayacağım..istanbula yağmış..beyzam baya ıslanmış..darısı buralara..ama çukurda kaldığı için pek nasibimiz yok..

O kadar kötüsün demek.:59:.Allah hayırlı şifalar versin..allah yardımcın olsun.
İnşallah düzelirsin biran önce..

Özür dilemek ne demek lütfen böyle düşünüpte kendini bunun içinde üzme...tahmin ettim ben bir terslik olduğunu yoksa senin ne kadar ince fikirli olduğunu bilmezmiyim her konuda olduğu gibi...

günaydınlar herkese
dün diyetisyenime gittim moralim bozuk döndüm. sabah kendi tartımda -3 çıkmıştım ,15:30 da dytsyene gittiğimde -1,5 çıktım ve tabiki çok az vermişsin ben senden en az 2,5 bekliyordum dedi.listemi iyice azalttı . şimdi o izne ayrılıyormus sonrada ben ayrılıyorum o yüzden 1 ay kadar görüşemeyeceğiz.1 ay sonra -5 le bekliyorum dedi.bide ramazanda zayıflamanızı beklemeyiz dedi ama ben ramazanda zayıflarım genelde . üff öle işte . motivasyonum acayip düştü.akşam sıkıntıdan çok çok erkenden yattım sabaha kadar uyumuşum valla . sabah da 7,30 da kalktım eşim göreve gitti kahvaltı hazırladım kahvaltı yaptık beraber .
dilenci canım sınav için şimdiden başarılar , tatil için de güle güle git gel canım..

merhaba cok merak ettim antalyada mısınız? benim diyetisyenin söyledikleriyle birebir aynıda durumumuz :) üstelik benimkide izne cıktı :)

Allah yardımcın olsun canım....İnşallah çok başarılı olursun.....Okunmuş pirinç istermisin....Annem lisedeyken bana hep yuttururdu.Sabah sabah ne zor olurdu ,ama yine de yutardım......Şaka bir yana inşallah her şey gönlüne göre olur.....
çok sağol ablacım inşallah mülakatlara girebilecek bir puan yakalarım, uzun süreç gerektiren kadrolar benim hedeflediğim. bakalım artık güzel haberlerle gelirsek ne mutlu..
günaydınlar herkese

sağol canım güzel dileklerin için. diyetisyen için de üzme kendi bak listeni de sıkmış daha iyi olcak:71:

-------------------

zeynep abla çok geçmiş olsun üzüldüm okurken seni seviyoruz çabuk iyileş:70: :71:

iyi haftasonları..

Dur bende hava atayım.. yeni telefonuma metallica unforgiven ve suzan suzi yi yükledim zil sesi olarak..Nasıl mutluyum..benim diğeri bayağı takoz olduğu için normal bir tel.bile çok sevindirik etti beni.:62:..

Ayy ufacık şeylerle mutlu olan ufacık şeylerle üzülen bir tip olaraktan bugün pek mutluyum.:1:.

Günaydın herkese...
Zeynep Hanım geçmiş olsun acil şifalar diliyorum size... :71:

Bu arada spor listesini devralan oldu mu ? Yoksa dilenciii arkadaşımız gelene kadar askıya mı alındı liste ? :59:

Son düzenleme:
mutluluğun daim olsun yenacım
dielncim Allah zihin açıklığı versin istediğin yerleri hayırlısıyla kazanırsın inşallah

Back
X