• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bugün 90 dk sporum var...

cnm billur bunları tek tek yazmana gerek yok spor koçumuz izinde o yüzden cuma günü toplu halde yazalım dedik sen bunları yaz bir kenara cuma günü hepsini işte cuma... cmartesi... pazar ... ptesi.. salı.. çarşamba ... prşembe.. diye toplu halde yazacağız tmm cnm benim:))

merhaba saricivciv ben buna benzer bi diyet yapmistim 2 hafta once 5 gunluk 2.500 kilo verdim biraktigimdada tekrar almadim zaten surekli yuruyusumu yapiyorum suanda yemeklerimi azalttim bol bol yuruyus yapiyorum her tartiya ciktigimda eksi gormek muhtesem bisey insallah kilolardan kurtulacagiz

tereddütteyim aslında herzaman sağlıklı beslenmeden yanayım ama siz de kilo almadım ve vermeye devam ediyorum diyorsunuz!!
peki sağlığınız ve kas kontrolünüzde bi gerileme, halsizlik söz konusu oldumu acaba??
yaptığınız 5 günlük beslenmeyi paylaşırmısınız bizimle?
teşekkürler;)

slm kızlar menüm sabah 2 bardak ılık su
4 kaşık melemen 2 d ç ekmek çay
ara 4 erik 2 kaşık yogurt
ögle peynir 5 zeytin salatalık domates 2 d ç ekmek
ara 1 çay bardagı leblebi 3 çay 1 kase sütlaç
akşam yogurt 5 k türlü 2 d ç ekmek
meyve 3lt su
gün boyu 3 yeşil çay 2 beşibiyerde çay 1 zencefilli çay 30 dakika spor​

fadime abla sizi takip ediyorum da maşaAllah harika gidiyorsunuz;)
MaşaAllah;) spor hergün düzenli yeme içme gayet düzenli süpersin gerçekten tekrar MaşaAllah Rabbim nazarlardan saklasın;)

menündeki sütlacı önce fecii gördüm ama sonradan yooo gayet güzel bir menü dedim;)

İnşallah beyzuş ablacım 4 gün kaldı bakalım ne olucak.
Canım bende raporla yptırdım 1500 lira verdim herşey dahil seninki çok tutmuş.Evet canım yok şimdi gene aşılama yapıldı bekliyorum 4 gün sonra öğrenicem.

Bence yapma hepsini denemiş biri olarak sonunda sğlıklı beslenerek kilo vern biriyim bunların hepsi plavra yaptım dediği gibi vermiyorsun verdiğinde su zaten ama sen bilirsin tabi.[/QUOTE]

banuu.... inş...bebeğin bu sefer kollarında olur canım..:49::49:.....bebeğin olursa ilk ziyeretçin ben olurum canım....:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

cnm billur bunları tek tek yazmana gerek yok spor koçumuz izinde o yüzden cuma günü toplu halde yazalım dedik sen bunları yaz bir kenara cuma günü hepsini işte cuma... cmartesi... pazar ... ptesi.. salı.. çarşamba ... prşembe.. diye toplu halde yazacağız tmm cnm benim:))

canım ben de öyle yapalım daha kolay olur demiştim ama kızlar yok öle yapmayalım günlük yazalım hem motive ediyo öle olunca dediler... bnm için farketmez yani :)

Bence yapma hepsini denemiş biri olarak sonunda sğlıklı beslenerek kilo vern biriyim bunların hepsi plavra yaptım dediği gibi vermiyorsun verdiğinde su zaten ama sen bilirsin tabi.
[/QUOTE]

adımı göremedim ama cevap sanırım banaydı:))

yaa ender saracın filan hani yaptırdığı bişey vardı detoks muydu neydi hani 2-3 günlük bi bağırsak temizleme kürü. ender saraç güvenilir biri eğer sağlıksız olsa yaptırmazdı diye düşünüyorum!!
ama bu bittikten sonra da sağlıklı beslenmeye devam etmek gerekiyor diye düşünüyorum. yoksa verilenin 2 katı tabiikşide alınır:)

ufff ilmiyorum yaa deneyipte şurda verdiğim 5 kiloyu geri almaktan korkuyorum:((

canım ben de öyle yapalım daha kolay olur demiştim ama kızlar yok öle yapmayalım günlük yazalım hem motive ediyo öle olunca dediler... bnm için farketmez yani :)

öylemi ben de bu dediklerimizi kaçırdım sanırım ama bilmiyorum iyice karıştı sanırım ben cumadan cumaya yazayım neyse kendi fikrim:61:

yaa ender saracın filan hani yaptırdığı bişey vardı detoks muydu neydi hani 2-3 günlük bi bağırsak temizleme kürü. ender saraç güvenilir biri eğer sağlıksız olsa yaptırmazdı diye düşünüyorum!!
ama bu bittikten sonra da sağlıklı beslenmeye devam etmek gerekiyor diye düşünüyorum. yoksa verilenin 2 katı tabiikşide alınır:)

ufff ilmiyorum yaa deneyipte şurda verdiğim 5 kiloyu geri almaktan korkuyorum:(([/QUOTE]

canımcım sen kaç yaşındaydın ve ne iş yapıyordun ben hatırlayamadım sanki bebeğin vardı dimi,

bugün diyet için güzel bir gündü benim için ay o neydi kaçamak kaçamak kendimi cezalandırdımm bugün iyidi yatana kadarda bişi yapmam dimiiii:66::66::66::66:

ufff ilmiyorum yaa deneyipte şurda verdiğim 5 kiloyu geri almaktan korkuyorum:((

canımcım sen kaç yaşındaydın ve ne iş yapıyordun ben hatırlayamadım sanki bebeğin vardı dimi,[/QUOTE]

:)) yaşım 23. evet sarı civcivim, dünyalar güzeli bir meleğim var 27 aylık KIZÇEM :)) çok yönlü eğitimciyim:) ama çalışmıyorum. şimdilik gerek duyulmuyor çok şükür. bende kızımla vakit geçiriyorum. bi yandan da kendi eğitimime devam ediyorum:) şu anda geniş kapsamlı tatildeyim:)

işte böyle:) yeniden memnun oldum ama bende sizler hakkında hiçbişey bilmiyorum aslında:))

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlarrrrrrrrrrrrr

Çıtır kızlar nasılsınız görmeyeli :66::66::66:
Bugün maşallah :nazar: bir enerji patlaması yaşadım sormayın gitsin :34:
Bugün öğlende tam 60 dakika yürüyüş yaptım.
İnsan gerçekten açık havada daha güzel yürüyor koşu bandında bana fenalık geliyor.
Bundan sonra fırsat buldukca kendimi dışarı atıcam :62::62::62:
Şu reglm de bitmek üzere inşallah bu cuma güzel bir neticeyle tacımı ellerinizden alırım :60::60::60::60:

iyi akşamlar topiğimin güzelleri:16::54:
uzun bir aradan sonra 5mil leslie yapmanın gururunu yaşıyorum bide peşine 50 dk kocişle yürüdüm :66::66::66:oh inşallah gitmiştir artılarım yaaa:32:

iyi akşamlar topiğimin güzelleri:16::54:
uzun bir aradan sonra 5mil leslie yapmanın gururunu yaşıyorum bide peşine 50 dk kocişle yürüdüm :66::66::66:oh inşallah gitmiştir artılarım yaaa:32:

asuman abla bravo sana yaaa maşaAllah ;)
ama ben nolucam şimdi biz bu cuma 80 leri kulağından yakalıyoduk yaaa:( ben pek umutlu değilim bilmiyorum noldu bana ama spor bi tek pazar günü 40 dk yaptım onunla duruyorum:( bugünde yapmadım:(
yiyeceklerde de öyle çok dikkatli olamadım bu arada:((

ayyy beni aşka getirin nolur yaaa cezamı veriyosunuz ödev mi ders mi azar mı tazır mı nasihat mı bişiiller yapın bana yeniden:(((

sari civciv ben 5gunde bes kilo diyetini yaptim 2hafta once 1.gun sebze 2.gun tavuk 3.gum patates 4.gun meyve 5.gun yumurta yedim bol bol su içtim sadece ilk gun basim agridi diger gunler normal buarada benim bebegim 7 aylik emziriyorum sutumde azalmada olmadi aç kalmadan 2.500 kilo verdim tekrar almadim simdi ise normal saglikli besleniyorum kilolar gitmeye devam ediyor cuma gorucez bakalim nekadar verdim

asuman abla bravo sana yaaa maşaAllah ;)
ama ben nolucam şimdi biz bu cuma 80 leri kulağından yakalıyoduk yaaa:( ben pek umutlu değilim bilmiyorum noldu bana ama spor bi tek pazar günü 40 dk yaptım onunla duruyorum:( bugünde yapmadım:(
yiyeceklerde de öyle çok dikkatli olamadım bu arada:((

ayyy beni aşka getirin nolur yaaa cezamı veriyosunuz ödev mi ders mi azar mı tazır mı nasihat mı bişiiller yapın bana yeniden:(((

Canım biz hiç sana kıyabilirmiyiz :20: Havalar da insanı çok sersemletiyor inan bende kendimi zorlamasam yerimden kalkmak bile gelmiyor içimden. Sende yanılmıyorsam istanbuldaydın; bu ara hava okadar ağır ki insan zor nefes alıyor. Sakın umudunu yitirme çünkü seninde dediğin gibi 80lerin eli kulağında ve ben inanıyorum yarından itibaren çok azda kendini sıksan 90lara veda ediceksin. :66::66::66: İnan senin kilonda bile olmak için can verecek insanlar vardır. Başta ben :60::60:
Bence bugün iyice dinlen yarın sabahta uykunu almış olarak kalkıp güzel bir duş aldınmı emin ol gram yorgunluğun kalmayacaktır.

Burda sana güvenen ve senin arkanda olan bir sürü arkadaşın var :54::71:

Hamınıza iyi akşamlar..)

Sarıcivciv
,çok güzel kilo veriyorsun,yaş avantajında var..bence yapma derim şok diyet..Kİlo vermen takıldığında başvurursun bir iki günlük detoksa...
ben 70 kilolardayken o kadar sık yapardımki detoks tarzı şeyler şimdi sonuç ortada..
MEtabolizma hızını düşürür sık sık yaparsan..Ama sen bir seferlik yapıcam diyosun o ayrı tabii..

Ayşecim
bende yeni aldım mayo, elbise şeklinde dizimin biraz üzerinde boyu.. o kadar rahat ettimki anlatamam çocukla olunca otur kalk,denize gir çık çok özgürdüm..
KEşke daha önce alsaydım böyle bişey..
Ben öyle marka bişey almadım ufak bir dükkandan 30 lira aldım..Ne gereği var fazla para vermeye,zaten seneye büyük gelicek giyemiycem diimi ama.:)).

Son düzenleme:
Back
X