• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

butterfly aslında biliyorum sağlıksız olduğunu ama hani sadece 1 hafta acaba yine de zararı olurmu ki 1 hadfta dediğin hemen bitiyor zaten????

gerçi verdiğin örnek çok doğru kişiyi çok bitkin bırakır evet ama diğer hafta yeniden sağlıklı beslenmeye dönsek :P

yaniii açıkçası benim bu hafta sonuna biraz fazlaca incelmem lazım kayınvalidemlerin yanına gidicez 2 düğün birden varmış daaaa:) ucuna geldim işin hemen olmasını istiyorum şimdide:))

tmm tmm kötü bir fikirdi:)
sağlıklı beslenmeye devam öyle ise:))

Son düzenleme:
Günaydın herkese bu sabah 2 dilim ekmek peynir 1 kş reçel bol domates salatalıklı bir kahvaltı yaptım 1 saat sonrada meyvamı yiycem bu ara biraz acıkıyorum aldığım bir ilaç var iştah açıyor meyva fındık badem idare etmeye çalışıyorum.Mehmet özü dinlemiştim ara öğünlerde 1 tabak ceviz veyea badem veya fındık yiyomuş acaba bende o kadar yesemmi çok mu gelir onlardaki kalori bağırsaktan atılıyomuş dedi ama genede cesaret edip o kadar yiyemiyorum.

selam kızlar bugün pek bi mutluyum neden mi? hem tartıda kilom düşük çıktı :8::8: hemde (tek çocuk olduğumdan kaynaklanıyo sanırm) eşek kadar olduğum halde :1: babamdan biyerlere gitmek için izin kopartmak bir faciaya dönüşüyor... gece dışarı çıkmak kabus haline geliyo, arkadaşımda kalmakta öyle... bazen arada ist a giderim ark larıma izin alana kadar göbeğim çatlar... böle bi babam var :1: dün dedim ki baba biz arkadaşımla tatile gidicez karar verdik dedim kim o arkadaşın dedi ünv den ayşin dedim hiç ses çıkarmadı yani gidebilrmiyim dedim :17: olur tamam dedi :52::52::52::52: inanamadım allahııııııııııııım şaka mı yapıyo gerçekten izin mi verdi die saatlerce düşündüm dün evin içinde sevindirik gezdim yatana kadar :60::60: babam bana arkadaşımla yalnız tatile gitmeme izin vermiş tarihi bir olay yani bu :60: neyse durum bu... fakt bi sorun vaaaar :26: arkadaşım o kadar zayıf ki kızlar anlatamam size o da kilo almaya çalışıyo ama alamıyo... geçen seneye kadar çocuk reyonundan giyiniyodu çünkü üstüne herşey bol geliodu o derece yani siz düşünün artık... onun yanında kendimi mayoyla falan hayal bile etmk istemiyorum :( acil kilo vermem lazım bnm gidene kadar :77:

Günaydın herkese bu sabah 2 dilim ekmek peynir 1 kş reçel bol domates salatalıklı bir kahvaltı yaptım 1 saat sonrada meyvamı yiycem bu ara biraz acıkıyorum aldığım bir ilaç var iştah açıyor meyva fındık badem idare etmeye çalışıyorum.Mehmet özü dinlemiştim ara öğünlerde 1 tabak ceviz veyea badem veya fındık yiyomuş acaba bende o kadar yesemmi çok mu gelir onlardaki kalori bağırsaktan atılıyomuş dedi ama genede cesaret edip o kadar yiyemiyorum.

okadar yeme ama şöyle ye mesela yarım elma yada 8 kiraz yada işte yarım porsiyon meyve yanında da 3-5 fındıky da badem ya da ceviz ye;)
böylece hem oldukça tok tutar hem de vitamin depolamış olursun;)

bu arada HAYIRLISI İLE en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olması dualarımla;)

butterfly aslında biliyorum sağlıksız olduğunu ama hani sadece 1 hafta acaba yine de zararı olurmu ki 1 hadfta dediğin hemen bitiyor zaten????

gerçi verdiğin örnek çok doğru kişiyi çok bitkin bırakır evet ama diğer hafta yeniden sağlıklı beslenmeye dönsek :P

yaniii açıkçası benim bu hafta sonuna biraz fazlaca incelmem lazım kayınvalidemlerin yanına gidicez de:) ucuna geldim işin hemen olmasını istiyorum şimdide:))

tmm tmm kötü bir fikirdi:)
sağlıklı beslenmeye devam öyle ise:))

Yok bacım sen bildiğin yoldan devam et. Bildiğin yol her zaman doğru yoldur :34:

selam kızlar bugün pek bi mutluyum neden mi? hem tartıda kilom düşük çıktı :8::8: hemde (tek çocuk olduğumdan kaynaklanıyo sanırm) eşek kadar olduğum halde :1: babamdan biyerlere gitmek için izin kopartmak bir faciaya dönüşüyor... gece dışarı çıkmak kabus haline geliyo, arkadaşımda kalmakta öyle... bazen arada ist a giderim ark larıma izin alana kadar göbeğim çatlar... böle bi babam var :1: dün dedim ki baba biz arkadaşımla tatile gidicez karar verdik dedim kim o arkadaşın dedi ünv den ayşin dedim hiç ses çıkarmadı yani gidebilrmiyim dedim :17: olur tamam dedi :52::52::52::52: inanamadım allahııııııııııııım şaka mı yapıyo gerçekten izin mi verdi die saatlerce düşündüm dün evin içinde sevindirik gezdim yatana kadar :60::60: babam bana arkadaşımla yalnız tatile gitmeme izin vermiş tarihi bir olay yani bu :60: neyse durum bu... fakt bi sorun vaaaar :26: arkadaşım o kadar zayıf ki kızlar anlatamam size o da kilo almaya çalışıyo ama alamıyo... geçen seneye kadar çocuk reyonundan giyiniyodu çünkü üstüne herşey bol geliodu o derece yani siz düşünün artık... onun yanında kendimi mayoyla falan hayal bile etmk istemiyorum :( acil kilo vermem lazım bnm gidene kadar :77:

Billur tebrikler :)
Benim babamda aynen senin baban gibiydi, gerçi hala öyle ama tabi evliyim artık bir nebze daha rahatım.
Ben de liseyi bitirip ünv sınavına girdiğim dönem, bir kız arkadaşımla tatil planı yapmıştık, hayaller kuruyorduk falan ama babamın izin vermeyeceğinden adım gibi emindim. Sınava girdiğim günün bitiminde, sınavın stresinden öyle çok ağlamıştım ki, babam beni susturmaya çalışırken arada pat diye söylemiştim, arkadaşımla 3 gün de olsa tatile gidebilsem falan filan diye.. Babacığım da sağolsun, iyi madem istiyorsan git demişti, kulaklarıma inanamamış sabaha kadar uyuyamamıştım. Sonradan fikir değiştirmesin diye de ertesi gün akşam hemen gittik arkadaşımla. Çok keyifliydi, bu zamana kadar geçirdiğim en keyifli tatildi diyebilirim..
Sen de kiloydu falan dert etmeden, keyfini çıkarmaya bak canım tatilin

Kızlar forumda dolaşırken şu yazı dikkatimi çekti paylaşayım dedim...

Egzersizin ilk 20 dakikasında önce karbonhidratlar, sonra proteinler ve en son yağlar enerji olarak harcanır. Bu yüzden 15 dakika koşmaktansa 35 dakika yürümek daha çok yağ yakar. Ortalama hareket için günde 10 bin adım gerek. Nabzınızın çalışması içinse dakikada 140 adım atmaya çalışın... diyor bilginize... :34:

Merhaba güzellikler...:71:Nasılsınız.....

Biraz kaçamaklar olmuş öylemi...Neyse yarın çok dikkatli ve sporlu bir gün geçiririz hep birlikte inşallah...
Ben bugün diyet adına iyi bir gün geçirdim.Şükür....
Sabah geç kalktık.Bize ne oluyorsa iki emekli pazar diye geç kalkıyoruz.Hey Allahım.Doğal olarak kahvaltı geç ve kuvvetli oldu.Midemin şişliği inince 1 saat bantta yürüdüm ve saat 14.30 a kadar yayıldım tv karşısında.Sonrada çıktım pazara gittim.Çok güzeldir pazarımız.Sosyetik pazar.......

Her zaman arabayla giderdim;bu sefer artı bir aktivite olsun diye arabayı çıkarmadım.Yürüyerek gittim.Saat tuttum gidiş-geliş 40 dak sürdü.Saat 17.00 ye kadar pazarda salındım..........

Bu yılki teravih kreasyonumun alış verişini yaptım.Camii de klima var ama kalabalıkta yine de çok sıcak oluyor bu yüzden giyimi ayarlamak lazım.Normalde yazlık bluzlarım hep yarım kollu.Baktım hiç biri olmaz.2 tane uzun kollu bürümcük bluz aldım.Biri lacivert-beyaz;diğeri siyah-beyaz desenli...2 tane penye ama likralı (boru paça tarzı dikilmiş) pantalon ve yine penye uzun bir ceket aldım;2 tane de az topuklu terlik....Sevindirik oldum da anlatayım dedim sanki hiç kıyafetim yokmuş gibi..YENACIĞIM ;senin de kulaklarını çınlattım .(küçük şeylerden mutlu olmak konusunda).
Eve döndüğümde canım çıkmıştı valla......
üm

Akşam yemeği olarak ta bir kabak dolması ve yoğurt yedim.Acıkınca meyvalı yoğurt yerim diye düşünüyorum.
Aaaa ne çok konuştum ayol.Pazarda o kadar saat konuşamadım ya çenem düştü.Kusura bakmayın..........
güle güle giyin aldıklarını beyzuş ablacım çok güzel bir gün geçirmişsin harikasın imrendim ben de hareketli fakat kaçamaklı bir gün geçirdim üzüntülüyüm bugün iyi kalktım bakalım gcenin sonuna kadar neler yapabileceğimm dua edin banaaa
iyi geceler,topiğimin güllerine...ben biraz ayaklandım.hemen aranıza geldim..
hg zeynep abla sabah gördüm geçmiş olsun tekrar Allah bir daha göstermesin inş...
valla ablacım notları tarama şeklinde gidiyor ama olcak gibi değil işte sırf baktım diyebileyim diye.. dersanesiz olacak gibi değil bu bizim bölümle ilgili sınavın oturumları. yoksa en temel bir seviye var; hem öğretmenlerin hem düz memurların hem de iktisadi bilimler mezunlarının girdiği, o evde yapılır da, bu bahsettiğim pazar oturumu okulu yeniden bitirmek gibi. neyse kafanız karışmasın, annem hala anlamadı:) ben bilmem gir çık diyo:)

günaydın bu arada herkese:71:

bu hafta gram değil kilo vereceğim, aha da buraya yazıyorum, ay yeter bee 200gr 500gr.:37:

:3::3:
verecekk sınavıda kiloları daaa zuzucummmm vereceekkkkk:66::66::66::66:
Günaydın günaydın günaydın, hepinizi çook seviyoruum :66:
Bu sabah 99.1 çıktım, çok gayret ediyorum artık vücudum hakettiklerimi veriyor sanırım (alıyor mu demeliydim :44:) Dün boll aktiviteli bir gün geçirdim ve dün bu sabah tartıya -400 olarak yansıdı. Çok mutluyum :97:
harikasın inan bana biri kilo verdim deyince hem gaza geliyorum hem de kendim vermiş gibi oluyorummm süpersin tebriklerrr:71::71::71:
yaa bakın bi yerde bi sağlıkçının kısa bi yazısını okudum hemen silerle paylaşiim dedim;)

slm ben sağlıkçıyım…
size şunu soylemek istiyorumm.
tahmin ediyorum kı fazla kilolardan şikayetci olanların en az 10 yada 15 kilo fazlaları vardir…
ve hesaba vuruldugunda bu k?lolar 5 yada 10 senede alınmıstır…
yanı 10 sende alınan kıloyu 3 gunde vermek vücuda c?ddı zararlar verır..
yontem cok bell? ve acık
1.efor sarfedın yanı spor yuruyus bunu zaten yaparsanız 1-2 ayda yemekten kısmasanız bile yaklasik 5 kilo verilebilir…
2.efor sarfedecek zaman ve istek yok ise cok ogun ama az yemek kesınlikle hangi yemek olursa olsun aç kalkin sofradan ve goreceksınız kı 2-3 ayda 5 yada 10 kilo vereceksınız yanı biraz sabir..
3.ben bunbların her ikısını bir arada yapabilirim dersenız eger ayda yaklasik 5 kilo zaten verirsınız basarılar

söyledikleri kesinlikle çok doğru şeyler ben 3. madde yi eh biraz ama 2. maddeyi uyguluyorum;))

geçmişi okuyordum gördüm bu yazını güzelmiş uyguluyoruz hepsini nerdeyse vereceğizz hepsini bu kilolalrın yaz biraz sekte verse de bazılarımıza:( bana en çok) ramazan da toparlayacağımmmm ben dee ha bir dee patates diyeti yazmışsın sana kızayım biz hr sorana gelenee olmaz bu diyet şekli sağlıksız dedik yapmayın biz tavsiye etmiyoruz dedik sen ne diyorsun sarı civcivimmm sana bir hııı :47::47::47::47::47::47::47:

bu arada herkese merhabaa diyetime geri döndüm inş bugün leslie yapmayı planlıyorum dışarı çıkarsam da yürüyeceğim denize gitmiyorum yeğenler ısrar ederlerse bilemem ama şimdilik ole bir isteğim yok herkesi kocamn öptmmm:54::54::54::54:

Merhaba bu sayfanın güzel bayanları

Daha önce söylediğim üzere eşimle bırlıkte dıyetteyız, esımın özellıkle göbek bölgesı çok fazla, dıyete baslamadan önce gecen sene gıydıgı bır gömlegı vardı onu denemıstı ama kesınlıkle olmamıstı, dün itibarıyle tekrar gıydı ve oldu, acayıp mutlu oldu bır görseniz, 5.5 kılo verdın az mı dıyorum ama o sanırım bıraz sabırsız, bence 36 gunde 5.5 kılo gayet ıyı, bana gelınce dıyetım devam edıyor ama ben onun kadar veremedım, su an 95 kıloyum, yaklasık 4 kılo vermıs oldum, bu sefer cok sabırlıyım önumde uzun bır süreç var bılıyorum, bu cuma tekrar kontrolum var bakalım ne olcak, bu arada temmuz sonu tatıle cıkıcaz 1 haftalıgına, bodrumda bır otelde kalıcaz, dıyet lıstesıne tam olarak uyarmıyım bılmem ama dıyetımı bozmadan hatta 1 kg vererek gerı gelmek ıstıyorum

kimse yok muuu nerdesiniz kızlarrrrrrr :44::44::44::44:

hoşgeldin semiranım özlettin kendini nasılsın cnm
ben sabah mide agrısıyla uyanmıştım şimdi de baş agrısı eklendi ensem de uyuşma agrı var gözümü açamıyorum ne olcak bilmiyorum izin alsam eve gitmeye kalksam 2 saat sürecek yol ztn mesainin bitsinede o kadar kaldı :)

mutlucum bu arada bugünkü menümü paylaşayım
sabah
2 domates
2 salatalık
2 dilim lıght ekmek
1 tatlı kaşığı reçel
1kk peynir

ara 3 günkurusu

öğlen
1 kase şehriye çorbası
4 yk taze fasulye
200 gr yoğurt
1,5 dilim ekmek
1 domates

1,5 lt su içtim ve
1 tane kayısı karışık bitki çayı içtim şimdiye kadar

c.tesi pazar düğün vardı 2 gün spor yapmadım bu akşam yapıcam allah nasip ederse

Daha önce söylediğim üzere eşimle bırlıkte dıyetteyız, esımın özellıkle göbek bölgesı çok fazla, dıyete baslamadan önce gecen sene gıydıgı bır gömlegı vardı onu denemıstı ama kesınlıkle olmamıstı, dün itibarıyle tekrar gıydı ve oldu, acayıp mutlu oldu bır görseniz, 5.5 kılo verdın az mı dıyorum ama o sanırım bıraz sabırsız, bence 36 gunde 5.5 kılo gayet ıyı, bana gelınce dıyetım devam edıyor ama ben onun kadar veremedım, su an 95 kıloyum, yaklasık 4 kılo vermıs oldum, bu sefer cok sabırlıyım önumde uzun bır süreç var bılıyorum, bu cuma tekrar kontrolum var bakalım ne olcak, bu arada temmuz sonu tatıle cıkıcaz 1 haftalıgına, bodrumda bır otelde kalıcaz, dıyet lıstesıne tam olarak uyarmıyım bılmem ama dıyetımı bozmadan hatta 1 kg vererek gerı gelmek ıstıyorum

mrh özlem hg cnm çok iyi kilo vermişsiniz eşin de sen de evet yol uzun sabırlı olmak lazım en iyisi valla yapacak başka birşey yok beklemekten sabretmekten başka tatiline de git bol bol eğlen gez kasma kendini eğer ki kilo veremesende üzülmek yok olacak bunlar hep diyet diye diye kasılırsan olmaz yol uzun dedik ya napacağız inş umudumuz kilo vererek dönmen ama vermesen de olsun toparlarsın

hoşgeldin semiranım özlettin kendini nasılsın cnm
ben sabah mide agrısıyla uyanmıştım şimdi de baş agrısı eklendi ensem de uyuşma agrı var gözümü açamıyorum ne olcak bilmiyorum izin alsam eve gitmeye kalksam 2 saat sürecek yol ztn mesainin bitsinede o kadar kaldı :)

mutlucum bu arada bugünkü menümü paylaşayım
sabah
2 domates
2 salatalık
2 dilim lıght ekmek
1 tatlı kaşığı reçel
1kk peynir

ara 3 günkurusu

öğlen
1 kase şehriye çorbası
4 yk taze fasulye
200 gr yoğurt
1,5 dilim ekmek
1 domates

1,5 lt su içtim ve
1 tane kayısı karışık bitki çayı içtim şimdiye kadar

c.tesi pazar düğün vardı 2 gün spor yapmadım bu akşam yapıcam allah nasip ederse
cnm ben iyiym çok şükür sen nasılsın giremiyorum inan geç kalkıyorum yeğenlerim burda gezdiriyorum bilgisayarı da boş bırakmıyolar zorla da alamıyorum işte bole ben de sizi özledim ama neyse düzelir herhaldee

Son düzenleme:

cnm tebrik ediyorum eşinide seni de
sen bizden daha şanslısın bi açıdan
eşinle birlikte diyet yapıyosun yani evde bütün yemeklerini ona göre yapıp alışverişi de lıght şeylerle geçirebilirsin ama bizde öyle değil
benim eşimde çok zayıf değil 180 boyu 85-87 arası kilosu
ama onda kolestrol trigliserid var bende yok kilolu olmama rağmen
eşim nutella sarelle çikolata herşeyi alır bende diyorum ki ona alma
o da diyoki bana yeme
alınca cnm istiyo keşke o da diyette olsa :)))

cnm ben iyiym çok şükür sen nasılsın giremiyorum inan geç kalkıyorum yeğenlerim burda gezdiriyorum bilgisayarı da boş bırakmıyolar zorla da alamıyorum işte bole ben de sizi özledim ama neyse düzelir herhaldee

yap cnm güzelce tatilini olsun bizler iyiyiz özlüyoruz seni lunayı leahı dilenci yi ama yapın tatilleri dönüşünüz muhteşem olsun inş.
bende haftaya cuma çıkıcam izine allah nasip ederse
3 ağustosa kadar olmıcam :))

eşinle birlikte diyet yapıyosun yani evde bütün yemeklerini ona göre yapıp alışverişi de lıght şeylerle geçirebilirsin ama bizde öyle değil
o da diyoki bana yeme

Ah canım keske bılse dıyette olsak da olmasak da o nutellaların vucuda hıcbır faydası yok, esımle karar verdık zayıflasak da böyle seylerı almıycaz evımıze, ınsan arada yer tabı ama dısarıya bı kahvaltıya gıdersın ya da özel bısey olur mısafırın gelır felan, onun dısında hıc almamak lazım yoksa bu yıyeceklerde ınsanı cezbeden bır madde ver dayanamayıp yıyorsun

yap cnm güzelce tatilini olsun bizler iyiyiz özlüyoruz seni lunayı leahı dilenci yi ama yapın tatilleri dönüşünüz muhteşem olsun inş.
bende haftaya cuma çıkıcam izine allah nasip ederse
3 ağustosa kadar olmıcam :))

valla tatili şimdi ben yapmıyorum gezdirme görevindeyim tatil deyince ben başka bir yere gitmeyi isterim şimdi evimdeyim pek tatil değil de gezdirme oluyor:66::66::66::66::66: napalım bi kaç günlüğüne kuzenlere gideceğim ist ama o kadar başka bir yere gitmiyorum merzifondayım ramazan da o da anne evi :)))

valla tatili şimdi ben yapmıyorum gezdirme görevindeyim tatil deyince ben başka bir yere gitmeyi isterim şimdi evimdeyim pek tatil değil de gezdirme oluyor:66::66::66::66::66: napalım bi kaç günlüğüne kuzenlere gideceğim ist ama o kadar başka bir yere gitmiyorum merzifondayım ramazan da o da anne evi :)))

ist.a ne zmn geliceksin ben burdayken gel de bi buluşma yaparız mutlu falan hep beraber leah ve ist.daki diğer arakadaşlarla beraber

Son düzenleme:
Ah canım keske bılse dıyette olsak da olmasak da o nutellaların vucuda hıcbır faydası yok, esımle karar verdık zayıflasak da böyle seylerı almıycaz evımıze, ınsan arada yer tabı ama dısarıya bı kahvaltıya gıdersın ya da özel bısey olur mısafırın gelır felan, onun dısında hıc almamak lazım yoksa bu yıyeceklerde ınsanı cezbeden bır madde ver dayanamayıp yıyorsun

cnm ben nutella sarelle çokella delisiyim kesinlikle dur diyemiyorum kendime kaşıkla yiyip kavanozu bitiriyorum düşün yani adet olduğum dönemde durmam imkansız saolsun eşim bu sefer gidip koskocaman bi kavanoz aldı üstelik ve benim adet yaklaşıyo yandım :((

Canım erkekler herzaman daha hızlı veriyolar ama senin verdiğin miktarda çok güzel tatilde herşeyden azar azar ye zaten harekete olduğu için yakarsın hemde nefsin körlenmiş olur.

geçmişi okuyordum gördüm bu yazını güzelmiş uyguluyoruz hepsini nerdeyse vereceğizz hepsini bu kilolalrın yaz biraz sekte verse de bazılarımıza:( bana en çok) ramazan da toparlayacağımmmm ben dee ha bir dee patates diyeti yazmışsın sana kızayım biz hr sorana gelenee olmaz bu diyet şekli sağlıksız dedik yapmayın biz tavsiye etmiyoruz dedik sen ne diyorsun sarı civcivimmm sana bir hııı :47::47::47::47::47::47::47:

yaaa hiç sorma semiran:)) gelene gidene sağlıklı beslenmeden uyaroı yaparım sonra böyle cezbedici bişeyle karşılaşıncaaaaa:)))
iyiki sizler varsınız kiii böyle zamanlarda yanımdasınız;) uyarılarınız, hatırlatmanız ve sevginiz olmasaaa;))

aynen bende biri kilo verdim şu kadar filan diyince bende hevesleniyoprum hemen daha dikkatli oluyorum;)

o da diyoki bana yeme

bende eşim yüzünden kilo aldım zaten:) hain benim ıvır zıvır sevdiğimi biliyor ve her akşam elleri kolları dolu dolu geliypordu ama ben buna bir dur dedim şimdi eve eli kolu meyve sebze dolu geliyor:))
yine ufak tefek alıyor ama pek benim sevdiklerim yok içinde:)
zamanında "sen böyle çok güzelsin,hiç gerek yok" diyeee diye oldum bir yarım dünya:)) ama artık dünyada bir ağaç dalı olucaz;)))

aahhhhh evet nutellaaaa:)) mükemmel bir hamilelik geçirdim herşeyden vazgeçip mükemmel beslenerek ve sağlıklı spor vs ile hamileliğim müddetince 7 kilo almıştım. amaaaa sonrasında ne olduysa olduuu işte böyle oldu :))
nutellayı hamileliğim boyunca ağzıma sürmedim ama birgün dayanamayıp 2 çay kaşığı yedim ve tüm vücudum kabardı kaşıntı ile kıpkırmızı polmuştum. hemen doktora gittik ve serumla kendime geldim:)
ne varsa artık içindeee:))
bu arada en sevilen ve hasretv duyulan çikolata kreması olması da ilginç zaten;)

yaaa ne kadar çok şey yazdım ellerim yoruldu:))
özür dilerim yaa:))

Back
X