• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ana bu gün topiki ben açtım. ehheehhehh...

ya benim pis tartı artı 1 kilo gösteriyor. (haftasonu ne alinazik ne lahmacun ne dondurma bırakmayınca).

arkedeşler, pazar yemeğe gittim. ali naziki yiyorum hani çok çiğnenmiyor ya, dişime böyle sert değişik bişi geldi. dedim hemen çıkarıyım bu ne böyle tanımadığım bir his. tatattaam cam kırığı. evren diyorki kadın kadın ne ediyosun, cam kırığını bi dahaki sefere takarım boğazına görürsün gününü. baya böyle 3-4 mm sivri keskin ve incecik cam. Allah korudu.
mutlucum cnm ben de artılardayım dikkat etmeye başladım yiyorsun vücut hemen anlıyor yemiyorsun onu da hemen anlıyor eksiye geçiyorsun ne kadar dinamik akıllı bir vücudumuz var rabbim özene bezene yaratmış çok şükür.. Bu arada çok geçmiş olsun ya yutsaydın Allah korumuşş cnm
nerde kalmıştım,

spor listesini yapacak insan olaraktan listeyi exelde hazırlıyoruz heralde dimi, bana bir ara anlatan olursa liste yapanlar ya da bilenler. cumaya hazır oliim. bu hafta daha spor için fistahım yok. bu ayşam şöyle 1 saat yürürsem dadından yenmez. birazdan da minnağım uyuyunca küreğimi çıkarıp yapiim. uyumaya koşmayayım. oğlanı sallarken uykum geliyor hep. bu gün menümde soğuk çorba olacak. ben buğday ve nohutla yapıyorum acaba bulgurda olur mu.
mutlucum ne güzel gaz getiriyorsun beni de ben de çıkıyım şole hava da serin salına salına yürüyüm diyorum :66::66::66:
cnm yaa ben 15 temmuz cuma orduya gidiyorum ama :(( ağustos 3te dönücem yine mi görüşemicez yaa :((

cnm bende marka derdinde değilm ztn üzerime olan bulsam bi tane eşim şortlu diyo
bende çekiniyorum açıkçası ilk kez giyicem çünkü
yetiştiğimiz koşullarda pek hoş karşılanmaz bizim mayo bikini
daha doğrusu şöyle ki babamı 7 yaşında girdiğimde kaybettim
kendi kızları mini etekler giyerken daha o yaşta kimse bişey demiyodu ama ben uzun etek giysem babasız kıza bak diye laf alıyodu
bende aman anneme laf gelmesin diye hep dikkat ettim daha bi kere kolsuz badi bile giymedim
düşün işte biraz çekiniyorum şimdi ama denizede başka türlü girilmiyo
sırf bu yüzden ben yüzmeyi bilmiyorum çok hevesliyim ve içimde ukte ama bilmiyorum eşimde süper biliyo kaptan çünkü asıl meslegi :))

bekliyorum cnm benim gel
haklısın mutlucum ama ben 10 gün sonra 92 derken 100 ü gördüm sinirlerim alt üst gerçekten hiçbişey yapmak istemiyorum
salınca daha kötü oluyo biliyorum ama napım yaa :((
ayşecim cnm daha erken de gelebilirim bakalım nasıl olacak 10 gibi de olabilir olsun görüşrüz yine geleceğim ekimde 27 ekim için ist bileti almıştım ucuz diye uçağa hiç binmedim de bennn birascıkk... bu ara da ben de yeni öğrendim yüzmeyi çok hoş bir duygu mayomu da ole markalı bişi almadım altı şortlu rahat ediyorum ama üstü rahatsız çıkıyorlar nasılsa su da çok hareket ediyorum durmuyolar yerlerinde benim memişlerrrr 2 kez firikik verdim bir baktım adamın biri garip garip bakıyor bir elimi attım ki anaaa dışardaaaa nasıl düzelttim nasıl döndüm hatırlamıyorumm:60::60::60::60::60::60: neyse atlattımmm
ayşem sen kendine söyle şortlu ya da etekli bir mayo al bu sene. neyle gireceksin öbür türlü. tankiniler var bir de . senye bikini giyeriz. çünlü bikini çok daha rahat değiştiriliyor ve kolay giyiliyor göbeğinde olmadıı için fazla ıslak kalmıyorsun. yüzmek çok eğlenceli. ben de çanakkaleli olduğum halde gerçek anlamda yhüzmeği 18 den sonra öğrendim. eşin sana çok iyi öğretir. işin püf noktası derinde istemesen bile su seni kaldırır dalamazsın kolayca. yani su bizim tarafımızda karşımızda değil. suya düşen mantardan farkımız yok yani. kısaca güveneceksin suya, kendinden daha çok paniklediğinde bile kendini hafifçe suyun üzerine bırak yeter. ayyyy canım çekti. bura da deniz düzgün olsa beraber girerdik.
yüzmekkk en çok sevdiğim olayyyy yeni öğrendim ama artık takla bile atıyorum suyun içinde harika bir duygu...
Başımın agrısı geçmesi imkansız artık
2 numara halamında ince barsakta kitle çıkmış
acil ameliyatı alınacak şuanda
ist.da oturuyolar ama yazları orduda yaşıyolar kaç gündür bi dünya tahlil yaptırmıştı kansızlık nedeni ile (6ya kadar düşmüş kan )
dün akşam annemlerle birlikte geldiler onlarda
sabah direk cerrahpaşaya geldiler bizim hocamız aile dr.umuz burda (yusuf çiçek)
ameliyat demiş burdan özel ataköy hastanesine geçtiler şimdi
izin alabilirsem bende saat 3 gibi çıkıcam bakalım
bi kanser vakası daha isyan etmek istemiyorum rabbim büyük
allah şifa versn halam
dualarınızı eksik etmeyin canlarım olur mu :(
ayşem çok çok geçmiş olsun Allahım tez zamanda şifasını versin sabır ve metanet versin cnm benimm

herkese merhaba artılardayım moralim bozuk haketsem takmam ama nerden çıktı şimdi bilmiyorum bakalım bugün detokstayım ödemse gider inşallah buhafta 89 u ucundan yakalamam lazım
mutlu geçmiş olsun ucuz atlatmışsın
ayşecim geçmiş olsun halana canım emirin de uykuları düzelir inş uykusuzluk bende de başağrısı yapar
pınarcım kzına geçmiş olsun tehlikeli zamanları Allah korusun canım

bu ara da ben de yeni öğrendim yüzmeyi çok hoş bir duygu mayomu da ole markalı bişi almadım altı şortlu rahat ediyorum ama üstü rahatsız çıkıyorlar nasılsa su da çok hareket ediyorum durmuyolar yerlerinde benim memişlerrrr 2 kez firikik verdim bir baktım adamın biri garip garip bakıyor bir elimi attım ki anaaa dışardaaaa nasıl düzelttim nasıl döndüm hatırlamıyorumm:60::60::60::60::60::60: neyse atlattımmm

yüzmekkk en çok sevdiğim olayyyy yeni öğrendim ama artık takla bile atıyorum suyun içinde harika bir duygu...

:)))) ayyy benimde başıma gelmişti 18 yaşlarımda falanım kalablık bir şekilde top oynuyoruz suda abimler,kuzanler..
Ne zaman çıkmış bilmiyorum ama ben hala hoppid hoppidi zıplıyorum topa vurmaya çalışıyorum...tek farkettiğim abimin çok fena bakması idi..:30:

Sonrasında beni direk suyun içine soktu kızlar..Öyle yanii...:9:

sağolun teşekkür ederim :) sormak istediğiniz bişeyler varsa cevaplarım.

evet ablacığım uzun zamandır yokum çünkü bi ameliyat geçirmiştim.safra kesesi ameliyatı çok şükür kolay atlattım iyiyim şimdi.
valla geziyorum tozuyorum internetede pek vakit olmuyor açıkcası. :) kesin dönüş değilde arada giriyorum bi ..

hoşbulduk.çok iyi gidiyor canım seni sormalı ? kaç kilodasın şimdi.
Ne sen sor ne ben diyim ::)))))

Canım bende raporla yptırdım 1500 lira verdim herşey dahil seninki çok tutmuş.Evet canım yok şimdi gene aşılama yapıldı bekliyorum 4 gün sonra öğrenicem.

Bence yapma hepsini denemiş biri olarak sonunda sğlıklı beslenerek kilo vern biriyim bunların hepsi plavra yaptım dediği gibi vermiyorsun verdiğinde su zaten ama sen bilirsin tabi.

banuu.... inş...bebeğin bu sefer kollarında olur canım..:49::49:.....bebeğin olursa ilk ziyeretçin ben olurum canım....:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:[/QUOTE]
İnşallah canım herzaman beklerim keşke görüşsek...

:)))) ayyy benimde başıma gelmişti 18 yaşlarımda falanım kalablık bir şekilde top oynuyoruz suda abimler,kuzanler..
Ne zaman çıkmış bilmiyorum ama ben hala hoppid hoppidi zıplıyorum topa vurmaya çalışıyorum...tek farkettiğim abimin çok fena bakması idi..:30:

Sonrasında beni direk suyun içine soktu kızlar..Öyle yanii...:9:
Denize gripte firikik vermeyen varmı acep...

mutlucum cnm ben de artılardayım dikkat etmeye başladım yiyorsun vücut hemen anlıyor yemiyorsun onu da hemen anlıyor eksiye geçiyorsun ne kadar dinamik akıllı bir vücudumuz var rabbim özene bezene yaratmış çok şükür.. Bu arada çok geçmiş olsun ya yutsaydın Allah korumuşş cnm

mutlucum ne güzel gaz getiriyorsun beni de ben de çıkıyım şole hava da serin salına salına yürüyüm diyorum :66::66::66:

ayşecim cnm daha erken de gelebilirim bakalım nasıl olacak 10 gibi de olabilir olsun görüşrüz yine geleceğim ekimde 27 ekim için ist bileti almıştım ucuz diye uçağa hiç binmedim de bennn birascıkk... bu ara da ben de yeni öğrendim yüzmeyi çok hoş bir duygu mayomu da ole markalı bişi almadım altı şortlu rahat ediyorum ama üstü rahatsız çıkıyorlar nasılsa su da çok hareket ediyorum durmuyolar yerlerinde benim memişlerrrr 2 kez firikik verdim bir baktım adamın biri garip garip bakıyor bir elimi attım ki anaaa dışardaaaa nasıl düzelttim nasıl döndüm hatırlamıyorumm:60::60::60::60::60::60: neyse atlattımmm

ayşem çok çok geçmiş olsun Allahım tez zamanda şifasını versin sabır ve metanet versin cnm benimm

saol cnm allah razı olsun
inş. grş o zmn ekimde kısmet olursa zayıf zayıf oluruz inş.

herkese merhaba artılardayım moralim bozuk haketsem takmam ama nerden çıktı şimdi bilmiyorum bakalım bugün detokstayım ödemse gider inşallah buhafta 89 u ucundan yakalamam lazım
mutlu geçmiş olsun ucuz atlatmışsın
ayşecim geçmiş olsun halana canım emirin de uykuları düzelir inş uykusuzluk bende de başağrısı yapar
pınarcım kzına geçmiş olsun tehlikeli zamanları Allah korusun canım

saol cnm benim

http://www.kadinlarkulubu.com/gorsel-paylasim/395093-100-yil-once-plajlar.html

siyah beyaz fotoları her zaman çok sevmişimdir..İlgimi çekti sizde bakın istedim.:)

Sadece bir iki yorum hoşuma gitmedi..Modernliğin orasını burasını açıp teşhir etmenin avrupalı olarak algılanması beni üzdü..

Örneğin haftasonu plajda çocuklarımı izlerken,denizde hem bikinili hemde haşemalı eğlenen iki kare gördüm ve bu manzara benim çok hoşuma gitti ..Eşimle konuşurken işte dedim demokrasi budur,özgürlük budur.. toplumu rahatsız etmeyecek şeklide istediğini giymek ve davranmak...

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu hafta herkeste bir gevşeme, diyeti sporu sallama durumu var galiba. Ben de bu gruba dahilim. Ben Salı-Cuma günleri tartılıyorum, bugün yarım kilo fazla çıktım moralim bozuldu :(
Hayır; kaçamak sayılacak şeyleri yemiyorum, yürüyüşü de ihmal etmedim, anlam veremiyorum. Ama bu aralar sürekli canım bir şeyler atıştırmak istiyor. Zor tutuyorum kendimi.
Ne yapsak da kendimize gelsek acaba??

Arkadaşlar bu hafta herkeste bir gevşeme, diyeti sporu sallama durumu var galiba. Ben de bu gruba dahilim. Ben Salı-Cuma günleri tartılıyorum, bugün yarım kilo fazla çıktım moralim bozuldu :(
Hayır; kaçamak sayılacak şeyleri yemiyorum, yürüyüşü de ihmal etmedim, anlam veremiyorum. Ama bu aralar sürekli canım bir şeyler atıştırmak istiyor. Zor tutuyorum kendimi.
Ne yapsak da kendimize gelsek acaba??

Aynen bende öyleyim..Şehir dışından misafirler var her gün onlarla buluşmak her ne kadar kendimi frenlemeye çalışsamda muhabbet esnasında farkında olmadan yutuyorum bir çok şeyi..
Sanırım bu hafta,bu ay hiiç eksilmeyeceğim..
Düşündümde ben kışın daha dikkatli olabiliyorum aslında..

:60::60::60::60::60::60:
Ahh dilenciim çok alçak gönüllüyüm hep saklamaya çalıştım çok paramın oluşunu ama işte anlaşılıyor kahretsin..
Üst üste geldi işte telefonum,mayom şimdide pantolon alıcam nerden baksan 10-15 lira hadi üstüne tişört bakarım al sana 5 lira bunları nasıl anlatayım alan var alamayan var diimi...:60::60:

Dün gece uğradım bi ara fazla kalmadım,fakat gece belli bir saatden sonra çok misafir okuyucu oluyor neden bilmiyorum..??
Öptüm seni şap şup...:54:

:60::60: ohoooo baya müsriflik etmişsin yena olacak gibi değil yani:52: güle güle kullan canım..

kahvemi aldım geldim ben de. daralıyorum sıcakta masada öfffffffff.

bu arada fotolar çok güzeldi. yorumun da çok temiz tam senlik, seni kızdıran anlayışı çok iyi anladım elitist bir tavır var yorumları yapanlarda. fakat bir gerçek var ki, herkes her şeyi giyinebilir diyen senin benim gibileri ayrı tut, "bunlar modern değil" diye burun kıvıranlarla, "ahlaklı olmak açık saçık giyinmemeyi gerektirir" diyenlerin birbirlerine olan baskıcı tavrında "yaptırım potansiyeli" açısından çok fark var:34: anladın sen beni çok girmeyeyim:)

ben eylülde antalyaya gidiyorum. henüz tam yer belli değil. 1 ay kalıcam belki. zuzucan bir de listeyi hangi programda yapıyosun ekle diyince oluyormu. bilmiyorum ben de

hadi bakalım eylüle kadar 86 olursun mutlu.

ben normal word de tablo yapıyordum sonra da o resmi print screen'e basıp görüntüsünü alıyorum. painte yapıştırıyorum. foto ekler gibi de ekliyorum. en temizi yena gibi yapmak, cevaplama panelinde tablo ekle kısmı var oraya bir bak. en sağ alttaki simge. önzileme yaparka becerip beceremediğni görebilirsin. bir de başlığı var kk da tablo nasıl yapılır diye. oradan bakabilirsin.

Daha çok küçükmüş bebeğin,Bu tür beslenmen yanlış..Zaten bizden avantajlı durumdasın yoğun emzirdiğin için..hiiç gerek yok tek tip beslenmeye..
bir yıl daha emzirdikten sonra bitecek bu güzel süreç..

ben sadece 5gun yaptim basta kilo vermek moral oldu benim için sonra tekrar yapmak istedim ama olmadi yapamadim zaten 5gunden fazla yapilmiyor hep ayni seyler yendigi için SIKILIYO insan ben oyle oldum suanda normal saglikli besleniyorum bol bol yuruyus yapiyorum masallah iyi gidiyo kilolar :nazar:bebegimin emmesi çoksukur iyi :nazar::nazar:

:60::60: ohoooo baya müsriflik etmişsin yena olacak gibi değil yani:52: güle güle kullan canım..

kahvemi aldım geldim ben de. daralıyorum sıcakta masada öfffffffff.

bu arada fotolar çok güzeldi. yorumun da çok temiz tam senlik, seni kızdıran anlayışı çok iyi anladım elitist bir tavır var yorumları yapanlarda. fakat bir gerçek var ki, herkes her şeyi giyinebilir diyen senin benim gibileri ayrı tut, "bunlar modern değil" diye burun kıvıranlarla, "ahlaklı olmak açık saçık giyinmemeyi gerektirir" diyenlerin birbirlerine olan baskıcı tavrında "yaptırım potansiyeli" açısından çok fark var:34: anladın sen beni çok girmeyeyim:)

Ne kadar akıllı ve ayrıntıcısın... Çok derin ve çok önemli mevzuular..Önyargıları silmedikten sonra,empati eksikliğini yenmedikten sonra bu hep böyle olucak..

Yine vermişsin gramlarını tebrik ediyorum.:nazar::nazar: ben bu hafta umarım artı çıkmam..Bu ay kötü geçiyor elimde olmayan sebeblerden dolayı..
Neyse benim hala umudum var..

sıcaklarda ders çalışmanın karşılığını alırsın inşallah tatlım.:70:

Aynen bende öyleyim..Şehir dışından misafirler var her gün onlarla buluşmak her ne kadar kendimi frenlemeye çalışsamda muhabbet esnasında farkında olmadan yutuyorum bir çok şeyi..
Sanırım bu hafta,bu ay hiiç eksilmeyeceğim..
Düşündümde ben kışın daha dikkatli olabiliyorum aslında..

Aynen bende kışın çok daha dikkatliyim yazın birde sıcak yenmez derler ::))

kafamı bozmayın :22: :22: :22: :22: zaten şeytan dürtüyo bide siz dürtmeyin :27: şu 5 günde 5 kilo diyetini bende düşünüyorum yapsam bayrama biraz daha ince girerim diye :44: 80 kiloluk incelik nasıl olucaksa :76:sooradaaa diyorumki kendi kendime bu tür diyetleri tam rakamlarda yapsam daha iyi olur 80 de 70 te 60 ta motivasyon açısından şimdi nasılsa azar azar gidiyo kilolar

slm kızlar bugün dışarda işlerim vardı daha yeni geldim hemen kk açtım geçmişi okuyamadım bu hafta tam diyet yaptım spor günlük 30 dakika

Ne kadar akıllı ve ayrıntıcısın... Çok derin ve çok önemli mevzuular..Önyargıları silmedikten sonra,empati eksikliğini yenmedikten sonra bu hep böyle olucak..

Yine vermişsin gramlarını tebrik ediyorum.:nazar::nazar: ben bu hafta umarım artı çıkmam..Bu ay kötü geçiyor elimde olmayan sebeblerden dolayı..
Neyse benim hala umudum var..

sıcaklarda ders çalışmanın karşılığını alırsın inşallah tatlım.:70:

teşekkür ederim:1: ne ayrıntılara girerim bi görüşebilseydik de buradan bu kadar:)) yarım aklımla geçiniyorum sınavlar iş güç derken bu zamanda daha fazla okumak öğrenmek pek mümkün olmuyor..

artıya geçmemeye çalış, sabit kal. artıya geçmek regl falan dışında çok zorlaştırıyor diyeti. ben artıları gördükçe pes edip tekrar toparlayana kadar kaç ayı tükettim. hala da 73 e ulaşana kadar tam rahatlayamıyorum. göz göre göre almak her seferinde umutları azaltıyor. neyseki inadımız inat, popomuz iki kanat:60: o yüzden başaracağız er geç.

bu arada topik ne sessiz güya ben az girecektim :)

pınar geçmiş olsun yavastan evde düzene de başlamanız gerekiyor sivri köşelere elvede. benim yastıklı koltuklarım var üzerindeki yastıklar hep yerde koruyucu şeklin de ki daloki:nazar: gidip çarpmasın karıştırmasın etrafı. buarada arkedeşlik gönderdim sana fotolara bakasın diye fıstık. ,,

dün toplanan evin haline bakın heryer heryerde

Meğer bir tek benim ev değilmiş böyle engellerle cevrilen :60:
Dediğin gibi canım her gün topla ertesi gün yine aynı hatta ne ertesi günü yarım saat sonra yine aynı :1:
Bazen diyorum yapmıycam ama öbür türlüde içim rahat etmiyor. Bu sabah balkona çamaşır sereyim dedim küçük cadı mandalları dök yere bide ben ne döktün onları diye söylenince en tatlı gülümsemesiyle bana tek tek mandalları uzattı :60: tam aferin sana dedim bu seferde çamaşır sepetindekileri tutup yere attı. Allahtan balkonum kapalı olduğu için halı sermiştimde pislenmedi. Benim bide salonda kocaman bir akvaryumum var ona bile elini sokmaya çalışıyor ama allahtan boyu yetmiyor daha yoksa yakalıyacak balıkları eliyle. Eşim diyor valla bu ablasından beter olucak yandık diye :60::60::60:

Back
X